< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeamCikaykur -- 10 Mart 2021; 10:15:22 > |
İlişkim sallantı da lütfen yardımcı olun özellikle ios ve messenger kullananlar (2. sayfa)
-
-
Böyle ömür geçmez kafanda bu kadar tereddüt varsa bitir gitsin kızı da kendini de darlama.
-
zamanında elin ayağın rahat durmadığı için aynı şekilde sende onun bu işleri yapacağını düşünüyorsun sanırım?
-
Güveneceksin tek çıkar yol bu -
evlenmeyi düşündüğün kıza güvenmiyorsun bizim sözümüze mi güveneceksin?
kusura bakmayın ama kafayı yemişsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bir ara böyle her küçük şeyden şüpheleniyordum etrafımdakilerden, hala var biraz ama neyse ki o zamankinin yanına yaklaşamaz tabi. Böyle hayat geçmez ne sen ne de sevgilin için, ya tedavi olacaksın ya da ayrılacaksın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu iosta whatsapp tek tık olayını çözünce banada söyle. acaba bir ayarı mı var bişi mi var
-
Arkadaşlar linç etmişsiniz iyi yorumlar yapan olmuş onlara teşekkür ederim. Lakin ilişkinin temelini bilmediğiniz için bildiğiniz kadarıyla yorum yapmışsınız saygı duyarım. Ben kızı hiç bir şekilde kısıtlamıyorum. Güvenimde var lakin öyle birşey ki bazı şeyler mantıklı gelmediğinden fikir almak istedim aptal aşık olmamak için. Arkadaşlarıyla görüşüyor ediyor onda sıkıntı yok benim amacım sistemsel bir durum olup olmadığını öğrenmek ister istemez denk geliyorum. Eğer hata bendeyse zaten gider özür dilerim onun için açtım bu konuyu o da bende çok seviyoruz
Yine de tedbiri elden bırakma ama çokta boğma.
Gözünüzü seveyim siz buna nasıl ilişki diyorsunuz ?
O kadar büyük bir güvensizlik var ki anlatamam. Güven yoksa hiç birşey olamazsınız.
-
bir kere kıza güvenmiyorsun paranoya yapıyorsun. hiçbir şey yoksa bile bu ilişkinize zarar verir.
messenger son konuşulan kişileri öne çıkarır ama. bu son kişiler yeni arkadaş olduğu da olabilir yıllar önce o gün arkadaş olduğu kişi de . illa ki konuşmuş olmaları gerekmez.
veya sapığın biri yazmıştır bilemezsin. sana söylemek istememiştir.
hem mesajları sessize alacak olsa neden sadece whatsapp? instagramdan resimlerini görüp yazma ihtimalleri daha büyük değil mi ve sen her yerden ulaşıyorken whatsapp dan ulaşamaman. hem de yanında oturuyorken.
ilk günlerde ilişkiniz nasılsa öyle devam etmeye çalışın. ilişkiler zamanla gevşer biraz toparlamak gerekir. nasıl olsa ayrılamaz gidemez beni bırakmaz gibi düşüncelere girmeyin. her daim özen gösterin ilgili olun.
sizde olmayıp da dışarıda bulabileceği şeyler mutlaka vardır. kendinizi satmasını bilin.
geriye dönüp baktığınızda aklınızda şüphe bile kalmasın. ben ona her zaman yapmam gereken gibi davrandım. bir problem varsa benden kaynaklanması zor diyebilin. ve vicdanınız rahat olsun. yanınızdayken kıymetini bilin, son görüşmeniz gibi davranın.
-
Sen erkek adam olduğunu unutmuşsun. Böyle aczi hareketlere gerek var mı? Aldatsa nolacak öğrendiğin zaman ayrılacaksın. Knedine bu kadar saygın yok mu? Hayatının bu kadar merkezine koyup dünyanın sonu olacak kadar panikliyorsan zaten yazık sizin ilişkinize. Kızın karakterini bilmem aldatacak bir tipse hak ediyorsun. Aldatmayacak bir tipse kıza yazık
Kendine çeki düzen ver
-
Yarın boşanacağına bugün ayrıl. Bu güvensizlikle sonun ayrılık zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X