Şimdi Ara

İLK 100 İÇİN HANGİ BÖLÜMÜ DENEMELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İLK 100 İÇİN HANGİ BÖLÜMÜ DENEMELİYİM

(En Son Oy Tarihi: 14.3.2024)
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu sene derece için bir alandan denemek istiyorum.Sayısal çıkışlıyım matematiğim iyidir.Öğrencilik hayatımda ea,söz,dil çalışmadım bu yüzden hangisini deneyeceğimi bilmiyorum.Dil kısmına biraz soğuk bakıyorum çünkü dil sonuçları enteresan geldi.Sayısalda ise çok rakip oluyor orası çok zor olur.Sanırım söz veya ea deniyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum.

• Hocam keşke bilgi verseydiniz kendiniz hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kez ilk 100’e girmiş biri olarak sözel diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne tür bilgi hocam?Sınavı soruyorsanız rahatsızlığımdan ötürü sınavdan 1.5-2 saat erken çıkmak zorunda kaldım ve 60k sıralama yaptım say dan.İstediğim meslek geldi şükür ama bir kez daha girip neler yapabileceğimi görmek istedim.Madem girmişken bir amaç için girsem daha iyi olacağını düşündüm.Biyolojiden ötürü ezberim biraz var sayılır(11-2 yapmıştım) o yüzden sözel dersleri yapabileceğimi düşünüyorum.
  • Say için ea da yapılır ea için söz bu kadar basit

• Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum , ea daki rekabet çok fazla.Sözelden deneyin bence hocam ama umudunuzu kırmak istemem de +110 tyt korumak gerekir diye düşünüyorum girmek için

• Hayır ne rekabeti ya sayısalin 6k si ea ilk 100 oluo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anliyorumm

Hayır ne rekabeti ya sayısalin 6k si ea ilk 100 oluo
    Yanlış düşünüyorsunuz hocam bence o kadar kolay değil

• Açın tabloyu puanlara bakın aynı puana ea 100 gelirken say 6k geliyor sözele baya yakın zaten ea ,ea da rekabet var denildigini ilk defa sizden duydum bende hukuk kazandim bu arada

• Hocam ea da rekabet var derken sözelle kıyaslayarak söyledim

Sayısalda rekabet daha fazla tabii ki ama aynı puanın farklı puan türlerinde denk geldiği sıralamaları karşılaştırmak çok mantıklı değil. Farklı testlerin zorlukları karşılaştırılamaz.

• YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Söz azıcık daha kolay olabilir ama mat i iyi olan say için ea da cok kolay sos 1 bilgi ağırlıklı olmuo zaten sayısal ea dan çok çok daha zor sayısalim eşek gibi çalıştım 25 bine zor girdim ea hiç calismadim 6 bin

• Söz ile ea yakın ama sayısalci için o kadar ezber yapmak daha zor ea ci için söz daha basit

Dediğiniz sıralamaları elde etmişsinizdir ama ea’da ilk 100 düşündüğünüz kadar kolay değil. Üst sıralamalarda ea’da da rekabet fazla.

Haklısınız ama matematiği iyi olan bir sayisalci 33 34 mat yapio edb fullerse iyi tyt ile girer say sa sos 2 için bilgi çalışmasi lazım say ile ea öğrencisi farklıdır ea için söz u önerdim zaten.

39/1 matematik, 39/1 ede-sos ve 4000 tyt ile 31. oldum. 37/3 matematik olsaydı ilk 100’e giremiyordum. Bahsettiğiniz verilerde sıkıntı var. İlk 100’e gerçekten girmek isteyen biri 2-3 hafta sözel çalışarak rahatlıkla girer.

Tyt 5k olan sayisalci 70 ayt ile 92.fln oluo bu sene bilmiyorum bana sosyal e ea ya yatkınlığı olmayan biri için yüksek geldi ama tabi 75 lazım ea için de

Ea’dan mı 92. oluyor 5k tyt, 70 ayt ile?

1500x3=?

• Ne yazık ki sadece 1 kez faydalanabiliyoruz 😭

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.