Şimdi Ara

İlim Yayma Cemiyeti yurtları nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim cemaatin yurdu, yurtları çok güzeldir temizdir gelen insanlarda iyi olur merak etme gönül rahatlığı ile gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniKullanıcıAdı

bizim cemaatin yurdu, yurtları çok güzeldir temizdir gelen insanlarda iyi olur merak etme gönül rahatlığı ile gidebilirsin

Siyasi olarak bir zorlama veya dini konularda bir zorlama var mı? Oraya tamamen zorunluluktan gideceğim hicbir siyasi amacım yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

quote:

bizim cemaatin yurdu, yurtları çok güzeldir temizdir gelen insanlarda iyi olur merak etme gönül rahatlığı ile gidebilirsin

Siyasi olarak bir zorlama veya dini konularda bir zorlama var mı? Oraya tamamen zorunluluktan gideceğim hicbir siyasi amacım yok

Namaz kılmak zorundasındır
  • ben bu yaz 2 hafta kaldım ankaradaki bir yurtta, hiçbir zorlama yoktu benim kaldığım yurtta yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi ezanları hoparlörlerden okutuyorlar bence güzel bir uygulama olmuş. bence gidebilirsin çok güzel bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kimlerin bu, duymuşluğum var fakat bilgim yok.

Cemaatin tam tersi diyim fazla siyasete girmeyelim

Siyasetle alakası yok ki kimin olduğunu söylemenin.

bilal erdoğanın bu arada yanlış bilmiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben bu yaz 2 hafta kaldım ankaradaki bir yurtta, hiçbir zorlama yoktu benim kaldığım yurtta yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi ezanları hoparlörlerden okutuyorlar bence güzel bir uygulama olmuş. bence gidebilirsin çok güzel bir yer

Namaz kılmada falan sıkıntı yok kılınır ama bunları insanın gözüne soka soka yaptırınca soguyorum. Karışılmaması guzel

• karışmıyorlar zaten, hoparlörlerden okutulması benim orada güzel bir uygulamaydı yurt içinden duyulmuyordu ezan. ayrıca insanın gözüne sokmuyorlar ki ezan okununca isteyen iniyor mescide bizde bodrum kat mescitti, toplanırsak cemaat yapıyorduk toplanamazsak teker teker kılıp çıkıyorduk.
  • quote:

karışmıyorlar zaten, hoparlörlerden okutulması benim orada güzel bir uygulamaydı yurt içinden duyulmuyordu ezan. ayrıca insanın gözüne sokmuyorlar ki ezan okununca isteyen iniyor mescide bizde bodrum kat mescitti, toplanırsak cemaat yapıyorduk toplanamazsak teker teker kılıp çıkıyorduk.

Fiyatlar ne durumda. Normale gore ucuz diye biliyorum

• benim gittiğim yurt olmaktan ziyade kurs gibi bir şey idi bu nedenle fiyatları bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.