Şimdi Ara

________ilişkisiz hamilelik________ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
20.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ivory1453

doğru bi olay..eskiden hamamlarda kızlar oturcağı yeri önce silerek otururmuş..günümüzdede vardır heralde..
    anneannem anlatmıştı...imkansız diye bii yoktur

Bende yere otururken pisse temizliyorum.
    Temizlemelerinin sebebi oradaki pisliği atmakmı, yoksa aman hamile kalmıyalım spermleri temizliyelimmi sence.
  • konu kabarmış haberim yok yaww bilsem daha önceden açardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

konu kabarmış haberim yok yaww bilsem daha önceden açardım

Forumun böyle bir topic'e ihtiyacı vardı saol.. Biraz geç oldu bizi aydınlatman ama nice topiclere artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bezgin

ne spermmiş baaaaa.

yazılanlara bakacak olursak ya spermin 12 cm boyunda olması lazım. Ayrıca bu kolzetin uzerine oturursun, vajinanı sürtmessin. Yani kalçaların değer. Yok eğer klozetin içindeyse sperm zıplamış derim abi. Yada bu gerizekalı kız birgün uyurken kalkıp çocuğun ..kine oturmuştur tuvalete girdim diye. töbe töbe töbee..... iyice zaçmaladım.

+1.000.000
  • quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

CinEkolog; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 43; İl:Aydın 22.08.2005
    İlk gebeliği olduğunu söyleyen bir kadının doğumunu takip ediyorduk. İlerleyen saatlerde karnında farkettiğimiz ameliyat izinin evlenmeden önce istenmeyen bir gebeliğin sonlandırıldığı sezeryana ait olduğunu öğrendik. Tabii durum tamamen değişmişti; tekrar sezeryan gerekiyordu. Nasıl izah edeceğimizi kara kara düşünerek bilgi vermek üzere kocasını çağırdık. "A, evet. Eşim bir gece gündüzleri erkeklerin kullandığı bir hamama gitmiş, sulardan hamile kalmış, mecburen de aldırmış" dedi. Şimdi siz bu yurdum kocasını hamama mı yollarsınız, yoksa mağmaya mı?
    itiraf.com

bunlara inananlar var ya çok komik

aramızda itiraf.com'cu mu var acep??
  • Ya beyler peki Doğum kontrol hağları güvenli ilişki sağlıyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: arc_

quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

CinEkolog; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 43; İl:Aydın 22.08.2005
    İlk gebeliği olduğunu söyleyen bir kadının doğumunu takip ediyorduk. İlerleyen saatlerde karnında farkettiğimiz ameliyat izinin evlenmeden önce istenmeyen bir gebeliğin sonlandırıldığı sezeryana ait olduğunu öğrendik. Tabii durum tamamen değişmişti; tekrar sezeryan gerekiyordu. Nasıl izah edeceğimizi kara kara düşünerek bilgi vermek üzere kocasını çağırdık. "A, evet. Eşim bir gece gündüzleri erkeklerin kullandığı bir hamama gitmiş, sulardan hamile kalmış, mecburen de aldırmış" dedi. Şimdi siz bu yurdum kocasını hamama mı yollarsınız, yoksa mağmaya mı?
    itiraf.com

bunlara inananlar var ya çok komik

aramızda itiraf.com'cu mu var acep??

pasif içicisi var
  • tabi hareketli ya sperm.hatta gecen gün baktım tuvalette hareket edio benimki hemen su doktüm gitti delige sanırım bida çıkamaz..mazallah birinin basına dert acar sonra cocugun biri baba die gelir karsıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitmannn

tabi hareketli ya sperm.hatta gecen gün baktım tuvalette hareket edio benimki hemen su doktüm gitti delige sanırım bida çıkamaz..mazallah birinin basına dert acar sonra cocugun biri baba die gelir karsıma

• quote:

Orjinalden alıntı: chinablue

bu olayın olması imkansız ya
    zaten kız klozete oturduğu zaman kukusu boşlukta kalıyor
    oraya nasıl atmık ulaşır
    ha bacaklarına değmiş ordan azmedip,hedefe ulaşmışsa bilemem

Ulan Ne güldüm yaaa Kopardın beni burada
    Kuku Atmık falan
    Ulan Allah seni bildiği gibi yapsın
    Ya haa gülüyom Hayret ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ivory1453

doğru bi olay..eskiden hamamlarda kızlar oturcağı yeri önce silerek otururmuş..günümüzdede vardır heralde..
    anneannem anlatmıştı...imkansız diye bii yoktur

dedim ya ALLAH AKIL FİKİR VERSİN başka bişiy demiyorum anlayan anladı.
  • Bir defa o klozet üzerinde ne kadar sperm kalacak ki? (Sağlıklı bir ilişkide erkeğin menisinde 20 milyon civarı sperm olması gerek diye biliyorum ve bunların yüzde 60 civarı canlı oluyor) klozette kalan birkaç bin spermin telef olmadan yolunu bulması bile imkansız. (Kaldı ki ilişkiye girerken kadının üstte olduğu pozisyonlar bile gebelik ihtimalini düşürür.)

Klozetin üzerindeki sperm sayısının 10 katı kadar sperm ürettiğinizi söyleyip doktora gitseniz sizi tedaviye alırlar sperm sayınız çok düşük diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 14 Eylül 2005, 12:27:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

quote:

Orjinalden alıntı: feat__

konu kabarmış haberim yok yaww bilsem daha önceden açardım

Forumun böyle bir topic'e ihtiyacı vardı saol.. Biraz geç oldu bizi aydınlatman ama nice topiclere artık.

• PALAVRA!

dışına boşalmıştır oradan kaçmıştır.
  • aga dışardan kaçma diye bir olay yokki
    tam gününde taşı gediğine koysan %25 şansınvar
  • arkadaşlar bu kötükedi şerafettin'in annesinin hamile kalması olayına benziyor bence oradan çalmışlar bu fikri

• Bide cinsellik konusunda cahil derler Türklere ,bu forumu okusalar bilmedikleri şeyler çıkar bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: ge_ku

arkadaşlar bu kötükedi şerafettin'in annesinin hamile kalması olayına benziyor bence oradan çalmışlar bu fikri

aynen katılıyorum sana Tonguç bırakmış şeronun anası kedi de üstüne oturmuş o misal
  • ya beyler imkansızzzz

photoshop !

• dışarda 48 saat canlı yaşar çok tehlikeli walla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.