Şimdi Ara

İlk 100 Tercih Sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
6
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tebrikler.Sırf burada yazılanlara bakmayacağını düşünüyorum.Kampüslerin hepsini gez gör.Bana kalırsa ODTÜ veya Bilkent ee yaz tıp istemiyorsan.Boğaziçi'ni önermemem tamamen lab olanaklarından ODTÜ ve Bilkent bu konuda daha önde.Bu iki üniversiteyi karşılaştırırsak da Bilkent yurt ve burs yönünde daha önde duruyor.Hem yurdu kesin bedava hem kesin 600 tl ca$h :)Ayrıca özel üniversite olduğu için yurtları daha güzel.ODTÜ'de ise yurt bursu ve para alma ihtimalin var ama kesin değil.Boh da çıkabilir ilk 100'deyim diye güvenme kendine :).Ha dersen ki 1000 lira para alıyorum bana koymaz haklısın tabi.ODTÜ ise Bilkent'e göre daha çok binaya doğal olarak laba sahip.Uluslararası sıralamalarda da daha önde bu aralar.Tabi sen gelip mezun olana kadar değişebilir bu.Bir ara da Bilkent çılgın atıyordu şimdi ODTÜ.Hoca kalitesi ikisinde de benzerdir.Bilkent'te nasıl bir uygulama var bilmiyorum ama ODTÜ'de alanıyla ilgili yurt dışında iki yıl bulunmayan hoca yok.Kısacası bu iki üniversiteyi de tercih ettiğinde pişman olacağını sanmıyorum.Ha tıp veya BOUN'da pişman olur musun?Ben seçseydim olurdum büyük ihtimal ondan bu ikisini tavsiye ediyorum.

• Tesekkur ederim hocam bilkent yakin su siralar :) ankaraya gidicem uygunzamanda

• Odtü ilk 100 e aylık 850+yurt ve ekstraları olan burs var.

• Bilmiyordum hocam öyle bir bursun varlığını.Benim bildiğim ilk 3e burs vardı ama kaçırmışım demek ki.

• Upp hocam sagolunnn

• up
  • UP
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.