Şimdi Ara

________ilişkisiz hamilelik________ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
20.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

kesinlike bu olacak birşey

Evet hocam haklısın.
  • Bu olay gerçek mi bilmiyorum ama kesinlikle mümkündür böyle bir olay
  • Akıl, fikir...3. söleyişim
  • Kobradan daha tehlikeli. Allah korusun.
  • Konuyu açalı 1yılı geçti fakat hâlâ hit bir konu.
  • bunların havada uçanları da çıkmış.
  • Bu devirde halen bu masallara inananlar için bende bişi söylemek istiyorum,
    Aslında hepimizi leylekler getirdi.

• DİYER DEĞİL, DİĞER Olacak

kızın erkek arkadası dıyer ev arkadasını sorumlu tutuyormus =====>>> YANLIŞ
    kızın erkek arkadası diğer ev arkadasını sorumlu tutuyormus =====>>> DOĞRU
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

yaw normal koşullarda gebelik nekadar zor bir iş olacak şeymi?
    1 vulva şekil olarak minor ve mafoj libialarla çevrilidr içeri giriş engellenmişti
    2 vagina asit ortamdır ve sindirim özelliği vardır
    3 cervix uteri sadece mens ve kızgınlık döneminde açıktır onun dışında uterusa giriş yoktur kaldıki açık halinde dahi mukozanın aşılmas için milyonarca spermin sindirim enzimleri gerekir
    4 uterus asit ortamdır ve sindirim özelliğine sahiptir
    5 fallopi tüpleri iç yüzeyi parmak şeklinde çıkıntılarla doludur buda spermlerin kat etmesi gereken mesafeyi metrelerce arttırır
    6 yumurta sadece fallop ta ise döllenir (14-17ci günler)
    7 gününde bir yumurta yoksa spermler aptallaşır yönlerini kaybeder oldukları yerde dolanırlar ilerlemezler(yumurta kimyasal olarak çeker kendine)

bu hikaye ye inanan adam bence hayatında hiç sex yapmamış demektir
    hatun moda girmemişse o libiaları aşmak bile çook zor bz erkekler için

öehh!?

mübarek vagina profesörüymüşsün sen be hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: exhammer8

quote:

Orjinalden alıntı: SibeRZarbo

uydurma bir olay
    mümkün olamaz böyle bir hamilelik. Bırak klozetten geçmeyi, penisi belli bir uzunluktan kısa olanlarda bile hamilelilik çok zor olur.

yanılıyorsun be kesinlikle mümkün olay uydurma olablir ama bu gerçkten olablir

çamaşırdanda ouyo diye biliyom ama benim bildigim bekaretini kaybetmiş olmasi gerekir sizcede oyle deilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

quote:

uydurma bir olay
    mümkün olamaz böyle bir hamilelik. Bırak klozetten geçmeyi, penisi belli bir uzunluktan kısa olanlarda bile hamilelilik çok zor olur.

çamaşırdanda ouyo diye biliyom ama benim bildigim bekaretini kaybetmiş olmasi gerekir sizcede oyle deilmi ?

Sen de amma yaptın hee. Kız ya da kadın herneyse artık, neden spermli bir iç çamaşırı giysin ki? Hem de bu istem dışı olacak, hadi isteyerek giyse tamam da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

quote:

uydurma bir olay

Sen de amma yaptın hee. Kız ya da kadın herneyse artık, neden spermli bir iç çamaşırı giysin ki? Hem de bu istem dışı olacak, hadi isteyerek giyse tamam da.

canım onu kast etmiyorum adam sürtünmü yolu ile külottan sürtünüyo sonra adam kiloda boşaliyo sonra hamile kaliyo BKZ haydar DÜmen Posta gazetesi 16 08 2006 :)))
  • Ya tamam da konu başlığına da bakarsan ilişkisiz bir olaydan doğabilecek bir canlı söz konusu. Yani en ufak bir yaklaşma, sevişme olayı falan yok.
  • adam 40 sene debeleniyor hanımı ile. sonra oda olmadı hacıya hocaya gidiyor. oda kesmiyor doktoro gidiyor olmuyor. bu vatandaş da diyor ki aman dikkat edin. ah salak arkadaşımız kokma o duruma hiç bir bayan arkaş düşmez. yani düşmesi için afedersin özel çabalarda bulunması gerekirr
  • quote:

Orjinalden alıntı: şuşu

ya bizim biyoloji hocası söylemişti banyoda filan dikkat edin diye. sanırım bi tanıdığının başına böyle bişe gelmiş.kız abisinin spermlerinden hamile kalmış.

aslında yazarken düşündüm de ben de pek inanmadım. Ama olabilir belki yani kimin eli kimin cebinde bilmioruz ki ?!

Abisinin spermleriyle hamile kalması imkansız(genetik durumdan dolayı)

Bilimsel verilerle olaya yaklaşan arkadaşa aynen katılıyorum..Biz erkeklerin cinsel organlarından boşalmadan önce çıkan şeffaf sıvı(meni),arkadaşın da bahsettiği asidik ortamı nötralize eder ve spermin ölmesini engeller.Sperm tek başına iş yapmaz,3 adet eklenti bezi(cowper,glandula bulbourethralis ve prostat) spermin hareket edebileceği ve uygun pH derecesine sahip ortamın hazırlanmasında rol oynar...Bu yüzden bu olay saçmalıktan öte değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

quote:

Orjinalden alıntı: şuşu

ya bizim biyoloji hocası söylemişti banyoda filan dikkat edin diye. sanırım bi tanıdığının başına böyle bişe gelmiş.kız abisinin spermlerinden hamile kalmış.

aslında yazarken düşündüm de ben de pek inanmadım. Ama olabilir belki yani kimin eli kimin cebinde bilmioruz ki ?!

Abisinin spermleriyle hamile kalması imkansız(genetik durumdan dolayı)

Bilimsel verilerle olaya yaklaşan arkadaşa aynen katılıyorum..Biz erkeklerin cinsel organlarından boşalmadan önce çıkan şeffaf sıvı(meni),arkadaşın da bahsettiği asidik ortamı nötralize eder ve spermin ölmesini engeller.Sperm tek başına iş yapmaz,3 adet eklenti bezi(cowper,glandula bulbourethralis ve prostat) spermin hareket edebileceği ve uygun pH derecesine sahip ortamın hazırlanmasında rol oynar...Bu yüzden bu olay saçmalıktan öte değil

Valla belki bu olay biraz abartılmıştır ama direk vajinaya cinsel organ ile değil ama bulaşmayla hamile kalınabileceğini bir çok uzman söylüyor. Tabii bu tuvalet örneği biraz abartılmış
  • böyle yazılmış bi sürü hikaye var ki olmucak birşey değil
  • bir zamanlar ne efsaneydi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.