Bildirim
İlk 10 Maç Günlüğü
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
su eveyi oynayanlara cok pis ozeniyorum ya. eveyle ilk oynayisimda mavi buffi mid ve topun yardimiyla zor kestim. kirmiziya gittim ne kadar ugrastiysam ugrasayim o kadar pot harcadim kesemedim. b atip tekrar geldim kirmizima anca oyle kestim sonra golemlere gittim. potlari harcayarak zar zor kestim 100 hp kalmisti oyundan sogudum ya. yok mu sunun bir sirri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amerikanvarisi
su eveyi oynayanlara cok pis ozeniyorum ya. eveyle ilk oynayisimda mavi buffi mid ve topun yardimiyla zor kestim. kirmiziya gittim ne kadar ugrastiysam ugrasayim o kadar pot harcadim kesemedim. b atip tekrar geldim kirmizima anca oyle kestim sonra golemlere gittim. potlari harcayarak zar zor kestim 100 hp kalmisti oyundan sogudum ya. yok mu sunun bir sirri
rün ve kabiliyetliriniz yanlıştır hocam ben redi aldığımda 3 pot basmıs full canlı oluyorum
edit:Ben mavi takımsak red baslıyorum mor isek blue yani bota yakın hangı buff ıse o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classnick -- 12 Ağustos 2014; 18:55:55 > -
Çok fazla kill aldıgını düşünüyorum. Taşıma potansiyeli yüksek herolara salabilirsin bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: classnick
quote:
rün ve kabiliyetliriniz yanlıştır hocam ben redi aldığımda 3 pot basmıs full canlı oluyorum
edit:Ben mavi takımsak red baslıyorum mor isek blue yani bota yakın hangı buff ıse o
yalniz bir de ben ap runleriyle girdim fakat probuildse baktigimda hepsi ad eve oynamis. hatam ap kasmak da olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzcanQQ
Çok fazla kill aldıgını düşünüyorum. Taşıma potansiyeli yüksek herolara salabilirsin bence.
Hocam o konu çok komikti ya oyunu görseniz böyle demezdiniz dk 15 de 14 e 1 di oyun 14 kılın hepsi bende kalmıştı ama ısteyerek degıl yani almasam kaçacak yada takımımdakı adam olecek durumdaydı şansa yanı yoksa lb ye direk bırakıcaktım. -
quote:
quote:
quote:
yalniz bir de ben ap runleriyle girdim fakat probuildse baktigimda hepsi ad eve oynamis. hatam ap kasmak da olabilir.
q nun Ap si nerf yedı hocam ama bende ap runlerle gırıyorum earlyde rahatlatıyor sonra ad kasıyorum
Rünlerim : Kırmızılar 9xAD
Sarılar 9xZırh
MAviler 6x AP 3x Zırh
Buyukler 3xAP
Kabiliyetler 21/9 ap-ad karısık alıyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
q nun Ap si nerf yedı hocam ama bende ap runlerle gırıyorum earlyde rahatlatıyor sonra ad kasıyorum
Rünlerim : Kırmızılar 9xAD
Sarılar 9xZırh
MAviler 6x AP 3x Zırh
Buyukler 3xAP
Kabiliyetler 21/9 ap-ad karısık alıyorum
tesekkurler tekrar deneyecegim umarim bir rezillik cikmaz yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bende seninkine benzer runelerle giriyorum ama tek fark mavilere 3 mr - 6 cd ile giriyorum. gayet etkili oluyo. -
20 gün sonra 4. maçımı oynadım biliyorum baya bir zaman geçti fakat çalısıyordum bu yuzden pcden uzak kaldım.
neyse 4.maç jungle ıstedım ısrarla bırakmadılar pıckımı yapana kadar ne alacagımı dusunmedım bıle adc kalınca en iyi oynadıgıma ınandıgım adc olan Jinx ile girdim güzel oyun güzel galibiyet 3/1 oldu ranked maceram
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X