Şimdi Ara

İlk 100.000 de kac tane TM'ci vardır acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk 100.000 deki TM'cilerin sayısını merak ediyorum.
    Ve 100 000 den Sayısal'da ne kadar çekilir ?

Simdiden teşekkurler.

• TAKİP.
  • 30 bindir diye düşünüyorum.
  • Gecen yil bir arkadasim 100kdan mf4 50kya cekti.Netleri iyi ddegildi ama sinavin zor olmasi sayesinde ileri gitti.
  • 20k max
  • 30 vardır ama bende merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonicxxxx

30 vardır ama bende merak ediyorum
    abı nasıl 30 olacak yapmayın ya ben 38 bındeyım ozaman ben su an tmler arasında ılk 10 bındemıyım
    yarısı tmdir ılk 100 bının
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

abı nasıl 30 olacak yapmayın ya ben 38 bındeyım ozaman ben su an tmler arasında ılk 10 bındemıyım

la olum ölesin zaten kaç kere dedim sana.sen sosyali iyi yaptın diye diğer tm leri de mi öle sanıyon.millet çuvalladı kanka geçen sene bile ilk 50 k da 15 bin tm vardı.bu sene düşün artık ne kadar azalmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

quote:

la olum ölesin zaten kaç kere dedim sana.sen sosyali iyi yaptın diye diğer tm leri de mi öle sanıyon.millet çuvalladı kanka geçen sene bile ilk 50 k da 15 bin tm vardı.bu sene düşün artık ne kadar azalmıştır

inşallah öyledir kanka :D yeter artık girelim bu sene :D
  • 30 bin civarıdır tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

30 bin civarıdır tahminimce
    YGS-5'te 30 binden fazladır.
  • 40 k kadar ama gözden kaçırilan bir şey var sonradan tm ye dönen mf ler ve sadece ego tatmini içim mf den giren bir bölüm var
  • quote:

sence 38K da kaç tmci vardır.Ben de 38k yım..Hedefin kaç netlerin nasıl arkadaşım??
  • quote:

İnşallah dediğiniz gibidir hocam valla.
    İnsan ister istemez düşünüyor ya.
  • peki ya sozel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: debbyy

peki ya sozel?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

quote:

Orijinalden alıntı: debbyy

peki ya sozel?

+1

Alıntıları Göster
    peki bunu mf de 15 20 bine çekilebilirmi
  • Ilk 50 binde kaç sözel vardır peki sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerenyesim1995

quote:

sence 38K da kaç tmci vardır.Ben de 38k yım..Hedefin kaç netlerin nasıl arkadaşım??

ya bence 38 bınde 15-20 bın arası tm vardır dıye dusunuyorum ama burdakı arkadasların dedıgıne gore 10 bınden az tm var umarım dogrudur dedıklerı aslında dogru da olma ıhtımalı yuksek sonucta 80 bınden 90 bınden mıllet tmde ılk 10 bıne cekıyor hukuga gırıyor hedefım 8090 a cekıp hacettepe hukuga gırmek netlerım oynak ya dıkkat sorunu yasıyorum bıraz bazen mattan 46 yaptıgım oluyor bı sınavda 38 oluyor bı sınavda 43 6-7 net oynuyor hep edebıyatda o sekılde bazen 49 bazen 43 bazen 45 degısıyor bı cografya geo sabıt gelıyor geo 14 15 cogda 19 20 cıvarı

• Max 30 bin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.