İlhan Mansız Bechamdan sonra en fazla bayan hayrana sahip bir futbolcu.Küçümsemeyin adamı.Öyle olmasaydı Sergen Yalçın'ı çıkartırlardı reklama değil mi?
nasıl iniyor bu reklam
quote:
Orjinalden alıntı: Heroisboceq
1000 türk kızı = 1 birezilyalı hatun.. abi yok böle bi şey hepsimi güzel olur..
ay inanmıyorum........ ÇOK AYIP
kızda vucut var ama face fazla yok
kızın tam adı
Jimena Tonietti
baydı walla bu kız da
napiim çatlıycam şimdi kıskançlıktan
quote:
Orjinalden alıntı: rhapsody
baydı walla bu kız da
napiim çatlıycam şimdi kıskançlıktan
ilhan mansızı sevmem
kadınlarla ilgili bi reklama erkelerin bu kadar ilgi gösterebilceğini kim düşünebilirdi
quote:
Orjinalden alıntı: anime
kadınlarla ilgili bi reklama erkelerin bu kadar ilgi gösterebilceğini kim düşünebilirdi
meselesi
ilhan mansız a
nihoho bu ne yaw.. bide biz izleyelim şu reklamı..hatun dedikleri kadar varmıymış..
wow oneydi bea.. ilk görüşte aşk bu olsa gerek..
»-(¯`v´¯)-»Jimenaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: GusFraba
İlhan Mansız Bechamdan sonra en fazla bayan hayrana sahip bir futbolcu.Küçümsemeyin adamı.Öyle olmasaydı Sergen Yalçın'ı çıkartırlardı reklama değil mi?
sergen o reklama çıksa bi 6 ay futbol yasak olurdu malum 3 dakka giriyo sonra " aha sakatlandım diyip" cıkıyo o calımdan sonra yasamaz sergen
İlhan mansız saclarınımı kestirmiş...
quote:
Orjinalden alıntı: anime
gidip de evy lady almasınlar soora
quote:
Orjinalden alıntı: rocker
bence ilhan mansız orda good charlottenin solistine benzemiş öle diilmi
hiç benzememiş bide good charlote nin solisti ile gitaristi ikiz mi belki bilirsin die şeyettim gitarcının peercinginden pek çıkaramıyom da ama redd grubunun gitaristiyle solisti ikiz çok benziyo ikisi birbirine
işte dünya ahret bacımızın fotolarının linki : bacımız..
quote:
Orjinalden alıntı: elinter
işte dünya ahret bacımızın fotolarının linki : bacımız..