Şimdi Ara

ilk 10.000'e girenler günde ortalama kaç saat çalıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
15.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene sınava giriyorum merak ettiğim ilk 10.000'dekiler günde ortalama kaç saat ders çalıştılar sınava hazırlanırken ?

Edit : Birde sıralamanızı yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00000001 -- 10 Temmuz 2013; 13:23:30 >

• Toplam 900 saat çalış yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

Toplam 900 saat çalış yeter
    günde 5 saat çalıştım tm2 60bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiseUpp

günde 5 saat çalıştım tm2 60bin

Alıntıları Göster
    önemli olan kaç saat çalışıldığımıdır yoksa düzen,alınan verim, çalışma stilimi,disiplin mi ?
    bunu düşün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming Soon.

önemli olan kaç saat çalışıldığımıdır yoksa düzen,alınan verim, çalışma stilimi,disiplin mi ?
    bunu düşün bence.

Düzen verim disiplin benden halihazırda var dostum ama çalışma süremi arttırma konusunda şüphelerim var bu yüzden sizlerin kaç saat çalıştığını merak ediyorum.
  • Gunde ortalama 2 saat
  • Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

Düzen verim disiplin benden halihazırda var dostum ama çalışma süremi arttırma konusunda şüphelerim var bu yüzden sizlerin kaç saat çalıştığını merak ediyorum.

Bence son 1 yıl bizler elimizden geleni yapmalıyız, alabileceğimiz en yüksek verimi zorlamamız gerek maksimuma yakın olmalıyız yani
    bu süre kişiden kişiye değişir tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming Soon.

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

Bence son 1 yıl bizler elimizden geleni yapmalıyız, alabileceğimiz en yüksek verimi zorlamamız gerek maksimuma yakın olmalıyız yani
    bu süre kişiden kişiye değişir tabi

Alıntıları Göster
    günde 13
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

günde 13

7 saat okul 13 saat ders 4 saat uyku ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyMucus

Gunde ortalama 2 saat
    Sayısaldım. YGS den sonra TM ye geçtim. Günde 0.5 saat çalışmışımdır. TM-1 5166 TM-2 4602
  • 23,5
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabukk1

23,5
    2.5-3.5 mf4 9k
  • quote:

Arkadaşlar bu sene sınava giriyorum merak ettiğim ilk 10.000'dekiler günde ortalama kaç saat ders çalıştılar sınava hazırlanırken ?

Az beynin varsa ve yorum yapabiliyorsan zaten YGS'de ilk 10k'ya girersin.Çalışmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azfasamin

quote:

Arkadaşlar bu sene sınava giriyorum merak ettiğim ilk 10.000'dekiler günde ortalama kaç saat ders çalıştılar sınava hazırlanırken ?

Az beynin varsa ve yorum yapabiliyorsan zaten YGS'de ilk 10k'ya girersin.Çalışmaya gerek yok.
    muhabir : takım yorgun muydu ?
    jose mourinho : yorgun ? bütün gün çalışıp evine 50 dolar getirebilen baba yorgun olur,biz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wajwoood

muhabir : takım yorgun muydu ?
    jose mourinho : yorgun ? bütün gün çalışıp evine 50 dolar getirebilen baba yorgun olur,biz değil.

işte olay bu
  • En fazla 2 saat. Sözelciye yeter de artar.
  • quote:

quote:

günde 13

Dalga geçiyorum olm manyak mısınız. Eksik konularını tamamlayana kadar çalışacaksınız işte. Kendinizi kandırmadan çalışın, yoksa verim alamazsınız.
  • quote:

quote:

quote:

günde 13

Dalga geçiyorum olm manyak mısınız. Eksik konularını tamamlayana kadar çalışacaksınız işte. Kendinizi kandırmadan çalışın, yoksa verim alamazsınız.

Alıntıları Göster
    Önce şunu belirteyim, 2. senem bu.
    Ortalamaya vurmak gerekirse (hiç çalışmadığım günler var çünkü) günlük 1buçuk-2 saat civarı çalıştım. Ama sınav öncesi 2-3 haftalık dönemi çok iyi geliştirdim. YGS'den 2 hafta önce günde 2-3 deneme çözmeye başladım, LYS'lerden de 1 hafta önce aynı şeyi yaptım.
    Ayrıca kendime uygun bir çalışma yöntemi geliştirdiğim için ve 2. senem olduğu için çok fazla çalışmadan iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim.
    neyse sonuç olarak, temelinizin sağlam olduğunu düşünüyorsanız çok fazla kasmadan, eksiklerinizi kapatarak, akıllıca soru çözerek çok efor sarfetmeden iyi sonuçlar alabilirsiniz. ama temeliniz kötüyse çalışma süresini artırmanız lazım mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

Önce şunu belirteyim, 2. senem bu.
    Ortalamaya vurmak gerekirse (hiç çalışmadığım günler var çünkü) günlük 1buçuk-2 saat civarı çalıştım. Ama sınav öncesi 2-3 haftalık dönemi çok iyi geliştirdim. YGS'den 2 hafta önce günde 2-3 deneme çözmeye başladım, LYS'lerden de 1 hafta önce aynı şeyi yaptım.
    Ayrıca kendime uygun bir çalışma yöntemi geliştirdiğim için ve 2. senem olduğu için çok fazla çalışmadan iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirim.
    neyse sonuç olarak, temelinizin sağlam olduğunu düşünüyorsanız çok fazla kasmadan, eksiklerinizi kapatarak, akıllıca soru çözerek çok efor sarfetmeden iyi sonuçlar alabilirsiniz. ama temeliniz kötüyse çalışma süresini artırmanız lazım mecburen.

İlk adam akıllı cevap veren kişisiniz sağolun

• MKepo M kullanıcısına yanıt
    hocam peki geçen sene kaç di sırlamanız bu sene kaç ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.