Şimdi Ara

İlk 100 bursları inanılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her şey dahil(kyk+tubitak) ve koçluk yapınca aylık 10 15k kazanan öğrenciler var,yurtlar da beleş oluyor,yemek parası da veriyor(bogazici cok az burs veriyor).Hele itü olsun bahçeşehir olsun inanılmaz imkanlar sunuyor laptop+yurt dışında hazırlık...çalışırken yeni motivasyon buldum.

En çok bursu veren diğerlerine göre daha kötü üni diyebilir miyiz?Bogazici az burs veriyo cunku zaten herkes yazıyo.Bence bu yüzden az burs veriyor bogazici.

İlk 100 bursları inanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 7 Haziran 2023; 20:42:56 >

• itü yazılır da bahçeşehir yazanın aklından şüphe ederim
  • Kyk bursu çok eridi enflasyon ile,iyi bir zam da gelmiyor.Tübitak bursunu da sadece temel bilim yazanlara veriyorlar diye biliyorum.

• ilk 100'e gir gerisini fazla düşünme :D

• kanka bunlar asırı para degil ki, manitanın halası kurumsalda müdür 6k para atıyor ag her ay, sadece halası bak
    ben de 3-4k ile idare ediyom
  • karamba ulannnnn manita ha vay be

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    kanka burs olarak dedim bunları.
    yemin ediyorum bi arkadaşım 3-5 yerden burs alıyor bugını bulmuş. 6-7k sadece oradan geliyordu. bilmiyorum sebebini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız sana da yediriyodur olm cimri degilse heralde
  • kanka bana da ödettiriyor ama her bulusmada bi 500-600 falan cıkıyo kendisinden cok bulusmuyoz ama.
    zengin değil ama halası amcası paso okumuş ve zengin. babası anası öyle değil pek
  • tm geçmek için bir sebep daha
    Aklı olan 12. sınıf derece öğrencilerine doğrudan duyurumdur. Eğer tıp ihtimalini kafanızdan en başından elediyseniz hayatınızın en iyi kararı tmde dereceye oynamak olur. En kötü Sabancı patlar
  • senin de cevre genismis sakaryada okuyon 5 6 yerden burs alan arkadasin var sakaryada okuyanlar nasil burs aliyo yksleri 50 60k degil mi
  • kanka yok la,
    adam bir yerlerden öğrenci bursu alıyor. bir de yine amcası var, bir de kyk kredisi çıkmış. 4 yer gibi düşün. valla böyle diyor, yalan mı doğru mu bilmiyorum.

bir arkadaşım da
    2 yerden alıyor, nasıl alınıyor bilmiyorum sallamıyorum.
  • 5k para diil ki, 21de harbi coktu da su an kus kadar kaldi tecemiz sağolsun
    Bilkent bile 3.1k+yurt veriyo su an ki 10kda burslu girmeniz yeterli bunun için
  • Bir kız yaptın ya anlat dur aw
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    olm bi iki kere dillendirdik ag
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

İlk 100 bursları inanılmaz İlk 100 bursları inanılmaz 

• Boğaziçinin az burs verme sebebi herkesin yazması değil, boğaziçinde para olmaması bence İlk 100 bursları inanılmaz 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.