Şimdi Ara

ilk 100 bursu dönüştürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, üniversitede ilk 100e girmiş kyk bursu alan kişinin bursu ilk 100 bursuna dönüştürülüyor mu? bu konuda bilgisi olan, daha önce bir tanıdığı yapmış olanlar yazarsa sevinirim.

• Bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi de dönüştürülüyordu geçen yıllara kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçe ile ilk 100 bursu alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    emin misiniz hocam, dönüşüyor yani.
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt
    Kyk’ya danışıp kesinleştir. Benim bilgim bu yönde.

• bende sormuştum alınmıyor demişlerdi ama sen kyk'yı arayıp kendin sor daha net bi cevap alırsın
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    27derbeder kullanıcısına yanıt
    hocam kykyı arayıp 2 kere sordum 2si de farklı cevaplar verdi.
  • İlk 100 bursunu almak için illa bölümde bir yere yerleştirilmek gerekiyor mu yoksa ham sıralama için mi ilk100 şartı var

• Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    ham sıralama hocam, bölüm değiştirmeye gerek yok. herhangi bir bölüm oluyor.
    KYK Resmi sitesinde böyle yazıyor.

ilk 100 bursu dönüştürme

link:
    kygm.gsb.gov.tr
    KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
    https://kygm.gsb.gov.tr/Sayfalar/2441/2390/GenelBilgiler

• 27derbeder kullanıcısına yanıt
    almış olmakla alıyor olmak arasında bir nüans var ve bu nüansı kyk görevlileri ayırt edemediği için verdikleri cevap farklı oluyor. burda iki ihtimal var.
    1-) sen bursunu alıyorsun, o burs öyle kalır. ilk 100 bursu için ilk 100 bursuna en başından baş vurmalıydın.
    2-) alacağın bursu henüz tahsil etmemişsin dolayısıyla bursunu ilk 100 bursuna dönüştürebiliriz.
    kafam çok karıştı hocam. bu dediğimi yapan illa ki vardır öyle birini bulmaya çalışıyorum ben de.
    ya şu ilk 100 bursu olayına kimse yıllardır kesin bir cevap veremedi. bende ona göre bursa başvuracaktım
  • Dönüştürülüyor ben de bu sene ilk 100 denedim o yüzden arastirmistim, dilekçe verirsen ekim gibi ilk 100 basliyo sanirim vermezsen onlar otomatik listeler geldiginde ocak ayi gibi donusturup onceki aylari da oduyorlar. Onceki sene aynisini yapan bi arkadasla konusmustum

• Barney Mosby kullanıcısına yanıt
    dilekçeyi yazın verirsek ilk 100 bursu yatmaya ekimde mi başlıyor yani. öyleyse çok güzel bir haber bu.
    Eski mesajları okudum tekrardan yanlis hatirlamisim, arkadaş yazin dilekçe yollamış reddetmişer dilekçe ile değil kendimiz çeviriyoruz demişler. Ocak ayında ilk 100 bursu almaya baslamis, sen yine de dilekçe gönderebilirsin ama ekimde felan dönüsmesini istersen denemek icin.

• Barney Mosby kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, dönüştüğü sürece sıkıntı yok ya ocak da olur :D. üniversite değiştirmek de sıkıntı yaratmaz değil mi, bir de onun nakili falan varmış galiba.
    Ben bilgisayar Mühendisliğinde okurken öylesine sınava girsem sözelde ilk 100 yapsam ham sırlama direk veriliyor mu yani?

• Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    evet
    onu tam bilmiyorum cimere sor istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.