4 yaş bişeymi benim okulda tanıdığım bir çocuk 1963 doğumlu bir kadınla takılıyordu kendisi ise 87 doğumluydu
bide bunu utanmadan anlatıyordu
jigololukta ne varki in caddeye 'boş jigolo boş jigolo! dedi 2 3kere hemen senıdne oluyor 60lı seviglin
yok ya benim hiç öyle düşüncem olmaz. karşılıklı aşık olmak gibisi varmı ya
mutluluk aşkta degil evlilikdedir bunu elbet anlayacaksin ama is isten gecmis olabilir anladiginda malesef bu herkes icin gecerli evlenmenden aşk sadece aci ve keder getirir eninde sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
mutluluk aşkta degil evlilikdedir bunu elbet anlayacaksin ama is isten gecmis olabilir anladiginda malesef bu herkes icin gecerli evlenmenden aşk sadece aci ve keder getirir eninde sonunda
Bunu başkalarına sormaktaki amaç ne olabilir;?
Aşk Bir Sudur İç İç Kudur Kudurduktan Sonra Anlıyacaksınki Yaş Önemli Deyilmiş Not:Lafım Sana Deyil Yanlış Anlaşılmasın
Bugüne kadar tanıdığım bütün bayanlar erkeğin yaşça kendinden büyük olmasının gerektiğini söylüyor...
bence o kdar abes bişi değil mutluysan devamını temenni ederim
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
anlaşabiliyorsanız sorun değil.. yeterki diğer unsurlar(!) küçük olmasın.
diğer unsurlar derken???
quote:
Orjinalden alıntı: Xenom
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
anlaşabiliyorsanız sorun değil.. yeterki diğer unsurlar(!) küçük olmasın.
diğer unsurlar derken???
Peki evlendikten sonra cinsel yaşam nasıl olacak?Tamam aşk belki bunun önüne geçer ama,cinsel yaşam da çok önemli ve benim bildiğim kadınların 40 ından sonra cinsel yaşamı son buluyor erkek cinsel yaşamının doruğundaysa ne olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
Peki evlendikten sonra cinsel yaşam nasıl olacak?Tamam aşk belki bunun önüne geçer ama,cinsel yaşam da çok önemli ve benim bildiğim kadınların 40 ından sonra cinsel yaşamı son buluyor erkek cinsel yaşamının doruğundaysa ne olacak?
yanlış biliyorsun 40 ından sonra cinsel yaşam falan bitmiyor. çocuk dersen bak o olmuyor. bu bile genellemez aslında
mutluysan devam etama tabi kız arkadaşının yaşının senden büyük olması onun beklentilerini değiştirebilir(erken nişan, erken nikah, düğün vs.. senden önce isteyebilir..başıma gelmişti)
Kız arkadaşım benden önce ehliyet alacak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme