Şimdi Ara

ilife v50 akıllı süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haftalardir araştırdığım akıllı supurgelerden birine sonunda kavuştum. Sanırım piyasadaki en basit ve en ucuz modeli satın aldım. Uygun fiyatli ve yeterli bir temizleme performansı veren bir urun almakti oncelikli arzum. Alırken gearbestteki yorumlar beni yonlendirdi. Aslinda a4s modelini almayi düşünmüştüm ancak evimde pek hali olmamasi ve Türkiye stoklarinda a4s kalmamasi sebebiyle v50'ye yoneldim.
    Sanırım v50 modeli v5 modeli ile aynı. (Resmi global sitede v5 modeli mevcut değil ancak internette v5 modeli ile ilgili bir çok inceleme mevcut, bu modelin özellikleri v50 ile aynı duruyor. Bu nedenle tahminim bazi bolgelerde v50 v5 olarak geciyor.)
    Ürün bugün elime ulaştı. Ürünü ilife Türkiye distribütörunun internet sitesinden aldim. 1159 liraya satisi yapiliyor. Uluslararası sitelerde 110 dolar civari sanırım ucreti. Online alisveris konusunda hala biraz tutucu oldugum icin ve en azindan garantili olduğu iddia edilen bir cihazi almak istediğim icin Türkiye'den aldim urunu.
    Henüz adamakilli test edemedim. Deneme kullanimimda isyerimde sabah haftalik detayli temizligi yapilmis olan bir odayı 10 dk temizlettim cihaza. Cihaz baya kir toz buldu sabahki temizliğe ragmen. Sonrasinda evde bir deneme yaptim. 60 m2 civari bir ev icin mükemmel bir cihaz. Tahminim 100 m2 civarinda da uzmeyecektir. 45 dkde evi neredeyse tertemiz yapti. Hafif bir yonlendirmeyle ciddi anlamda yeterli bir supurme islevi yapabileceğini düşünüyorum. (Antre ve salon rutin programli temizlik. Odalarda 15 20 dklik temizleme seanslari)
    Etrafi kirleten bir evcil hayvaniniz varsa hemen bu tip bir cihaz alın.
    Cihaz rahatlikla halilara cikabiliyor ancak maalesef kucuk paspaslari surukleyebiliyor. Koyun postu gibi kalin ve uzun tuylu halilara pek uygun degil.
    Dediğim gibi kullanim tecrübem arttikca daha detayli bir inceleme yapma şansı bulabilirim. Türkiye'de bu urunle ilgili sanirim hic bir inceleme yok. Hatta internette dahi v50 ile ilgili ingilizce bir inceleme bile yok.(v5 incelemesi mevcut)
    Henuz kuru mop fonksiyonunu deneme şansım olmadi. Tahminim kuru mop pek matah olmasa da ahsap temizleyici tipi solusyonlari mopa sikip kullanim yaptigimda fena olmayan bir sonuc elde edecegim.
    Süpürge fonksiyonu kadar mükemmel bir sonuc beklemiyorum tabii ki.
    Cihazin sesi oldukca az. Pek rahatsizlik vermiyor. Yaninizda calisirken bile sinirinizi bozmayacaktir.
    Toz kutusu ise cidden kucuk. Evcil hayvani olan evlerde her gun temizlemek gerekecektir. (2 dklik bir islem)
    Eğer cihaz bu performansini bozmazsa, herhangi bir ariza cikarmazsa, son yillarda yaptigim en akillica harcama olabilir. (Gearbestteki yorumlar da genellikle bu sekilde idi)
    Ürünü kimlere tavsiye ederim konusuna gelecek olursak;
    Bence maddi durumu elveren tum insanlar bu tip bir cihaza sahip olmali. Özellikle bekarlar veya öğrenciler icin bire bir. Calisan bir aile için bire bir. Evde evcil hayvani olanlar icin bire bir.
    Tahminim kucuk ve halisiz evler için bu tip bir urun yeterli olacaktır.
    Hali miktari fazla ise alt bolumude fırçası olan supurgeler mantıklı olabilir.(ilife A serisi gibi)
    Büyük evler icin (200 m2 civari) haritalama yapabilen urunler daha mantıklı olabilir.
    Kullandıkça urun hakkında fikirlerimi sizle paylasacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Bu ürünü araştırıyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Cihazdan memnuniyetiniz devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 15 Mart 2019; 11:50:17 >
  • merhaba ben de bu model anker ve i robot 606 arasında kaldım,hepsirobot beye de sordum fikrini aslında ama hala kararsısızm konuya vakıf olmadığım için,hala memnunmusunuz bu üründen tavsiye edermisiniz,toz haznesi küçük diye ve de mop özelliği gerçekten işe yarar mı diye kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.