Şimdi Ara

İlişkiye ara vermenin mantığını birisi bana açıklasın lütfen .!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Seraphine

@Phytgriph
    Valla kardeş bu olaydan iki gün öncesinde her şey normaldi yani her zaman ki gibi davranıyorduk birbirimize. Güzel gidiyordu. Evde olduğu zamanlarda mesaj atamaz genelde ailesinin benden haberi var ama yok gibi davranıyorlar ve pek sıcak bakmıyorlar bir ilişkisi olmasına. Bu yüzden son iki aydır normalde olduğu gibi sık konuşamıyoruz , buluşamıyoruz. Acaba diyorum bunun mu etkisi var. Senin mesajdan sonra iyice kafam karıştı beni böyle bir duruma düşürecek insan değildir. Yani içindekinden eminim ama ...

Kafanı karıştırmak için yazmadım durumlarımız farklı da olabilir ama mantıklı düşündüğünde de bi insan sorunsuz sevdiği, güvendiği ve birlikte olmak istediği birine ara verelim demez. Anlayamayacağın bir sebepte olabilir bi süre bekle ve istersen fazla üzerine düşme. Bu konulara cevap yazacak kadar tecrübeli değilim ama şuan yaşadığımın aynısından bahsedilince yazmak istedim sadece. Dediğim gibi farklı olabilir kafana bunu takma ama aklında bulunsun.

• İlişkiye ara vermek demek ayrılmaya yaklaşıyosunuz demek.
  • Ara verelim dediği anda akla zaten direkt ayrılık geliyor. Yani sanki ayrılalım diyemiyor da sürece yaymaya çalışıyor ama hep ondaki farklılığı gördüm. Normal kız mantalitesinden farklıydı tepkileri , düşünceleri. Doğru bir şey değil yaptığımız. Açıkcası karşısına geçip ayrılmak istiyorsan ayrılalım diyecek gücü de göremiyorum şu an kendimde çünkü hayatımı yeni toparladım , kararlar aldım. Şu anda böyle bir yıkımı kaldıramamaktan korkuyorum diyebilirim. En iyisi yine arayı fazla soğutmadan işleri yoluna koymaya çalışmak ama dediğiniz gibi gitmiyorsa bir yerden sonra zorlamamak lazım geliyor ne yazık ki.
  • Kız sıkılmış ilişkinin heyecanı bitmiş kendince. Yeni arayışlara çıkmış olabilir. Ailevi baskılar yüzünden olabilir. Ama yine de ara vermek gibi saçma sapan bi konunun gündeme gelmesinden ziyade oturup sorun neyse konuşması kızın ciddiyetini gösterir bu denli belirli belirsiz konuşması ilişkideki kararsızlığını göstermiyorda değil.Tavsiyem kendi haline bırak hiç kafana takma bunu çoğu kız yapıyor mesele can sıkıntısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.w.i.f.K -- 2 Eylül 2012; 3:14:40 >
  • AYRILIK ÖNCESİ STAJ
  • Niye msj atmayınca kafayı yiyorsun? bırak salla gitsin.. çocuk oyuncağımı bu.. aklı başına gelince sana döner.. hiç umrunda olmasın.. kendim ve ailem dışında kimse umrumda değil.. bu kızlara hiç tınlamadığın zaman köpeğin oluyolar..
  • quote:

Aldatacak bir insan değil zaten bu yüzden fazla sürdü bir ilişkim. Benden sıkıldığını açık açık yüzüme söyleyecek kadar dobradır yani gidip el altından başkalarını deneyip sonra olmazsa devam edecek tipte bir insan değildir. Belki ben çok iyimser yaklaşıyorum aşk gözümü kör etti ama tanıdığım kız bu. Yorumlar içimi karartmıyor değil yavaş yavaş.

yol yakınken sen bu işten vazgeç hocam yoksa üzülen taraf sen olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Açık söylemek gerekirse "Ben senden sıkıldım şöyle çevreye bi göz atacağım bana iş çıkarsa koyacağım sana tekmeyi ama neme lazım belki başkasını bulamam elimdekinide kaçırmayayım sen elimin altında dur."

daha nasıl açıklanabilir ki konu kilit + rep
  • quote:

Açık söylemek gerekirse "Ben senden sıkıldım şöyle çevreye bi göz atacağım bana iş çıkarsa koyacağım sana tekmeyi ama neme lazım belki başkasını bulamam elimdekinide kaçırmayayım sen elimin altında dur."

durum ancak bu kadar açık ve net bir şekilde anlatılabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: katatespizartmasi

Okumadım ama ilişkiye ara vermenin türkçeleştirilmiş hali

Bir süre uzak duralım senden iyisini bulursam ne güzel bulamazsam devam

Okumadıysan cevap verme. Cevap vereceksen önce paşa paşa oku, sonra cevap ver. Papağan gibi aynı şeyi tekrar etmenin anlamı yok sonuçta.
  • quote:

Bunu yazmak icin gelmistim, gidiyorum, hadi eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

quote:

Okumadıysan cevap verme. Cevap vereceksen önce paşa paşa oku, sonra cevap ver. Papağan gibi aynı şeyi tekrar etmenin anlamı yok sonuçta.

Okusam da aynı cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sammy...

AYRILIK ÖNCESİ STAJ

En iyi özet bu

Nasıl bir kız arkadaşın olduğunu ve ilişkinizi az çok anladım. Ara verelim demek, bugüne kadar çok yoruldum ama sevgimiz bunları gizlememize yetti ama artık zamanla sevgim normal seviyesine iniyor ve bu sorunları direk hatırlamasam da bana yaşattıklarını hatırlayıp sana karşı soğuk oluyorum ve artık eskisi gibi hoş sohbetler yapmak ilgimi çekmiyor bana soğuk gelen birisiyle demektir.
  • Hocam şimdi sana unut desem boşver desem hiç birşey değişmeyecek unutmayacaksın... Her gece yatarken aklına gelecek. Onunla geçirdiğin günler beraber yaptıklarınız onun için bi süre düşünme onları birşeylerle ilgilen bu iyi gelir...
    Benim fikrim kızla adam gibi buluş konuş niye böyle oldu falan kem küm yaparsa ağzına kürekle vur... tabi bu işin makarası

Bence git konuş de niye böyle olduk eğer sıkıldım ara vermek istiyorum derse sen koy tekmeyi çünkü sıkıldıysa eğer bir daha hiç bir zaman eskisi gibi olmaz seninle ne aynı sever nede eskisi gibi davranır...
    Ama tartışmalar yüzünden falansa söz ver kavga etmeyeceğine alttan al falan düzeltmeye çalış arayı .

Ara verelim demenin bir çok sebebi var;
    Sıkılıp ara verme
    Tartışmalardan ara verme
    Ayrılmadan önceki staj
    Yeni biri

Dost acı söyle

Edit:Ona Geçirdiğiniz güzel günleri hatırlat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_P_A_R_R_O_W -- 2 Eylül 2012; 3:34:29 >

• moralini bozmak gibi olmasın ama başkasını bulmuş. eğer biz seni suçlamıyorsa yerine başkasını bulmuş demektir
  • Ara verme konusu, ülkemizde kezbandan kezbana değişen bir kavram. Genellikle bitirmek için çabalanan ilişkide kullanılan en verimli araçlardan birisidir.
  • 1-"Damdan düşer gibi terk etmeyeyim. Azıcık alıştırayım" düşüncesinin hayata geçiriliş şekillerinden birisi.
    2- "Son"un başlangıcı.
  • Sana benden tavsiye. Yavaştan unut dostum.Tekrar özlersiniz bir araya gelirsiniz ama eskisi gibi olmaz hiçbirşey ondan boşver gitsin. Yeni birisiyle tanış emin ol daha mutlu olacaksın. Onaylanmıştır.
  • quote:

Aldatacak bir insan değil zaten bu yüzden fazla sürdü bir ilişkim. Benden sıkıldığını açık açık yüzüme söyleyecek kadar dobradır yani gidip el altından başkalarını deneyip sonra olmazsa devam edecek tipte bir insan değildir. Belki ben çok iyimser yaklaşıyorum aşk gözümü kör etti ama tanıdığım kız bu. Yorumlar içimi karartmıyor değil yavaş yavaş.

Konudan cikiyordum sayfa degisirken gordum su mesajini . Nah degildir. Demek icin geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

daha nasıl açıklanabilir ki konu kilit + rep

quote:

Orijinalden alıntı: blacklabel1907

quote:

Konudan cikiyordum sayfa degisirken gordum su mesajini . Nah degildir. Demek icin geldim

2 yıllık melek gibi bir kızın serserilere beni darp ettirmesini merak eden varsa pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 2 Eylül 2012; 5:57:25 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.