Bildirim
İlk 1000 gelir mi ?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up beyler yorum yapacak var mı -
Ilk 1000 bankolarin bankosu bence -
Hocam peki kaç 100lerde olur o zaman -
Hocam gelmeyebilir fenin iyi ama seviyene göre birazcık düşük kalıyor , ileri çekersin ama 1000 %50 gibi -
750 800 diyorum -
750 800 diyorum . Sen de bana bir tahmin yap.
65 net mat
fizik 3y kimya full biyo 3y
ygs 1 2.9k
obp 95 -
Hocam ben kendi adıma fen ileri ya da geri atmaz ama matematik beni taşır diye düşünüyorum ama nereye kadar taşıyacağını kestiremedim -
Hocam sizin mf-3 1100-1200 mf-4 de 1300lerde gelir bence obp ile de yerleştirme ile daha iyi olur gibi -
Matın taşır ama fenin bence biraz geri atabilir , toplamda ileri gider ama dediğim gibi hocam feni herkes çok iyi yapınca birşey demek zor . Bu sene hiçbir seneye benzemeyecek . Sen kendini ilk 1000 e şartlama gene de matın iyi de ilk 1000 dekilerin de iyi 😁 -
Sen 796.olacaksın demedi deme. -
Hocam ben kendimi 1000-1200e hazırladım ilk bin gelirse balı kaymağı olur -
iyimser olmadi mi hocam aramizdaki mattan 5 nete 500 kisi mi koydun sadece -
Hafif iyimser bi tahmin ama en fazla 150-200 kişi oynar hocam -
ilk 2k oldugu surece problem yok valla -
Sonuçlar açıklanınca bana hatırlatın herhangi bi puanda +10 -10 oynarsa size bi yemek ısmarlayayım o zaman -
Arkadaşlar maalesef ilk 1000e giremedim Matematikten 1 yanlış fazlam çıktı mf-3 1580 mf-4 1200 geldi -
tebrikler hocam çok iyi sonuç obp kaç kişi oynattı acaba? -
ne yazmayı dusunuyorsunuz -
Teşekkürler hocam. Obp çok etkilememiş yaklaşık 70-80 kişi geriye atmış MF puanlarında
Benzer içerikler
- e devlet üzerinden üniversite kaydı silme
- 4 er artan ardışık sayıların toplamı
- dershane mi özel ders mi
- solunum hidroliz midir
- uyku açan kahve
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X