Şimdi Ara

ılılı Oyun Rehberi ılılı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Biliyorsunuz Benim Başka Bir Kılavuzum Daha Vardı Ancak Eskidi Ve Bende Tüm Bilgileri Bir Yerde Toplayarak Bir Kılavuz Daha Yazmaya Karar Verdim.Bu Kılavuz Daha Çok Bağlantılı Olacak.

Artık IP Ban Almadığımız Bir Oyun Var.Ve Şimdi Oyunla İlgili Birkaç Temel Bilgi Vereceğim;
    -Oyun Digimon Üzerine Kurulmuş Olup Digimonunuza ve Tamer(yani Adamınıza) Seviye Atlatmak Amaçlıdır.
    -Oyunda Yeni Digimonlar Edinebilir, Digimonunuzu Evrimleştirebilir ve ya Turnuvalara Katılabilirsiniz.

Şimdi Oyuna İlk Adım:

Bu Aşama ve Alttaki Aşama İçin Diğe Üst Konuya Bakabilirsiniz.

Oyun Artık Bilgisayarımızda Kurulmuş ve Oynanmaya Hazır Vaziyettedir.

Oyunun İkonu :

Oyunun İkonuna Tıkladığınızda Öncelikle Launcher Dediğimiz, Hemen Hemen Her Online Oyunda Bulunan Pencere Açılacaktır.
    Launcher Oyununuz Henüz Yeni Olduğu İçin Patch Yüklemesi Yapacaktır.Bu Yüklemenin Ne Kadar Süreceği Konusunda Belirli Bir Süre Yoktur.
    Patchleri Kendi Yükleyeceğinden Sizin Yapacağınız Birşey Yoktur.Patch Yüklemesi Bittiğinde Şu Görüntü İle Karşılaşacaksınız :

Bu Artık Oyuna Başlayabileceğiniz Anlamına Geliyor.
    Oyuna Başlamak İçin
    Butonuna Basın.

Oyuna Girdiğimizde Karşımıza Öncelikle Ufak Bir "Loading" Yani Yükleme Ekranı Çıkıyor.Bu Sizi Yanıltmasın.Yalnızca Oun Kendini Toparlıyor.

Bunun Ardından İse "Notice Board" Geliyor.Bu Yazılar Bizim Dilimizde Olmadığı İçin Okuyamıyor ve Bu Nedenle de Ya "ESC" Tuşunu ve ya Sağ alttaki"Exit" Butonunu Kullanarak Kapatıyoruz.
    Ve Artık Karşımızda İki Seçenek Var ; Biz Digital World ' u Seçeceğiz.
    Tıkladığımızda Çıkan Ekran Bizim Karakterimizin ve ya Karakterlerimizin Olacağı Ekran.
    "Create" Butonuna Basıyoruz.
    Karşımıza Karakter Oluşturma Ekranı Geliyor.Oradaki Boşluklara Digimonunuzun ve Tamer'ınızın İsimlerini Yazıyor ve Digimon ve Tamerınızı Seçiyorsunuz.

İşte Önemli ve Eğlenceli Bir Kısım; Başlangıç Digimonları

Arkadaşlar Ben Size Başlangıç Digimonlarını Tanıtacağım.Siz Aralarından Seçin.

Gigimon:
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Bir Gallantmonun, Gallantmon Crimson Mode Olabilmesi İçin Guilmon'un Top Player List'de Olması Lazım ve ya Eventlerden Alınıyor.
    (Bu Bilgi İçin FromHeLLHiLL'e Teşekkür Ederiz.)
    Hücum Tipi,Saldırıları İyidir.Bu Yüzden Atak Veririz.
    Viximon:
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Bir Sakuyamonun,Kuzuhamon Olabilmesi İçin Renamonun'un Top Player List'de Olması Lazım ve ya Eventlerden Alınıyor.
    Speed Tipi,Hızlıdır.
    Gummymon:
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Bir SaintGorgomonun,BlackMegaGargomon Olabilmesi İçin Teriermon'un Top Player List'de Olması Lazım ve ya Eventlerden Alınıyor.
    HP Tipi,Defansı İyidir.

Resimler İçin djefecan'a Teşekkür Ederiz.Alıntıdır.
    Bu Digimonlar Ve Daha Fazlası İçinhttp://forum.donanimhaber.com/m_15952641/mpage_1/key_DiGiMON%2CRESiMLERi/tm.htm Bakabilirsiniz.

Ve Artık Oyundayız.Peki Daha Yeni Başlamış Birisi Hangi Digimonları Kesmeli.İşte Bu Konuda Dead or Alive Bize Yardımcı Olacak Bir "Harita Rehberi "Yazmış.
    İşte O Rehber ;

Map 01
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Yokomon: Lvl 1

Yuramon: Lvl 2

Zuramon: Lvl 3

Map 02
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Yokomon: Lvl 1

Yuramon: Lvl 2

Map 03

Digimonlar:

Nyaramon: Lvl 4

Metal Koromon: Lvl 5

Map 04
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Metal Koromon: Lvl 5

Bukamon: Lvl 6

Motimon: Lvl 7

Map 05

Digimonlar:

Bukamon: Lvl 6

Motimon: Lvl 7

Tsunamon: Lvl 8

Map 06
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Koromon: Lvl 9

Tokomon: Lvl 10

Pagumon: Lvl 10 (Metal Etemon)

Map 07
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Koromon: Lvl 9

Pagumon: Lvl 10 (Gotsumon)

Map 08
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Palmon: Lvl 11

Biyomon: Lvl 11

Map 09
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Salamon: Lvl 10

Floramon: Lvl 12

Kunemon: Lvl 12

Map 10
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Gomamon: Lvl 13

Elecmon: Lvl 13

Residential Area
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Kokomon: Lvl 9

Upamon: Lvl 9

Poromon: Lvl 8

Sewer Floor 1
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Gotsumon: Lvl 14

Tentemon: Lvl 14

DemiDevimon: Lvl 14

Sewer Floor 2
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Digimonlar:

Gotsumon: Lvl 14

Tentemon: Lvl 14

DemiDevimon: Lvl 14

Alıntıdır ;http://resim.donanimhaber.com/m_28637905/mpage_1/key_//tm.htm#28637905

Evet Arkadaşlar Artık Level Atlamak ve Digimonlarla Savaş İle İlgi Hemen Herşeyi Biliyoruz.Birtek Eksiğimiz Kaldı.
    Savaşlarda En Çok Yardımcı Olan Hele ki Yüksek Level'da Vazgeçilmez Olacak Olan Eşyalar da Sıra.

Kartlar:
    VP ve ya HP Kartları;
    Kartlar:
    HP<----
     ılılı Oyun Rehberi ılılı
    ---->VP

Ayrıca Kartların Üzerinde Harfler Vardır.Bu Harfler Kartların Arttırdığı HP ve ya VP Miktarını Gösterir.
    L:50
    M:100
    D:150

Plug-ins
    Plug-in A: Attack Gücüne %20 Ekler.
    Plug-in B: Dodge +20%
    Plug-in C: Savunma Gücüne %20 Ekler.

Plug-ins Bölümü Alıntıdır ;http://resim.donanimhaber.com/m_28637905/mpage_1/key_//tm.htm#28637905 Adresinden Alıntıdır.

Crestler:

Crest of FriendShip
    (Saldırı Gücü+1%)

Gerekli İtemler:
    Floramon Dropx2
    Gomamon Dropx10
    Tokomon Dropx12

Crest of Hope(Savunma Gücü +1%)

Gerekli İtemler:
    Palmon Dropx2
    Penmon Dropx6
    Yuramon Dropx15

Crest of Love(HP +5%)

Gerekli İtemler:
    Elecmon Dropx3
    Mushmon Dropx2
    Motimon Dropx10

Crest of Sincerity(VP +5%)

Gerekli İtemler:
    Koromon Dropx6
    Gabumon Dropx2
    Elecmon Dropx6

Crest of Light(Speed +5%)

Gerekli İtemler:
    Tentomon Dropx2
    Elecmon Dropx4
    Yokomon Dropx8

Crest of Courage[Brave]
  • Crest of Friendship
  • Crest of Hope
  • Crest of Light

Crest of Knowledge
  • Crest of Friendship
  • Crest of Love
  • Crest of Light

Crest of Reliability[Honest]
  • Crest of Hope
  • Crest of Sincerity
  • Crest of Light

Eggler:

Digi-Egg of Reliability
    (Strength +1, Vitality+1)

Gerekli İtemler:
    Monzaemon Dropx12
    Leomon Dropx12
    Demidevimon Dropx15

Digi-Egg of Courage(Strength +1, Agility +1)

Gerekli İtemler:
    Vilemon Dropx12
    Patamon Dropx15
    Bukamon Dropx25

Digi-Egg of FriendShip(Vitality +1)

Gerekli İtemler:
    Piyomon Dropx6
    Tsunomon Dropx12
    İkkakumon Dropx2

Alıntıdır ;http://forum.donanimhaber.com/m_28409243/tm.htm Teşekkürler .::Lucario::.

Eee Artık Kasılmayı,Kart Kullanmayı,Crest ve D-Egg Yapmayı Biliyoruz.Artık Bir Digimon Yakalarız.

Digimon Yakalamak İçin İhtimaller NET Olmadan Çok Düşüktür,Fakat Yakalanamaz Diye Birşey Yoktur.Ama Digimonunuzun Rookie(en az lvl 11)
    Olması Gerekir.Yakalayabilmek İçin Oyun Sırasında "C" Tuşuna Basıyoruz.
    Digimon Yakalayabilmek İçin;
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Yakalanabilmiş Digimon;
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Yakalanamamış Digimon;
     ılılı Oyun Rehberi ılılı

Sırası Gelmişken Size Net'i de Tanıtayım.
    NET:
    Digimon Yakalamanızı Sağlar.
    NET:

Artık Bir de Digimon Yakaladığımızı Varsayıyorum.Şimdi Tamerınızı Süsleyin İşte Oyundaki Diğer İtemler ve Açıklamaları ;

Aura:
    Digimonunuzun Savaş Dışında Evrim Geçirebilmesini Sağlar.Tamer'ınızın Yanında Evrimleşmiş Biçimde Dolaşır.
    Auralar:

Deva Auralar:
    Deva Auralar da Diğer Auralar Gibi Digimonunuzun Yanınızda Evrimleşmiş Olarak Dolaşmasını Sağlarlar Fakat 30 Gün Sürelidirler.
    Peki Neden mi Bu Kadar Değerliler ?Çünkü Eğer Bir Deva Auranız Varsa Digimonunuz Savaşa Evrimleşmiş Biçimde Girer.Yani Evrimleştirmek İçin Zaman Kaybetmezsiniz.

PET EGG's:
    Tamer'ınızın Üzerinde Bulunan Digimondur.VP,HP,EVP vs. Katkıları Sağlar.

Pet EGG'ler:
    Marineangemon EGG:

Calumon EGG:

DigiGnomo EGG:

Piximon EGG:

GİYSİLER:
    Her Tipten Bir Örnek Bulunmaktadır.
    T-Shirt'ler:
    Harfli T-shirtler:

Sayılı T-sihirt'ler:

Resimli T-shirt'ler:

Takım T-Shirtleri:

Pantolonlar:

Gömlekler:

Şapkalar:

Ayakkabılar:

Kolyeler:
    Digimona HP,VP,Str Sağlar.

Bir Takıya "+" Basmak:
    Arkadaşlar "+" Basmak, İtem'in Yani Takının Size Kazandıracağı Şeyleri Arttırmanın Yoludur.Yani Takı +1 iken Size x Kadar HP Kazandırıyor İse, +2 iken 2x Kadar Kazandırır.(Değerler Her İtem İçin Geçerli Değildir.)
    Peki Nasıl "+" Basacağım ?
    Takılara "+" Basmak İçin City Park'ta A Shop NPC'yi Kullanabilirsiniz.
    A Shop NPC
    Crest ve D-Egg'lerde İki Adet +1 => +2
    İki Adet +2 => +3
    Şeklindedir.
    +3'den +4'e Basarken Şansınıza Bağlı Olarak +3 Takılarınızdan Birisi Yok Olabilir.

Bu Yöntemle "+4" 'e Dek Basabilirsiniz.Nasıl mı Yukarısına Basacaksınız.İşte Bu İtemle ;
    Bu İtemi Kore Server'ı İçin Açmış Olduğum Oyun Kılavuzunda Açıklamıştım.+5 ve Daha Yukarısını Basmak İçin Kullanabilirsiniz.

Umarım Size ve Oyunu Oynamanıza Yardımcı Olabilmişimdir.Üst Konu Olursa Daha Fazla Yardımcı Olabileceğimi Düşünüyorum.Üst Konu Olmasını Rica Ediyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperioREX -- 6 Şubat 2009; 13:33:40 >

• Rehber var zaten
  • İlk yorum benden olacak yaşasınn umarım biri kapmamıştır yerimi kısa tutayım Çok güzel olmuş her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş Takıları daha çok açıklasan daha iyi olurdu tüm türlerini ve verdiklerini söyleseydin onlara nasıl + basılacağını da bilmeyenler için ekleyebilirsin
    Benim 1 sorum olacak sürekli ".bin" hatası alıyorum. Oyunu oynarken birden geliyor oyun kapanıyor ve oyunun yeniden açılması tam 10 dk sürüyor Yardımcı olursanız çok olacam

• Yu$uf Yılmaz Dikkatli Bakarsan Birazcık Daha Ayrıntılı Hazırladım.Emeğe Saygı Lütfen.
    Crimson Yusuf Maalesef Yerini Kaptı.Fakat .bin Hatası Konusunda Bir Bilgim Yok Kusura Bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperioREX -- 3 Şubat 2009; 21:55:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperSimsci

Yu$uf Yılmaz Dikkatli Bakarsan Birazcık Daha Ayrıntılı Hazırladım.Emeğe Saygı Lütfen.
    Crimson Yusuf Maalesef Yerini Kaptı.Fakat .bin Hatası Konusunda Bir Bilgim Yok Kusura Bakma.

Evet diğer rehberden daha çok emek harcanmış ve daha kapsamlı O dediklerimi de eklersen çok daha iyi olacak mesela +4'den sonra takı ve brave'ler nasıl artılanır ? ve ilk defa bir üst konuya attığım ilk mesaj olacaktı ama 2. oldu oda iyi

• quote:

(Bu Bilgi İçin ForumHellHill'e Teşekkür Ederiz.)

Arkadaşın nickini yanlış yazmışsın

Güzel olmuş
  • harika kesinlikle üst konu olmalı herşey kapsamlı bi biçimde anlatılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdden oyun oynanır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üst konu olması için şikayet et diyip talepde bulundum
  • ellerine sağlık güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Orjinalden alıntı: SuperSimsci

Yu$uf Yılmaz Dikkatli Bakarsan Birazcık Daha Ayrıntılı Hazırladım.Emeğe Saygı Lütfen.

Evet diğer rehberden daha çok emek harcanmış ve daha kapsamlı O dediklerimi de eklersen çok daha iyi olacak mesela +4'den sonra takı ve brave'ler nasıl artılanır ? ve ilk defa bir üst konuya attığım ilk mesaj olacaktı ama 2. oldu oda iyi

+ Basmayı da elimden Geldiğince Ayrıntılı Biçimde Anlattım.Umarım Güzel Olmuştur.

•  ılılı Oyun Rehberi ılılı

Bence rehbere şu resmide ekle
  • Dead or Alive O Resmi Harita Rehberinde Gördüm Fakat Dikkat Edersen O Resim Kore Digimonlarını İçeriyor Yani Rehberi Özellikler Yeni Başlayan Arkadaşlar İçin Hazırladığımızı Düşünürsek Bence Yanıltıcı Olabilir.
  • Üst konu olmalı kesinlikle Yöneticiler ilgilensin lütfen bu bölüme bir tek bu üst konu da yeter bazı yerler alıntı da olsa tüm rehberleri içeriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

Üst konu olmalı kesinlikle Yöneticiler ilgilensin lütfen bu bölüme bir tek bu üst konu da yeter bazı yerler alıntı da olsa tüm rehberleri içeriyor

Çoğu Yeri Ben Eski Kılavuzumdan Buldum.Ama Ne Yaparsın ki Oraya Koyarken de Alıntı Yapımıştım.Burayada Yazdım Alıntıdır Diye.Zaten Benim Eski Kılavuzu DH de Bulamasam Bile Aynı Kılavuzun Parçalanıp Site Yapılmış Olduğunu Gördüm.Ve Sonra resim.donanimhaber.com 'da Kılavuzun Yedeğini Buldum ve de Baktım ki Neredeyse Kelimesi Kelimesine Aynı

• BlackMegaGargomon:
    BlackMegaGargomon için Terriermon'un Top Player List'de olması lazım veya eventlerden alınıyor.

Kuzuhamon:
    Kuzuhamon için Renamon'un Top Player List'de olması lazım veya eventlerden alınıyor.

Bunlar eksikti, bunları da eklersen daha doğru olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Bu arada hala arkadaşın nicki yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 4 Şubat 2009; 0:05:21 >
  • Çok güzel bi konu olmuş.Eline sağlık.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada hala arkadaşın nicki yanlış

Arkadaşın nicki hala daha yanlış

Nick bahane, post şahane!

• Teşekkürler, öbür rehberden kat kat iyi olmuş.
  • Arkadaşın Nickini Düzelttim ve FromHeLLHiLL'in Verdiği Resimlerle Açıklamalarını Ekledim.Teşekkürler Arkadaşlar.zaten Üstkonu Olmuş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.