Şimdi Ara

İlim Yayma Cemiyeti yurtları nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
25.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle siyasi bir amaç için değil zorunluluktan bu yurda gideceğim. Yani zorunluluk dediğim parasal anlamda. Siyasete vurmadan anlatabilir misiniz bu yurtları..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlim Yayma Cemiyeti Yurtları: Ayrıntılı Bir İnceleme

İlim Yayma Cemiyeti yurtları, öğrencilere konforlu ve akademik başarılarına destek olacak bir konaklama ortamı sağlamayı amaçlayan yurtlardır. Yurtlar, ülkenin çeşitli şehirlerinde yer almakta ve farklı olanaklar sunmaktadır.

Yurt Kuralları ve Şartları

İlim Yayma Cemiyeti yurtlarında konaklayan öğrenciler, düzenli ve huzurlu bir ortamın korunması için belirlenmiş yurt kurallarına uymakla yükümlüdür. Bu kurallar, sessiz saatleri, ortak alanların kullanımını ve ziyaretçilerle ilgili düzenlemeleri içerebilir.

Yurt Ücretleri

İlim Yayma Cemiyeti yurt ücretleri, yurtların konumuna, oda tipine ve sunulan olanaklara göre değişmektedir. Öğrenciler, ayrıntılı bilgi ve güncel ücretlendirme için yurt yönetimiyle iletişime geçebilirler.

Yurt Özellikleri

İlim Yayma Cemiyeti yurtları, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli özellikler sunar:

• Tek ve Çift Kişilik Odalar: Öğrenciler, bütçelerine ve tercihlerine göre tek kişilik veya çift kişilik odalardan birini seçebilirler.
    • Ortak Alanlar: Yurtlarda, öğrencilerin sosyalleşebileceği, çalışabileceği ve dinlenebileceği ortak alanlar bulunur.
    • Çalışma Odaları: Öğrenciler, sınavlara ve ödevlere hazırlanmak için yurt içinde özel çalışma odalarından yararlanabilirler.
    • Spor Alanları: Bazı yurtlar, öğrencilerin sağlıklı kalmalarına yardımcı olacak spor alanlarına sahiptir.
    • Kütüphane: Birçok yurt, öğrencilerin ders kaynaklarına ve kitaplara erişebileceği kütüphaneler sunmaktadır.

İlim Yayma Cemiyeti Yurtları Hakkında Yorumlar

Öğrenciler, İlim Yayma Cemiyeti yurtları hakkında genel olarak olumlu yorumlar yapmaktadır. Yurtların temizliği, güvenliği ve akademik başarıya verdiği destek övülmektedir. Bununla birlikte, bazı öğrenciler yurt ücretlerinin pahalı olabileceğini ve odaların bazen kalabalık olabileceğini belirtmektedir.

İlim Yayma Cemiyeti yurtları, öğrencilere uygun fiyatlı, konforlu ve akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak bir konaklama ortamı sunar. Öğrenciler, yurt kurallarını ve şartlarını dikkatlice incelemeli ve yurt ücretlerini ve özelliklerini iyice araştırmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bu sene gideceğim 250 lira galiba aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 16 Ağustos 2015; 14:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cennetten banlanan üye

ben bu sene gideceğim 250 lira galiba senelik.

Senelik değildir aylıkdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

quote:

Orijinalden alıntı: cennetten banlanan üye

ben bu sene gideceğim 250 lira galiba senelik.

Senelik değildir aylıkdır

pardon aylık yanlış yazdım

• ..

• Mükemmeldi benim zamanlarımda 2004,2008 şimdi bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

Mükemmeldi benim zamanlarımda 2004,2008 şimdi bilemem.

Zorlama falan var mı? Yani bunu yapacaksın, şuraya geleceksin gibi

• kalacağın şubeye göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

kalacağın şubeye göre değişir

Istanbulda kalacağım

• Kimlerin bu, duymuşluğum var fakat bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kimlerin bu, duymuşluğum var fakat bilgim yok.

Cemaatin tam tersi diyim fazla siyasete girmeyelim

• Baştan not: Siyasi kısmıyla alakam yok başka yurt bulamadığım için zorunluktan girdim ama şuan memnunum.

İlim yaymada değil de yine kardeş vakıf diyebileceğim bir vakfın yurdunda kalıyorum gayet memnunum yurtta hoparlörden ezan okunuyor ama bir kere kalk namaz kıl diyen olmadı (kılmayan arkadaşlarıma zorlama yapmadılar) zorlama yok yani. Onun dışında temizliği güvenliği falan iyi. Tabi şubeden şubeye değişebilir.
  • İyidir her programına katılmak zorunda değilsin ama hiç katılmayacaksan başka yerlere bakman daha iyi olur

• en yakın arkadaşım kalıyordu senelik 7000 lira sanırım fena değil diyodu arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

Baştan not: Siyasi kısmıyla alakam yok başka yurt bulamadığım için zorunluktan girdim ama şuan memnunum.

İlim yaymada değil de yine kardeş vakıf diyebileceğim bir vakfın yurdunda kalıyorum gayet memnunum yurtta hoparlörden ezan okunuyor ama bir kere kalk namaz kıl diyen olmadı (kılmayan arkadaşlarıma zorlama yapmadılar) zorlama yok yani. Onun dışında temizliği güvenliği falan iyi. Tabi şubeden şubeye değişebilir.

Aynen ben de yurt bulamadım o yüzden. Fiyatı ne kadar

• Bizde yoktu, aslında bunu kendin gidip görürsün müdüre göre değişir, ben izmirdeydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chemsoldier

Neredeki ?

Istanbul

• Çoğu din bu cemiyete karşıdır.Batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir topluluk olup modern illuminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır.ILLUMINATI DEFECT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 16 Ağustos 2015; 17:49:29 >
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Bilal Erdoğanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

quote:

Neredeki ?

Istanbul

Kalcağın kesin mi ?
    Ayarladın mı yani

÷90 kesin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.