Bildirim
ilk 10.000'e girenler günde ortalama kaç saat çalıştı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Toplam 900 saat çalış yeter -
günde 5 saat çalıştım tm2 60binquote:
Orijinalden alıntı: bückstabu189
Toplam 900 saat çalış yeter -
önemli olan kaç saat çalışıldığımıdır yoksa düzen,alınan verim, çalışma stilimi,disiplin mi ?quote:
Orijinalden alıntı: RiseUpp
günde 5 saat çalıştım tm2 60bin
Alıntıları Göster
bunu düşün bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Coming Soon.
önemli olan kaç saat çalışıldığımıdır yoksa düzen,alınan verim, çalışma stilimi,disiplin mi ?
bunu düşün bence.
Düzen verim disiplin benden halihazırda var dostum ama çalışma süremi arttırma konusunda şüphelerim var bu yüzden sizlerin kaç saat çalıştığını merak ediyorum. -
Gunde ortalama 2 saat -
Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar
Düzen verim disiplin benden halihazırda var dostum ama çalışma süremi arttırma konusunda şüphelerim var bu yüzden sizlerin kaç saat çalıştığını merak ediyorum.
Bence son 1 yıl bizler elimizden geleni yapmalıyız, alabileceğimiz en yüksek verimi zorlamamız gerek maksimuma yakın olmalıyız yani
bu süre kişiden kişiye değişir tabi -
günde 13quote:
Orijinalden alıntı: Coming Soon.
Düzen verim disiplin benden halihazırda var dostum ama çalışma süremi arttırma konusunda şüphelerim var bu yüzden sizlerin kaç saat çalıştığını merak ediyorum.
Bence son 1 yıl bizler elimizden geleni yapmalıyız, alabileceğimiz en yüksek verimi zorlamamız gerek maksimuma yakın olmalıyız yani
bu süre kişiden kişiye değişir tabi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet//
günde 13
7 saat okul 13 saat ders 4 saat uyku ? -
Sayısaldım. YGS den sonra TM ye geçtim. Günde 0.5 saat çalışmışımdır. TM-1 5166 TM-2 4602quote:
Orijinalden alıntı: HolyMucus
Gunde ortalama 2 saat -
23,5 -
2.5-3.5 mf4 9kquote:
Orijinalden alıntı: kabukk1
23,5 -
quote:
Arkadaşlar bu sene sınava giriyorum merak ettiğim ilk 10.000'dekiler günde ortalama kaç saat ders çalıştılar sınava hazırlanırken ?
Edit : Birde sıralamanızı yazarsanız sevinirim.
Az beynin varsa ve yorum yapabiliyorsan zaten YGS'de ilk 10k'ya girersin.Çalışmaya gerek yok. -
muhabir : takım yorgun muydu ?quote:
Orijinalden alıntı: azfasaminquote:
Arkadaşlar bu sene sınava giriyorum merak ettiğim ilk 10.000'dekiler günde ortalama kaç saat ders çalıştılar sınava hazırlanırken ?
Edit : Birde sıralamanızı yazarsanız sevinirim.
Az beynin varsa ve yorum yapabiliyorsan zaten YGS'de ilk 10k'ya girersin.Çalışmaya gerek yok.
jose mourinho : yorgun ? bütün gün çalışıp evine 50 dolar getirebilen baba yorgun olur,biz değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: wajwoood
muhabir : takım yorgun muydu ?
jose mourinho : yorgun ? bütün gün çalışıp evine 50 dolar getirebilen baba yorgun olur,biz değil.
işte olay bu -
En fazla 2 saat. Sözelciye yeter de artar. -
quote:
quote:
günde 13
7 saat okul 13 saat ders 4 saat uyku ?
Dalga geçiyorum olm manyak mısınız. Eksik konularını tamamlayana kadar çalışacaksınız işte. Kendinizi kandırmadan çalışın, yoksa verim alamazsınız. -
Önce şunu belirteyim, 2. senem bu.quote:
Orijinalden alıntı: ahmet//quote:
quote:
günde 13
7 saat okul 13 saat ders 4 saat uyku ?
Dalga geçiyorum olm manyak mısınız. Eksik konularını tamamlayana kadar çalışacaksınız işte. Kendinizi kandırmadan çalışın, yoksa verim alamazsınız.
Alıntıları Göster
Ortalamaya vurmak gerekirse (hiç çalışmadığım günler var çünkü) günlük 1buçuk-2 saat civarı çalıştım. Ama sınav öncesi 2-3 haftalık dönemi çok iyi geliştirdim. YGS'den 2 hafta önce günde 2-3 deneme çözmeye başladım, LYS'lerden de 1 hafta önce aynı şeyi yaptım.
Ayrıca kendime uygun bir çalışma yöntemi geliştirdiğim için ve 2. senem olduğu için çok fazla çalışmadan iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim.
neyse sonuç olarak, temelinizin sağlam olduğunu düşünüyorsanız çok fazla kasmadan, eksiklerinizi kapatarak, akıllıca soru çözerek çok efor sarfetmeden iyi sonuçlar alabilirsiniz. ama temeliniz kötüyse çalışma süresini artırmanız lazım mecburen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MKepo
Önce şunu belirteyim, 2. senem bu.
Ortalamaya vurmak gerekirse (hiç çalışmadığım günler var çünkü) günlük 1buçuk-2 saat civarı çalıştım. Ama sınav öncesi 2-3 haftalık dönemi çok iyi geliştirdim. YGS'den 2 hafta önce günde 2-3 deneme çözmeye başladım, LYS'lerden de 1 hafta önce aynı şeyi yaptım.
Ayrıca kendime uygun bir çalışma yöntemi geliştirdiğim için ve 2. senem olduğu için çok fazla çalışmadan iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim.
neyse sonuç olarak, temelinizin sağlam olduğunu düşünüyorsanız çok fazla kasmadan, eksiklerinizi kapatarak, akıllıca soru çözerek çok efor sarfetmeden iyi sonuçlar alabilirsiniz. ama temeliniz kötüyse çalışma süresini artırmanız lazım mecburen.
İlk adam akıllı cevap veren kişisiniz sağolun
-
hocam peki geçen sene kaç di sırlamanız bu sene kaç ?
Benzer içerikler
- denge buhar basıncı nedir
- sat sınavı soruları
- polarizasyon depolarizasyon repolarizasyon kalktı mı 2024
- nacl molekül mü
- benzeyen kelimesinde hangi ses olayı vardır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X