Şimdi Ara

ilk 100 bursu dönüştürme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
3
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anladım hocam, teşekkürler.
  • bende 1 senedir kredi alıyorum bu sene ea dan ilk 100e girdim. kyk yı arıyorum bize ösymden liste gelicek otomatik olarak dönüşecek diyor ama kyk bilgi edinmeden sorduğumda da dilekçe gönderin dedi ne yapılması lazım kestiremiyorum artık bilen duyan tanıdığı olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.
  • Ben 2011 yılında kyk kredisi alıyordum 2012 de ilk 100 e girdim ve kyk ya dilekçe verdim. Kredim ilk 100 bursuna dönüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dilekçe vermek için kykya gittim. Ordaki kadın almadı dilekçeyi ilk 100 bursuna çevirmeyi otomatik yapıyoruz ekim gibi başlar dedi. Sonra babam bunu duyunca kendi gitti konuyu söylemeden sadece dilekçe vermek istiyorum diyip vermiş bakalım ekimde dönüşeceğini düşünüyorum...
  • ben şimdi ünide 2. sınıfım bu sene sınıfta kalsam ama sınavda ilk 100 e girsem bursu alabiliyor muyum?
  • timurbey T kullanıcısına yanıt

merhabalar, kredi aldıktan sonra ilk 100e girince ilk 100 bursu alabildiniz mi

• denizkgt D kullanıcısına yanıt
    Alırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt
    Ben bir bölümde okurken sınava girip ilk 100'e girsem kredi ya da bursumu ilk 100 bursuna çevirebiliyor muyum? Ben tıp hazırlık okurken sozelden ilk 100'e girsem mesela.

• Senyval S kullanıcısına yanıt
    İlk 100 bursu için gelir durumuna bakılmıyor. Tahminen verilmesi lazım otomatik çevirim olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.