Şimdi Ara

ilk 10.000'e girenler günde ortalama kaç saat çalıştı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
15.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Numara

quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

İmzamda sıralamam yazıyordu nasıl görmediyseniz.

Seneye bu netlerden çok daha fazla ypmanız lazım bu sıralama için.
     ilk 10.000'e girenler günde ortalama kaç saat çalıştı

Mobilde imzalar gözükmüyor.

Seneye aynilari yapsam 20k olsam bana yeter...

Sorulara ve genele bağlı değil mi o şimdiden o tahmini yapmak zor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cann_oguzz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

İmzamda sıralamam yazıyordu nasıl görmediyseniz.

Seneye bu netlerden çok daha fazla ypmanız lazım bu sıralama için.
     ilk 10.000'e girenler günde ortalama kaç saat çalıştı

Mobilde imzalar gözükmüyor.

Seneye aynilari yapsam 20k olsam bana yeter...

Sorulara ve genele bağlı değil mi o şimdiden o tahmini yapmak zor bence

Bana mi dedin hocam yoksa diger arkadasami anlamadim.

Ama oylesine bir yorumdu bu o kadar dikkate alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gunde 3 saat calistigimi da hatirliyorum hic calismadigimi da. Ortalama 2 saat vardir gunde. Mf4 1730

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakanCelikkol

Gunde 3 saat calistigimi da hatirliyorum hic calismadigimi da. Ortalama 2 saat vardir gunde. Mf4 1730

Öncelikle bravo, demek ki temeliniz sağlammış, çalışmışsınız ve başarılı olmuşsunuz tekrardan tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

quote:

Gunde 3 saat calistigimi da hatirliyorum hic calismadigimi da. Ortalama 2 saat vardir gunde. Mf4 1730

Öncelikle bravo, demek ki temeliniz sağlammış, çalışmışsınız ve başarılı olmuşsunuz tekrardan tebrikler :)

aynen bence temel çok önemli bu işe başlarken ilk 10 bin için değil ama ilk 5bin için temelinizin olması bir zorunluluk ve tabi çok az da şans :)
  • quote:

Ya üstün zekalısın ya da cok iyi bir okuldan geliyorsun alt yapin var.

• Düzensiz bir çalışma (haftanın 6 günü çalışmayıp oturdum mu kitap yarıladığım oldu ) ile ygs 3k lys 6k
    Kişisel algıyla alakalı tamamen kimi sabahlar kimi 1 saat bakar ama sonuç aynıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

Arkadaşlar bu sene sınava giriyorum merak ettiğim ilk 10.000'dekiler günde ortalama kaç saat ders çalıştılar sınava hazırlanırken ?

Edit : Birde sıralamanızı yazarsanız sevinirim.

kaç saat çalıştı değil de bir konuya kaç saat ayırdı desen daha iyi olurdu. zira ben ham puanla 3 k dayım eğer bu puanı aldıysam sebebi bir konuyu btirmeden diğerine atlamamdır. ha sen diyorsanki bu beni ilgilendirmez kardeşim kendi reklamını yapma. O zaman sana şöyle söyleyeyim molalar hariç en az 4 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: wajwoood

muhabir : takım yorgun muydu ?
    jose mourinho : yorgun ? bütün gün çalışıp evine 50 dolar getirebilen baba yorgun olur,biz değil.

La günde 50 dolara ayda 1500 dolar tl olatak yaklaşık 2500 tl az para değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN

quote:

jose mourinho : yorgun ? bütün gün çalışıp evine 50 dolar getirebilen baba yorgun olur,biz değil.

Bunun hesabını bende yaptım kardeşim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann_oguzz

quote:

Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN

quote:

Bunun hesabını bende yaptım kardeşim :)))

• her gün okulda 2 saat çalışıyordum banko zaten. evde haftanın 4 günü 5 saat çalışıp 3 günü hiç çalışmadım çoğu zaman . 4 saat falan ortalama yani. Bu arada mf4 6.7k mf3 6.1k tm'ler de 3.2k.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pazarlar

Gunluk 3 saat.. Siralamam 6248

Hangi bolumde bu basariyi yakaladin?

Mf 3 ama sadece son yil degil 10 11 12 duzenli calismistim

• 6288 ygsde çalıştıklarımın hepsi lysde işime yaradı 424 ve 413 puan yaptım femdeydm .düzenli bir şekilde çalıştım attım hafızaya yaptım :D beyin Bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs35

siz hangi lisesindeydiniz izmirin?

İzmir anadolu lisesi..ilk 6 da göremezsin zaten okulu. Evime uzaklığıyla canıma takettiren okulumdur

• Canım isteyince çalıştım

• Benim ikinci senemdi düz lise mezunuyum okulda da hiçbir sey öğrenmedim sıfır temelim var yani ilk sene zaten hiç çalışmadım ve ona göre kotu bir sonuc aldım. Bu sene cok çalıştım diyemem ama sana tavsiyem her gun en az 2-3saat çalış öyle sabahtan aksama kadar çalışmak verimli olmadıktan sonra bir fayda etmez. (Dersanede vardı öyle tipler aynı puanı yaptık) sabah biraz çalış ara ver sonra aksam devam et hemde bunalmamış olursun, kendine şart koy her gun atıyorum matematikten bugun köklü sayıları bitiricem de ve her gun bir konu bitir

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasminnn00

Benim ikinci senemdi düz lise mezunuyum okulda da hiçbir sey öğrenmedim sıfır temelim var yani ilk sene zaten hiç çalışmadım ve ona göre kotu bir sonuc aldım. Bu sene cok çalıştım diyemem ama sana tavsiyem her gun en az 2-3saat çalış öyle sabahtan aksama kadar çalışmak verimli olmadıktan sonra bir fayda etmez. (Dersanede vardı öyle tipler aynı puanı yaptık) sabah biraz çalış ara ver sonra aksam devam et hemde bunalmamış olursun, kendine şart koy her gun atıyorum matematikten bugun köklü sayıları bitiricem de ve her gun bir konu bitir

Puanınız sıralamanız nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanlevis

quote:

Orijinalden alıntı: Yasminnn00

Benim ikinci senemdi düz lise mezunuyum okulda da hiçbir sey öğrenmedim sıfır temelim var yani ilk sene zaten hiç çalışmadım ve ona göre kotu bir sonuc aldım. Bu sene cok çalıştım diyemem ama sana tavsiyem her gun en az 2-3saat çalış öyle sabahtan aksama kadar çalışmak verimli olmadıktan sonra bir fayda etmez. (Dersanede vardı öyle tipler aynı puanı yaptık) sabah biraz çalış ara ver sonra aksam devam et hemde bunalmamış olursun, kendine şart koy her gun atıyorum matematikten bugun köklü sayıları bitiricem de ve her gun bir konu bitir

Puanınız sıralamanız nedir hocam

İlk sene ts:180bin
    Tm:220 puandi tam hatırlamıyorum.
    İkinci sene ts:21bin
    Tm:309 puan yaptım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.