< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 15 Mart 2022; 1:26:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iLife A10S, A9S ve alt model robot süpürgeler (25. sayfa)
-
-
Bu aslında eğer robot o süreç içinde açık ise normal. LiIon bataryaların bms kartları robotun tasarlandığı çalışma voltajının altına düştüğünde tamamen kapatacak ve 'low power' uyarısı verecek şekilde yapılıyorlar. Bu şekilde kapasitesi düşmüş olan hücrelerin çalıştırılmaya zorlanıp aşırı ısınmasını engelliyorlar.
Eğer robotunuz 15 aylık veya daha eski ise yeni bir batarya ihtiyacı yaklaşmış olabilir.
-
Hocam bugün senin için denedim, bir engele takıldı akşama kadar ellemedim makineyi, akşam şarj bitikti, yani bende de aynı👍 Sorun etme bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok tşk ederim zahmet verdim
Bence bu sorun , çalışmıyorsa 2900 küsürlük bataryanın 3-5 saat boş beklemede şarjının bitmemesi gerekir diye düşünüyorum
@hepsirobot Ali bey de sanırım olmaması gerektiği yazmıştı
Hafta içi servisle bir görüşeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 19 Mart 2022; 22:6:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabiyki olmaması gerekir ama herkeste aynıysa, makinayı servise gönderdiğinizde 2 hafta el süpürgesinin eziyetini çekmeğe değecek bir hata değildir diye söyledim 🙂 Servis sonucunu paylaşırsanız bizde aydınlanalım
-
Yada 9 Mart da olan güncellemeyi benim telefon yeni mi yaptı acaba 🙈🤔
Yok hocam güncelleme 12 nisan tarihinde yayımlanmış. Benimki de güncellendi. İşe yaramayacak değişiklikler olsa da uzun zaman sonra arayüzde değişiklikler olduğunu görmek güzel. Acaba haritalamada veya süpürmede falan gelişme var mi?
Telefonu restart yapmadan bende göstermiyormuş
Evet 12 nisanmış
Deneyerek göreceğiz bakalım hangi hatalar düzeltilmiş 🤔
lLife ülke distribütörü olmak isteyen var mı?
Firma doğrudan bizimle temasa geçti, Türkiye'deki dağıtıcının onlarla bir ilgisi olmadığını söylüyor - ki zaten bunu ben de yazıyordum.
-
Şartlar nedir hocam ?
3-5
300-500 robot
30-50 bin€ reklam
3-5 servis
Sanırım yani…
En az 2-3 milyon TL gibi bir başlangıç maliyeti diyebilir miyiz?
Doğrudur, bu rakam makul ciddi bir iş yapmak için.
Ama düzgün yapılırsa geri dönüşü hızlı olur, tabii anlaşmayı da iyi yapmak kaydı ile.
-
Hocam bu yazılımla çok zor , markanın piyasadan değişik bir özelliği ile öne çıkması lazım
Mayısta 1 yıl olacak bazen sebepsiz saçmalamalarını ben evdeysem çözüyorum da eşim çözemediği için onu sinir etmeye başladı
Haklısınız, o tarafları sorunlu ve hala tam olarak oturmadı.
Global sitedeki a11 tanıtımında yeni bir uygulama deneyiminden bahsediyor. Acaba biz kullanabiliyor muyuz onu?
Link paylaşımı yapabilir misin?
2 kere temizle seçeneği falan gelmiş. Bunu bizim de kullanabilmemiz lazım aslında. Bir araştırmak lazım.
-
Uygulamaya güncelleme gelmiş ama yine değişen birşey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X