Şimdi Ara

İlk 100 Tercih Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilkentin hocaları iyi ama öyle bir algı yönetimi uygulanıyor ki özellikle odtünün hakkı yeniyor

sanki odtülüler yurtdışına çıkamazmış gibi, ben bunu odtülüere bağlıyorum yeterince reklamını yapamıyorlar üniversitenin,

ama bilkentliler her yerde bilkent reklamını yapıyor yada yaptırılıyor(!!)

bilkent ee burssuz 90 burslu 50 %50 burslu 20 kişi alıyor yani yurtdışına gitmek için maddi olarak iyi olman gerekiyor burada ki ali cengiz oyunu da

burada, bilkente giden zaten zengin olduğu için yüksek lisans için abdye gitmekte zorluk yaşamıyor.

eyyorlamam bu kadar

dip not: odtüde 31 prof varken bilkentte 18 tane var.
  • Yardımınız için sağolun hocam her görüş önemli
  • uppp
  • up
  • up
  • UP
  • up
  • Tıpı ailenin baskısıyla sakın yazma. Ben öyle yaptım Hacettepe ingilizce tıpa gittim ve hayal kırıklığı oldu benim için. Tamamen ezberden oluşan bir bölüm diğer bölümlerle hiçbir alakası yok hatta üniversite bile değil diyebilirim tıp fakültesi için üniversite mantığı burada yok açıköğretim gibi. Eğer fiziğe matematiğe mühendisliğe birazcık bile ilgin varsa tıp yazma, tıp bu dediklerinden çok uzak bir bölüm ve kendini farklı yönlerde geliştirme imkanın malesef yok gibi bir şey. Eğer insanlara yardım etmeyi çok çok seviyorsan tıp fakültesi katlanılabilir bir hal alır biraz. Ben bu sene çuvalladım bu yanlış tercihimden dolayı ve merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapmayı düşünüyorum bu sene odtü eem ye. Hacettepe için konuşacak olursak çok zor sıkıcı bir fakülte insanlar 10 saat ders çalışıyorlar burada sosyal hayat 0, yaşama sevincini ruhunu kaybedersin burada. Tıp yazacaksan bile Cerrahpaşa'ya git derim biraz daha stressiz rahat bir fakülte.

• serverut38 S kullanıcısına yanıt
    Bence ilk eem ile pc Arasında seçim yap zor bir seçim bende bir türlü karar veremedim sonra da üni kere bak ama ben boun öneririm bak mesela babamın ist da pc Alanında şirketi olan bir Arkadaşı bar ona sordum dedi ki Boğaziçi geliyorsa yaz yoksa İTÜ ODTÜ Bilkent den herhangi bini seç dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin durumdaydım. Kimseyi dinlemedim bilg. seçtim. Galiba bilkent düşünüyorum.
  • İşler zor herkesin yaşadığı olaylar var herkesin tavsiyesi farklı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens1

Bence ilk eem ile pc Arasında seçim yap zor bir seçim bende bir türlü karar veremedim sonra da üni kere bak ama ben boun öneririm bak mesela babamın ist da pc Alanında şirketi olan bir Arkadaşı bar ona sordum dedi ki Boğaziçi geliyorsa yaz yoksa İTÜ ODTÜ Bilkent den herhangi bini seç dedi

dostum eem'de boğaziçi yazmak hiç mantıklı değil bence
    sanırım boğaziçi bir binanın 2 tane katını kaplıyor.odtünün 5 ayrı binası var eem için.lab farkı çok büyük, teknik olarak eksik sanırım boğaziçi biraz.
    bilkent ve koçu bilmiyorum

edit:tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence -- 3 Temmuz 2015; 15:06:22 >
  • Bilmiyorum ya aslında ne yazacağımı da bilmiyorum neye ilgim OLDUĞUNU da bilmiyorum hiç birey bilmiyorum daha

• serverut38 S kullanıcısına yanıt
    r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUSAMET -- 3 Temmuz 2015; 16:03:54 >
  • HUSAMET H kullanıcısına yanıt
    Benim sıralamam 600 ne yazayım bilmiyorum mühendislik mi yazsam tıp mı bilmiyorum ne önerirsin sanki bilgisayardan uzak dur demişsin neden ?

• up
  • up
  • bak cnm ben geçen sene mezun oldum.Senin kadar iyi olmasa da derecem iyiydi (ilk bin).Bende arada kaldım ve tıp yazdım.Ki istemeden hiç bir şeyin olmayacağını kanıtlar bir şekilde okuyamadım,bıraktım.Okulda mühendisleri gördükçe içim gidiyordu.O matematik beni kendine çekiyordu resmen.Şimdi noldu tekrar girdim sınava ve boğaziçine yol gözüktü.Sana da tavsiyem istiyorsan oku tıpı.(birde çap hayali kurma tıpta çap yok )Yok çalışırım yaparım diyorsan salla baştan.Eğer yurtdışı düşünüyorsan bilkent ee,boğaziçi ee yaz git.Mis gibi okursun.Yüksek ortalamada yapar hayatını yaşarsın.
    Birde tecrübe filan demişsin.Bunun için tobbu öneririm.4 senelik üniyi 3 senede bitirip 1 sene istediğin yerlerde staj yapıyorsun.Ayrıca çap imkanı çok iyi.Çap için öyle ahım şahım şartlar istemiyorlar aksine kolaylaştırıyorlar durumu.Bunun yanında buraya gelirsen 2000 tl burs alacan otel konforunda yurda ek olarak.sen bilirsin yinede.Tıp konusunda iyi düşün.

• Anladim tesekkurler yardimlariniz icinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.