< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler (31. sayfa)
-
-
Bu robot sanırım hayatımda yaptığım en kötü elektronik alet seçimi. 3 senedir harita silinmesi, yazılımı sorunları ile mücadele ettik. Süpürmeye geçince canavar gibi ancak yazılım çok sorunlu oldu. Ancak şimdi de süpürme esnasında offline oluyor. Şarja bakıyorum yüzde elli. Bir anda olduğu yerde kalıyor. Var mı başka sorun yaşayan böyle acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba,
3,5 yılın sonunda batarya bitti. artık şarj olmuyor. şimdi sorum şu olacak, batarya değiştirip kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa yeni bir cihaz mı almalıyım?
@Hepsirobot daha önce verdiğiniz tüm bilgilendirme ve destekler konusunda tekrar teşekkür ediyorum. özellikle sizin yorumunuz çok önemli.
Birde Ezviz RE4 Plus diye bir cihaz gördüm, toz boşaltma istasyonu var, fiyat performans ürünü gibi duruyor. bu markanın ip kameralarını evimde kullanıyorum ve memnunum. yaklaşık 3 yıldır robot süpürgeler konusunu takip etmediğim için güncel bilgilerden uzağım. yardımcı olursanız sevinirim. ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler...
-
Ülkede yaygınlaşmamış, tanınmayan markalardan uzak durmanızı öneririm naçizane. Bu marka bir uzak doğu fason robot üreticisinin kendi markası ve parça/yazılım desteği vermeyebilir.
iLife biraz teknolojinin gerisinde kaldı, kendini geliştiremedi ama ürünleri sağlam ve dayanıklı.
-
Hocam batarya işini naptınız , benim robot batarya da bu hafta çörtledi
Şarj olmuyor artık
@Hepsirobot Ali bey bizim ilifea10s için batarya imalatınız var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme yaptırmışmıydınız?
Günaydın,
iLife A10s için batarya üretiyoruz efendim.
https://hepsirobot.com/urun/ilife-yuksek-kapasite-pil-batarya/
-
-
Stok mevcut efendim, sistemde bir hata olmuş, düzelttim.
Tam uyumludur, altta açıklamalarda yazıyor hangi seriler ile uyumlu olduğu.
Saygılarımla
-
Tşk ederim
Hangi marka pil kullandınız ?
Merhaba,
@Hepsirobot Ali Bey'den aldım bataryayı, taktım cihaza kullanıyorum. Bir problem yok. Memnunum.
Ali Bey tekrar teşekkürler
-
İyi günlerde kullanınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X