Şimdi Ara

ilk 1000 şans işi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şans var tabi ki. Her sıralamada var. Çok çalıştı yapar mı sanıyorsunuz? Bu kadar basit mi her şey? Binlerce değişken var... Sonra şaşırırsınız bu adam çok çalışmıştı nasıl böyle oldu ya da bu lavuk nasıl derece yaptı diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özverili çalışma. çalışma ve yine çalışma. başka bir açıklaması yok, bir sene boyunca hayatındaki bazı şeylerden feragat edeceksin o kadar
  • ygly Y kullanıcısına yanıt
    YGSde biraz da olsa öyle diyebiliriz ama LYSde kesinlikle değil. YGSde 5-6 bindeki adam bile LYSsiyle ilk bine girebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

YGSde biraz da olsa öyle diyebiliriz ama LYSde kesinlikle değil. YGSde 5-6 bindeki adam bile LYSsiyle ilk bine girebilir.

ben de bundan bahsediyorum. adam demiş 4 yıl çalışıyor 2 yılıda dershaneli falan diye. yahu isterse 10 yıl çalışsın geçen seneki nitel nicel sorusu gelir dut gibi bakarsın soruya ya orda boy örneğine nicel diyeeksin ya demiyeceksin bunula ilgili nerde hangi kaynakta böyle bir örnek çıkarım var? yok. şu sınav için ilk 1000 e girmek için 4 yıl deli gibi çalışmanın o kadar gerekli olmadığını da biraz söylemeye çalışıyorum ne kadar çalışılırsa çalışılsın.. biri gelmiş yukarılarda çemkiriyor. tabii ki o adamların içinden başarısız olma olasılığı daha az olacak koca 4 yıl çalışmış ama bunun bu kadar komplike bir şey olmadığını, gelebilecek saçma sapan birkaç sorununu ya da farklı değişkenlerin de etkili olup olmadığını sordum tam olarak. yaşayan birilerinin en iyi cevap vereceğini umuyorum tabii..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.