Şimdi Ara

İlk 100 bursu hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem YGS hem LYS puan türlerinde ilk 100'e girdim. İlk 100 bursu diye birşey duydum. Acaba ne kadar veriliyor ayda. Birde ailemin maddi durumu iyi ve koç tıp yazdım. özel üniversiteye gidince ya da maddi durum iyi olunca veriliyor mu? Şimdiden teşekkürler
     İlk 100 bursu hakkında bilgisi olan?

• Sırf bu kadar önemsiz bir konuda araştırma yapmadım diye benim hakkımda peşin hüküm vermen doğru değil. Şimdiye kadar lise hayatımda bir çok proje yaptım bunlarıda araştırmalarım sonucunda yapabildim. Ankaradan mansiyonla döndüğüm bir biyoloji projem bile var. Araştırmayı severim ama internette sırf birşeyi bulamadım diye bunların hepsini çöpe atacaksan sen bilirsin
  • Vayy körfezin ünlü Sueda'sı. Kızım nasıl TM'de de ilk 100'desin ona da mı çalıştın
  • Böyle bir imkan var mı diye merak ettim sadece. Ailemden yardım almadan okumak istiyorum
  • burs verildiğini biliyorum fakat vakıfta kesilir diye birşey daha duydum.
  • Neden ters cevap verdiğini anlamadım ama internette araştırıp bulamayınca buraya yazdım.
  • sueda97 S kullanıcısına yanıt
    Burstan yararlanacak öğrenciler,

• Ön lisans öğrencileri,
    • Lisans öğrencileri,
    • Açık Öğretim öğrencileri,(Sadece öncelikli öğrenciler; şehit veya gazi çocuğu, anne ve babası her ikisi de ölü olanlar vb.)
    • İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler,( intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.)
    • Yüksek Lisans(Master ve Doktora) öğrencileri,(hazırlık sınıfında burs verilmez)
    Vakıf Üniversitesi öğrencileri,
    • LYS sonucunda sayısal, sözel, eşit ağırlık ve yabancı dil dallarında ilk 100'e giren öğrenciler,(öncelikli olarak),
    • Üniversite kontenjanından bildirilen öğrenciler,
    • Ülke adına müsabakalara katılan, Milli olmuş Amatör Sporcu olan öğrenciler,
    • İkinci öğretim de okuyan öğrenciler,
    burstan yararlanabilmektedir.
    Not:Burs alan öğrenciye öğrenim kredisi, öğrenim kredisi alan öğrenciye ise burs verilmemektedir. Bir öğrenci hem burs hem de öğrenim kredisi alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 15 Temmuz 2015; 15:43:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pastek123

Tam burslu kesilmez kyk sitesine girmeyi beceremiyor musun ?

Bu cevaplar ne abicim kaç k oldun da kuduruyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf bu kadar önemsiz bir konuda araştırma yapmadım diye benim hakkımda peşin hüküm vermen doğru değil. Şimdiye kadar lise hayatımda bir çok proje yaptım bunlarıda araştırmalarım sonucunda yapabildim. Ankaradan mansiyonla döndüğüm bir biyoloji projem bile var. Araştırmayı severim ama internette sırf birşeyi bulamadım diye bunların hepsini çöpe atacaksan sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispartakus

quote:

Bu cevaplar ne abicim kaç k oldun da kuduruyosun?

Kudurmakla alakası yok bence arkadaş güzel derece yapmış bazı yerlerde ilk 10da araştırıp bulmak kolay birşey. Vakıflarda burs kesilme durumuda çalışmayan öğrenciler için ilk10dakini etkilemez
  • pastek git soğuk bir su iç, belli fena kızmışsın.

Konuya gelirsek ; keşke boğaziçi tercih etseydin.İlk 100 bursu aylık 990 TL, her yıl 20 ile 60 tl arasında artıyor.
    Ek olarak Boğaziçi ilk ilk 15'e girenlere şu imkanları veriyor :
    Yılda 9 ay süreyle 400,00 TL nakit ödeme,
    Superdorm Öğrenci Yurdu’nda, 4 kişilik dairede tek kişilik odada konaklama, [ Normalde 2 kişilik odalar bile senelik 17.000 TL, Tek kişilik oda normal şartlarda yok.]
    Yemek Bursu (Aylık 60,00 TL karşılığı, 9 ay süreyle),
    Kitap Bursu (Yıllık 400,00 TL),
    Kapalı Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu’na ücretsiz üyelik (yıllık),
    Uluslararası değişim programlarında en az bir dönem yurt dışında okuma önceliği (deniz aşırı ülkeler için 2.000 TL, diğer ülkeler için 1.000 TL tutarında gidiş-dönüş uçak bileti ödemesi).

Yani Koç'un imkanları nedir bilemem ama harika sıralama yapmışsın.Helal olsun valla hayalimde ki sıralama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

pastek git soğuk bir su iç, belli fena kızmışsın.

Konuya gelirsek ; keşke boğaziçi tercih etseydin.İlk 100 bursu aylık 990 TL, her yıl 20 ile 60 tl arasında artıyor.
    Superdorm Öğrenci Yurdu’nda, 4 kişilik dairede tek kişilik odada konaklama, [ Normalde 2 kişilik odalar bile senelik 17.000 TL, Tek kişilik oda normal şartlarda yok.]
    Uluslararası değişim programlarında en az bir dönem yurt dışında okuma önceliği (deniz aşırı ülkeler için 2.000 TL, diğer ülkeler için 1.000 TL tutarında gidiş-dönüş uçak bileti ödemesi).

Yani Koç'un imkanları nedir bilemem ama harika sıralama yapmışsın.Helal olsun valla hayalimde ki sıralama.

Boğaziçi kampüsü olsun imkanları olsun her zaman ilgimi çok çeken bir üniversite oldu fakat doktor olmaya karar verdiğim için boğaziçi seçme gibi bir imkanım yoktu. Mühendislik okucak olsam bir dakika bile düşünmem boğaziçi yazarım.

• süper ygs birincisi lys üçünsüsü olmuşsun google araştırması yapmayı bilmiyor musun? pek inandırıcı gelmedi belki de sadece hava atmaya çalışıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

pastek git soğuk bir su iç, belli fena kızmışsın.

adam niye kızsın lan sonuçta 1 milyon kişi sıralandı, 2.3.4.5. insanların olabileceğini düşünemiyo mu

• Valla artık ilk 100 bursunu nasıl bir hırsla istediyse arkadaş kazananı görünce baya bir köpürmüş. Büyük ihtimal sene boyunca kafasını kaldırmadan ders çalışmış tabi olmayınca... İlk 100 için sadece çalışma yetmiyor zekada lazım işte. Birde kıskançlıktan tüm iyi okulların sitelerini gezip derece yapanların sınav sonuçlarını ezberlemiş. yazık ya.
  • quote:

amacın ne senin ? kız yüksek yaptı diye kudurmuş gibi saldırmasana kıza .
  • kirman aldeniz naptı biliyor musun?
  • Kıskançlıktan kuduranlar görüyorum :D Tabi arkadaşın tm ve mfde sıralamaya girmesini tebrik ediyorum
  • adam kıskançlıktan çatlıyor la . harbi bu zihniyetle 1k ya girdiysen kötü
    konuyu açan arkadaştanda sınav taktiği konusu bekliyoruz. bu arada ekşi sözlükte "kyk ilk 100 bursu" diye bir başlık açılmış .oraya girersen bilgi edinebilirsin.
  • quote:

Kirman Aldeniz MF3 : 1032 yapmış

fena düşmüş. tr 33. sü olup ifl ye birinci girmişti
  • quote:

Herkes üstüme geliyor yav tamam bir şey demedik...

Ama haklıyımda araştırmayı bilmiyor klavyede 3 tuşa basacaktı K Y K. İnternet çağındayız 3 tuşa basamayana ne denir... Sen söyle

forumda araştırma yapılmadan açılan bir sürü konu var.çok abartıyorsun. forumlar zaten bu amaç için açılıyor, bilmeyen sorsun diye .aşağılamaya ezmeye gerek yok . ya kıskancından yapıyorsun yada cidden sıkıntın var. sinir hastalığı anksiyete falan olabilir dikkat et bence

sonraki yorumu gördüm sen iyi değilsin. bi doktora görünürsen çok iyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hijikata-kun -- 15 Temmuz 2015; 15:46:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.