Şimdi Ara

İlk 100 bursu hakkında bilgisi olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pastek123

Siz gerçekten anlamıyorsunuz da neyse...benim sıkıntım geliyor bunu sormak için sonuç atıyor buna ne denir sence ya trolldür fotoyu ifl sitesinden almıştır ya da hava civa yapıyor...

yav sonuç atmasa "no ss no güven"ciler gelecek . kızın bi suçu yok. sende sorun var hemde baya bi sorun var. kızın hava attığıda yok yani . sen kıskanıyor musun yoksa herkese karşı böylemisin ? bide asosyal falan mısın ?
  • quote:

Tanıyor musun kendisini

direk tanışmışlığımız yok ama gaziemirin en iyisiydi. denemelerde 500 alamadığı için ağladığını söylerdi arkadaşlarım
    lys de geçtiğime sevindim
  • quote:

Kız burda tavsiye konusu mu açmış sonuca gerek duysun resmi upload etmekle uğraşacağına üç harf google a yazsaydı...

"Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır."
    Bertrand Russell, Britanyalı filozof

kendine çok güzel laf soktun tebrikler

• Teşekkür ederim arkadaşlar iyi düşündüğünüz için. karşıdakine iyi bakarsanız iyi görünürsünüz. sene boyunca donanımhaberi takip ettim zaten ama üye olmamıştım. aklıma bu soru takıldığı için kaydolmak istedim. yakında taktik gönderiside yayınlıcam umarım yararı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciCivciv

quote:

Siz gerçekten anlamıyorsunuz da neyse...benim sıkıntım geliyor bunu sormak için sonuç atıyor buna ne denir sence ya trolldür fotoyu ifl sitesinden almıştır ya da hava civa yapıyor...

yav sonuç atmasa "no ss no güven"ciler gelecek . kızın bi suçu yok. sende sorun var hemde baya bi sorun var. kızın hava attığıda yok yani . sen kıskanıyor musun yoksa herkese karşı böylemisin ? bide asosyal falan mısın ?

kardeşim pastek haklı. bursu yeni duymuş olması mantıksız zaten. bizim okulda bile bilmeyen yoktu bu bursu ki ifl den bahsediyoruz. ayrıca yeni öğrenmiş olsa bile google da aratınca yeterli sonuç gelirdi. gelmese de okuldaki rehberlikçiler, ilk 100 e girmiş diğer arkadaşları, ilk 100 e girmiş mezunlar vs den fazlasıyla öğrenirdi.
    kaldı ki ben kendisinin gerçek sueda olduğuna da inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sueda97

Teşekkür ederim arkadaşlar iyi düşündüğünüz için. karşıdakine iyi bakarsanız iyi görünürsünüz. sene boyunca donanımhaberi takip ettim zaten ama üye olmamıştım. aklıma bu soru takıldığı için kaydolmak istedim. yakında taktik gönderiside yayınlıcam umarım yararı olur.

konuyu bekliyor olacağım . burdaki kafası güzel arkadaşları sallama . kıskançlıklarından böyle yapıyorlar. umursama onları.
  • quote:

Evet ya burda herkes ss atıyor bunlar üstüne atlıyor :))

Bencede FAKE FANTASY olabilir veya

ben bu lafa inanmamıştım ama doğru olabilir "başarılı kızların %90 u apt*l dır" sözü görmüştüm niye öyle olsun demiştim

eğer gerçek süeda ise şifa üniversitesinin tiyatro salonunda yapılan süper ygs ödül töreninde neler olduğunu biraz anlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isvicresiz bilim adami -- 15 Temmuz 2015; 16:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Orijinalden alıntı: ZenciCivciv

quote:

kardeşim pastek haklı. bursu yeni duymuş olması mantıksız zaten. bizim okulda bile bilmeyen yoktu bu bursu ki ifl den bahsediyoruz. ayrıca yeni öğrenmiş olsa bile google da aratınca yeterli sonuç gelirdi. gelmese de okuldaki rehberlikçiler, ilk 100 e girmiş diğer arkadaşları, ilk 100 e girmiş mezunlar vs den fazlasıyla öğrenirdi.
    kaldı ki ben kendisinin gerçek sueda olduğuna da inanmıyorum.

hacım sen bari yapma. gaz verme şu adama ya. zaten bi tuhaf geldi bana . iyi mi bu arkadaş ? ya çalışmaktan beyni yanmış yada 100 k da falan heralde . bide millet seçim döneminde fake make Allah aşkına konu dışı değil burası .

• Valla bu hırsla üniversiteye giderseniz sizin için hiç iyi olmaz. illa bir hata arama ben mükemmelim sen değilsin havaları. Kız sizden kat kat iyi yapmış. ister araştırmacı olsun ister olmasın. Senin araştırmacı olduğunu nerden bilelim belki kitaptan başını kaldırmayan bir asosyalsin. sanaldan ahkam kesmeyle olmuyor
  • quote:

225k oldum kıskançlıktan çıldırdım aslında internetten kyk sitesine girmek daha uzun sürüyor kızda ondan foruma yazmış ve forumda üye olurken forum yönetimi ilk konunuza ss atın şartı koymuş.

Herkesten özür dilerim

Saygılarımla

yorumlarını şikayet ettim. benimkilerle birlikte en kısa sürede kaldırılır umarım. kız gelmiş adam akıllı şurda birşey soruyor . yaptığınız şeye bak . saçmalıyorsun ya ramazan günü , yaptığın harekete bak çocuk musun ?
  • Özür diledik yine yaranamıyoruz yorumları kaldırıyorum zaten özür dilemenin gereğini yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar o kız her turlu parayi kapcak olan size oluyor burada kavga edionuz resmen gelin de bizim ankette de oy kullaninhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108069426&p=1#108070919

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Süper Ygsde sende ordaydın demek 😅 Kim birinci olacağını düşünüyor diyince tek bu kız parmak kaldırdı koca amfide 😀 O an içimden inşallah olmazda morarır diye düşündüm 1.oldu bide terbiyesiz 😂😂
    94.olmuştum ben orda. sınavda 4.5k olabildim 😁😅

• quote:

Orijinalden alıntı: Ret Kid

Süper Ygsde sende ordaydın demek 😅 Kim birinci olacağını düşünüyor diyince tek bu kız parmak kaldırdı koca amfide 😀 O an içimden inşallah olmazda morarır diye düşündüm 1.oldu bide terbiyesiz 😂😂
    94.olmuştum ben orda. sınavda 4.5k olabildim 😁😅

aynen hatirliyorum. ben de keske olamasa diye dusunmustum ama oldu iste. 55. olmustum ben :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • super ygsde birince olmak.bir.anlam.ifade etmiyor.istanbulda ki.birinci 900.oldu.benim 300. arkadasim 6. mesele sadece calismak.degil mesele stresi.ve baskiyi.kaldirabilmek.bir.deneme sinavi ile gercek.sinavi.ayiran.iste bu stres

• Maşallah bilader girmediğin sınav kaldı mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.