< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 11 Ekim 2021; 19:5:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 odada var maalesef 😭 Bulacaz artık bir yolunu, ilginiz için teşekkürler tekrardan, makineyi aldığımdan beri baya oryante ettiniz beni, her sorunda imdada yetişmeye çalıştınız, Allah razı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende onu söylemeye çalıştım ama anlamadı sanırım, halıyı katetmede sorun yok, bantlamak bana da mantıklı geliyor
Sizden de Allah razı olsun
Rica ederim
Amatörce deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bant siyah olmasın ama 😏😁
Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım 🤣
Evde düşeceği basamak yoksa zaten dublex değil dediniz yada masa üstüne koymadığınız sürece sıkıntı olmaz
Daha koyu renk bir örtü bulsam meraktan ben yapacağım 😏
Sadece koyu renkten dolayı aynı tepkiyi vermeyebilir sizde. Püsküllerde var benim halıda maalesef
Hoparlörü bozulan oldu mu? Bizimkinin hoparlörü biraz cızırtılı ve daha düşük seste çalışmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ki de yeni gitti
Önce sizde ki gibi cızırtılar geldi sonra gitti
Şimdilik sorun yapmadım
Sessizliği daha iyiymiş 😏😁
Biraz geniş zaman bulursam göndereceğim servise
Püskülde sadece fırçaya dolanma durumu olabilir diye düşünüyorum
oda sizde olmuyor ama sürtünme zorlanma gibi bir durumda kendini korumaya mı alıyor acaba 😏
Alıyorsa neden jump hatası veriyor 😏
Ali bey @hepsirobot belki yorumlar
Biraz anladığım kadarıyla Instagram hesaplarına bakan genç bir arkadaş
Bence birde servisi yazışmak yerine aramanız daha doğru olabilir
Ne zorlanma ne fırçaya püskül takılması olmuyor, halıya rahat çıkıyor, desene geldiğinde sapıtıyor.
Sizinde dediğiniz gibi aldık bir robot en efektif şekilde kullanıcaz artık. İdarelik kilim atıp halıları kaldırdım, kardeş kavgasına bir son verdim🙂 Canavar gibi çalışıyor artık. Servis konusunda da boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum kendimi, ayrıca servise makineyi gönderirsem 15 gün kadar makinenin yarattığı konfordan ayrı kalıcam, gözüm yemiyor o yüzden🙂
Bu arada konusu geçmişti daha önce; çok uzun zamandır emiş gücünü %25te kullanıyorum, temizlik yönünden gayet yeterli, ayrıca temizlik sesinin azalmış olması da başka bir artısı. Makinenin kullanım ömrünü de artırır kanısındayım, ilgililere duyurulur🙂
Evet daha öncede yazdım %20-50 arası gayet yetiyor
Hepimiz evdeyiz bazı günler çalıştırmazsak ilk temizliği %70 ile yaptırıyorum
Sonra hergün temizlik oluyorsa 50 ve altı yetiyor
Hatta ilk başlarda neden X2 temizlik yok diye hayıflanmıştık
Kaç kere test ettim aynı odayı 2kez temizlettim halı varsa az biraz halı havı ve bir iki kırıntı ekstra çıkıyor yani X2 de çok gerekli değilmiş
Hatırlarsanız ilk kurulumda yan ve orta fırça yanlış hatırlamıyorsam %35 güç ile başlıyordu
Belki de en efektifi budur 😁
Umarım uzun soluklu kullanırız
Bi sorunu daha aştıysak ne mutlu bize 👍🥳
Bizde çok alıştık, ses gitti ama servis de uzun kalır diye bende gönderemiyorum
Elden kabul ederlerse gün içinde gidip geleceğim birgün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 12 Ekim 2021; 22:54:12 >
Hallolur umarım, toz pislik vs. kaçmıştır muhtemelen.
İyi geceler cümleten
Gündelik temizlik için bu yazdığınız değerler çok yeterli.
-
Yine ilife yine sıkıntı. Harita işini düzelttik derken bu sefer harita hatası veriyor. Haritada oda temizleme seçip temizle dedikten sonra var olan harita kayboluyor. Dolayısıyla lokasyon hatası gibi bir sorun ile karşılaşıyor. Daha öncede yapmıştı. Yeni haritalama harici çözüm yok gibi. Bu kadar iyi temizleme yapan bir ürünün bu yazılımı insanı bıktırıyor
-
Merhaba arkadaşlar
Mwrhaba Ali Bey @Hepsirobot
Bizim ilife A10s birdenbire moplama sırasında su vermemeye başladı. Süpürmede sıkıntı yok. Su tankını takınca da çalışmaya başlıyor ancak mop bezine suyu aktarmıyor. Ne yapmalıyım? Servise göndermeden önce yapabileceğim birşey yada kontrol edebileceğim bir nokta var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ederim
-
Ben sürekli kaynamış su kullandım. Yaz boyu her gün evi sildirdim. Kontrol edebilirsin bir su deliklerini kontrol et. Kireçlenmiş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ios için uygulamaya güncelleme gelmiş(bilinen bir problemin giderildigi belirtilmiş).
Delikleri tıkanmıştır, iğne ucu ile hafifçe temizleyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X