Şimdi Ara

iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
23
Favori
22.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu cihazın benzeri Fantom Galaxy xy 38 nasıl acaba uygulama yönünden bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy kendi uygulamasına sahip, oldukça benziyor ama.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler anlatılan yazılımsal sorunlar fantomdada mevcutmu acaba şuan fiyatı 5000 TL fiyat yönünden gayet iyi fiyatına bakarak alınabilir mi yada başka model onerirmisiniz

• Durduk yere haritayı silme sorunu devam ediyor. Valla usandım ya. Eskiden böyle bir sorun yoktu, ne yaptılar nasıl yaptılarsa olmayan sorunu getirdiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SkiP_ S kullanıcısına yanıt

Ben bu robotu ıade etmeden oncekı 3 haftalık kullanımımda da harıta sılınme olayını yasamıstım. Durduk yere ya 1 kez ya da 2 kez harıta gıtmıstı ve yenıden harıtalandırma yapmıstım.

O donem cok agır yorumlar yazdım bu supurge ıle ılgılı ve benı topa tutanlar oldu. Ancak soyledıklerım dogru cıkıyor.

Oncelıkle suna baktım. O donem kı tespıt ettıgım hatalar uzun suredır var olan hatalarmıs ve hıc bır guncelleme yapılmamıs. 8 ay boyunca bu supurgeye hıc bır guncelleme verılıp hata duzeltılmemıs. Bende dedım kı bu saatten sonrada vereceklerını sanmıyorum ve gerı ıade ettım. Sagolsunlar ıademı kabul ettıler.

• Evet, çok sık olmasa da haritaların uçması sıkıntısı hala devam ediyor. Ortalama 2 ayda bir yeniden harita çıkartmak zorunda kalıyorum diyebilirim. Ürünü 1,5 yıldır kullanıyorum ve son 4-5 aydır var olan bir sorun olduğunu söylebilirim. Herhalde bir güncelleme ile bozdular.

Şimdi farklı bir sorunum var.

Resimlerden görebileceğiniz gibi toz haznesinin menteşelerinden birisi kırıldı, diğeri de kırılmaya yüz tuttu. Cihaza çok hassas ve dikkatli davrandığım için bunun sebebinin düşürme, darbe veya başka bir şey olmadığından da eminim. Tahminim plastik malzemenin zamanla deforme olması sonucu sertleşmesi yüzünden. Zira Kırılmasına sebep sadece toz haznesini her zaman yaptığımız şekilde açmak. Ne zorlama var ne de başka bir şey.

Giza Smart (satıcı firma) görüştüğümde bu durumun garanti kapsamında olmadığını, ücretini verip yeni Toz Haznesi alabileceğimi (700 TL) söylediler.

Resimler ekli, sizin de yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar.

iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler

iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler

• LordSpike kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun, harita konusuna katılıyorum, fakat toz haznesi ile ilgili söyledikleriniz bence doğru değil, cihazın malzeme kalitesinin iyi seviyede olduğunu düşünüyorum. Size yardımcı olması açısından resmini attığınız bölümleri kontrol ettim, benimki taş gibi duruyor, hemen hemen evde olunan hergün kullanılıyor ve küçük çocuğumun makinenin üstüne çıktığı dahi oldu, yani gayet hor kullanıldı..Evde sizden başka cihazla haşır neşir olan varsa onların cihaza yaklaşımları sizinki kadar nazik olmayabilir belki, sonuçta 1.5 yıl kullanılan malzemeyi kolay kolay garanti kapsamına almazlar hocam, tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba,

Hazneyi yıkıyor musunuz?

• Kutudan cikan kil firca iyice gitti artik yedekte bulunan silikon firca ile nasil farklari olabilir. Birde yan fircalar yedek bir set var kutudan cikan, onu sanirim tornavida yardimiyla takabilirim ancak hepa filtresini 6 ay once degistirmistim(kutudan 1 yedek cikmisti)

Birde son olarak kil firca ve hepa filtresi icin nereden alabilirim internette bir site var ama neredeyse 1000 lira yazmislar bu iki urun toppami icin

• A10s için konusuyorsaniz yan fırçalar çek çıkart olarak çıkıyor ve direk yerine oturtulabiliyor, tornavidaya gerek yok. Ben uzun süre sadece silikon fırçayı kullandım fakat kışın halı varken kıl fırçayi, yazın silikon fırçayı kullanmak daha verimli. Su anda silikon fırçayı yine sorunsuz kullanabilirsiniz.

• İron-i Man kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Makineyi benimle birlikte eşim kullanıyor ve o da benim kadar nazik davranıyor (bu konularda biraz despotumdur :) ). O yüzden hor kullanma söz konusu olamaz.

Fakat dediğiniz gibi garanti kapsamına almadılar, sitemizden yenisini satın alabilirsiniz dediler. Ben de böyle tahmin ediyordum açıkcası ama hani belki bilinen, kronik bir sorundur diye şansımı denemek istedim.

İşin ilginç kısmı firmanın müşteri ilişkileri çok da iyi değilmiş bunu öğrenmiş oldum. Zira ben ısrarcı olmadan geri dönüş yapmadılar. Her seferinde benim arayıp sormam gerekti. Sağ olsun bir hanımefendi açtı her seferinde telefonu ve elinden geldiğinde cevap vermeye çalıştı ama konuyla çok ilgili olmadığı da konuşma şeklinden belliydi.

Şimdilik Duct Tape ile geçici de olsa bir çözüm buldum ve sorunsuz çalışıyor cihaz. İleride ne olur bilmiyorum. Güncelleme yaparım.

Merhaba. Yaz mevsiminde, sıcak havalarda yıkıyoruz. Hem daha kolay temizleniyor hem de çabuk kuruyor. Ama soğuklarda kuruması uzun sürüyor diye normal şekilde boşaltıp fırçayla temizledikten sonra ıslak mendil ile temizleme yoluna gidiyoruz.

Neden sordunuz?

• Bugün uygulamaya güncelleme geldi harita yine silindi,arkadaş bukadar rezil bir uygulama görmedim isi gücü bırakıp ayda bir harita eklemekle uğraşıyoruz.

Menteşe mili sudan solayı paslanıyor ve çevresine yapışıyor, sonra da menteşe kırılıyor. Çok robotta benzer sorun var.

Hocam deforme olmasının sebebi muhtemelen yıkanmasıdır, bildiğim kadarıyla önerilmiyor, aldığımdan beri hiç su değmedi benimkine

Olabilir, hiç aklıma gelmedi böyle bir şey olabileceği. Kullanım kılavuzunda gözüme çarpmamış böyle bir uyarı, tekrar bir bakarım.

Açıkcası yıkamadan o haznenin nasıl düzgün temizlenebileceğini kestiremedim. Yanında gelen ince fırçanın pek faydası olmuyor. Bez veya ıslak mendil ile de bir yere kadar silinebiliyor. Dar kısımlar olduğu gibi kalıyor. Şimdi diyeceksiniz ki "temizlik yapan bir makine neden temizlenir?" ama malum hatun kısmı bu konularda biraz takıntılı olabiliyor :D

Doğrudur, benim gözüme çarpmadı böyle bir uyarı kullanım kılavuzunda ama kaçırmış olabilirim, tekrar bir bakarım.

Yıkamadan da iyi temizlenmiyor hazne. Bana kalsa sallamak, fırçalamark ve bezle silmek yeterli olacak ama işte hatun kısmı farklı bakıyor temizlik olayına :)

• J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt

İlginçtir, güncelleme sonrası bizim haritaya bir şey olmadı. Ama bu ay içinde bekliyorum zira zamanı yaklaşıyor :) 1,5-2 ayda bir mutlaka o harita sıfırlanıyor. Neyse ki çabuk çıkartıyor haritayı iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler 

Hocam daha önce size haksızlık etmişim, aynı sorun bende de oldu, sebebini ise şöyle anlatayım.. 2 yıl oldu hemen hemen cihazı alalı, asla toz haznesini yıkamadım, benimde menteşelerin biri kırıldı, sebebini ise çatladıktan sonra fark edebildim ancak olan olmuştu. Şöyle ki; toz haznesini açtıktan sonra içerisindeki pislikleri bir poşete döküp geri kalan ve makinenin etrafına bulaşan tozları temizlemek için balkonda toz haznesi açık olarak bir yüzeye hafifçe vurarak silkeliyordum, hazne açıkken salınım olduğunda menteşelere ağır geliyor ve hazin son maalesef.. Kırık olması kullanıma engel değil ama sebebini paylaşmak istedim. Söylediğiniz gibi menteşeler narin malzeme imiş

Rica ederim, ne demek. Bana yıkandığı için menteşenin paslanıp plastiğe hasar vermesi mantıklı gelmişti açıkcası ama demek ki zamanla plastik eskiyip narinleşiyor aynı zamanda. Planlı eskitmenin bir gerçek olduğu bu çağda zaten olmasa şaşırmalıyız :)

Ben şimdilik çözümü menteşelerin üstüne (dış taraftan) gri tamir bandı (duct tape) yapıştırarak buldum. Artık hazneyi yıkamıyorum ama suya da dayanıklı bu bantlar ve çok sağlam tutuyorlar. Menteşenin hareketine de engel oluşturmuyor, hazneyi rahat rahat açıp kapatabiliyorum. En fazla bant yıprandığında söküp yenilerim diye düşündüm. Belki siz de deneyebilirsiniz :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.