Şimdi Ara

ilk 1000 şans işi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu kişi 2000 3000 hatta 5000 olmuş adamların içinden artık daha yukarıların şansa geldiğini söylüyor. yani ne kadar sıkı çalışılırsa çalışılsın 2000 3000 falan yapılırken ilk 1000 artık biraz şansa mı bakıyor? 1000 civarı, üstü veya az altı da olabilir yapmış olanlar neler söylersiniz? özellikle başlangıçta kaç netle başladınız mesela lys mat fizik geo ve ygs mat fen'e kaç netlerden bu 1000 civarına yaklaştınız, nasıl çalıştınız. işin başında ya 35-40 net yapıyorum lys mattan bu artık en fazla kaç olur olsa olsa 42 43 olur dahası şans mı olur dediniz yoksa gerçekten sıkı bir çalışmayla mı geldi? bunları paylaşabilir misiniz? yani bu sıralama için her testten max. 1 ya da 2 yanlıştan fazlası olmaması gerekiyor sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygly -- 26 Temmuz 2014; 22:29:57 >

• tabiki degil...
    oyle olsaydi ilk bindeki bir suru arkadasima, ilk bine giremeyen arkadaslarim haketmisti abi o demezdi.

tabi 3 sene yatip son sene gunde 3 saatlik uyku ile durup ders calisirsan sans isi olur ama bazilar 4 yildir calisarak sans isini aradan kaldirir.
  • "çoğu kişi 2000 3000 hatta 5000 olmuş"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 26 Temmuz 2014; 22:28:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

tabiki degil...
    oyle olsaydi ilk bindeki bir suru arkadasima, ilk bine giremeyen arkadaslarim haketmisti abi o demezdi.

tabi 3 sene yatip son sene gunde 3 saatlik uyku ile durup ders calisirsan sans isi olur ama bazilar 4 yildir calisarak sans isini aradan kaldirir.

orası kesin. zaten oranın çoğunu kapatacağı belli adamlar onlar. ama sonuçta oraya giren yüzlerce kişi var her biri planlı progrmlı 4 sene harıl harıl çalışmış olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

"çoğu kişi 2000 3000 hatta 5000 olmuş"

dusuncelerime tercuman olmussun, ayrica imzana da bayildim

buarada ilk 1k sans diyen arkadasim, calisip emegiyle kazanan kisiler sanslimiydi sence
  • Yapilir be bro

• Şu anlamda şans işi olduğunu düşünüyorum,
    İlk 2000e girenle ilk 500e giren arasında çok da bi fark yoktur 1500 kişilik fark birkaç soruyla oluşmuş bir farktır. Her zaman olmasa da bazen şanstan yapılamayan bir iki soru yüzlerce, binlerce kişi geri atabilir sıralamayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saglam bir irade ve sans lazim

• Türkiye ilk 100 üne bakarsan isimlerin çok da değişmediğini görürsün. İlk 100 bile sans işi değil. 1. Sınavı iyi olanların 2. Sınavı da iyi oluyor genelde. İlk 100 e kadar çalışma ilk 100 dekilerin siralaması sınav günü sakin olabilmeyle alakali bence

• quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

quote:

buarada ilk 1k sans diyen arkadasim, calisip emegiyle kazanan kisiler sanslimiydi sence

o paragraftan şans dediğimi nereden çıkardın? çok zor birkaç soru oluyor, çok anlamsız hatalı sorular oluyor, 1 ya da 2 yi geçmez sayıları. bunları ne kadar çalışırsa çalışsın artık insanlar işaertliyor hedefi belli zaten. bahsettiğim şey bu değil. burada 1000 e girmiş ve sürekli çok çok kusursuza yakın yapıp yapmamış olabilir mi birisi bunu soruyorum. nasıl bu aşamaya geldiklerini soruyorum. bu sınavın öyle ultra zeka gerektirmediğini hepimiz biliyoruz. nasıl çalıştıklarını merak ediyoruz. yıllardır bi sürü 10 uncu 50 inci bilmem kaçıncı çıktı kaçı dünyaya mal olacak bir şey yaptı? ülke içinde ses getirdi? taktikler, programlar ne olabilir bunu soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Şu anlamda şans işi olduğunu düşünüyorum,
    İlk 2000e girenle ilk 500e giren arasında çok da bi fark yoktur 1500 kişilik fark birkaç soruyla oluşmuş bir farktır. Her zaman olmasa da bazen şanstan yapılamayan bir iki soru yüzlerce, binlerce kişi geri atabilir sıralamayı.

ben de tam olarak bundan bahsetmeye çalıştım aslında. sınav birinciliği yada ilk 10 100 falan demiyorum aslında tam bu skaladan bahsediyorum.yani mesela min. matematik 47-48 diye hedef koyulur ama bu ne kadar tutturulur. bunu en baştan uygulayan sayısı bir elin parmaklarını zor geçer. çoğu bu ilk 1000 de yine en azıdnan 40 ların başıdnan başlamıştır gelişmiştir. bunu nasıl sağladıklarını soruyorum biraz da.
  • ygly Y kullanıcısına yanıt
    Hedefine ulaşamayan vardır ama bir elin parmakları çok az oldu Sanırım bunu çok soru çözmeye borçlular, ve zamanında çalışmaya yani sadece sınav senesi değil her sene

• quote:

Orijinalden alıntı: ygly

quote:

quote:

o paragraftan şans dediğimi nereden çıkardın? çok zor birkaç soru oluyor, çok anlamsız hatalı sorular oluyor, 1 ya da 2 yi geçmez sayıları. bunları ne kadar çalışırsa çalışsın artık insanlar işaertliyor hedefi belli zaten. bahsettiğim şey bu değil. ". nasıl bu aşamaya geldiklerini soruyorum. bu sınavın öyle ultra zeka gerektirmediğini hepimiz biliyoruz. nasıl çalıştıklarını merak ediyoruz. yıllardır bi sürü 10 uncu 50 inci bilmem kaçıncı çıktı kaçı dünyaya mal olacak bir şey yaptı? ülke içinde ses getirdi? taktikler, programlar ne olabilir bunu soruyorum.

"burada 1000 e girmiş ve sürekli çok çok kusursuza yakın yapıp yapmamış olabilir mi birisi bunu soruyorum"

cidden yazdiklarini anlamakta sorun yasiyorum, uzun paragraf sorularini bile 2.defa okumama ragmen (ki cok nadirdir) anliyorum fakat su yazdigini kacinci defa okusamda hala anlayamadim.

yahu arkadasim, sinavda sans faktoru etkili degil bunu herzaman soyluyoruz, uzmanlarda-basarili ogrenciler de-biz calisip hazirlananlarda...
    butun etken senin saglam bir alt yapiya sahip olup, bunun uzerine kat cikmanla ilgili. 4 yillik fen lisesi mezunu, son 2 sene de dershaneye gidip, hayvani bir sekil de hazirlanmis adamla, yan gel yat, son sene hazirlan birini bir mi tutuyorsunuz simdi ? ondan sonra gelipte bu adamlar nasil 1k ya giriyor demeyin komik duruma dusuyorsunuz. ayrica bu kisilerin ulkelerine hayirli olmadiklarini nereden cikariyorsun ki ? kimisi nice muhendislik fakultelerinin ilgili bolumlerinden kimileri ise tip alaninda doktor oluyorlar, akademisyen olanlarida var bunlarin. sence bir muhendisin, doktorun, akademisyenin ulkesine ve ulkenin insanlarina faydasi olmaz mi ?_ ne yani illa bi hadise olup erovizyon(her ne halt ise) cikip sarki mi soylemek lazim ses getirmek icin ? bumudur olay, cunku farkindaysan bu gibi benzeri seyler cok ses getiriyor, medyanin kuklasi diger oyuncular gibi.

taktik ve calisma programi yok, cevap basit: alt yapi + istikrarli ve duzenli calisma bundan ibaret. nice birincilerin bir konusmalarini dinle, hepsi ayni seyi soyluyor hala neresini yada nesini anlamiyorsunuz merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o paragraftan şans dediğimi nereden çıkardın? çok zor birkaç soru oluyor, çok anlamsız hatalı sorular oluyor, 1 ya da 2 yi geçmez sayıları. bunları ne kadar çalışırsa çalışsın artık insanlar işaertliyor hedefi belli zaten. bahsettiğim şey bu değil. ". nasıl bu aşamaya geldiklerini soruyorum. bu sınavın öyle ultra zeka gerektirmediğini hepimiz biliyoruz. nasıl çalıştıklarını merak ediyoruz. yıllardır bi sürü 10 uncu 50 inci bilmem kaçıncı çıktı kaçı dünyaya mal olacak bir şey yaptı? ülke içinde ses getirdi? taktikler, programlar ne olabilir bunu soruyorum.

"burada 1000 e girmiş ve sürekli çok çok kusursuza yakın yapıp yapmamış olabilir mi birisi bunu soruyorum"

cidden yazdiklarini anlamakta sorun yasiyorum, uzun paragraf sorularini bile 2.defa okumama ragmen (ki cok nadirdir) anliyorum fakat su yazdigini kacinci defa okusamda hala anlayamadim.

yahu arkadasim, sinavda sans faktoru etkili degil bunu herzaman soyluyoruz, uzmanlarda-basarili ogrenciler de-biz calisip hazirlananlarda...
    butun etken senin saglam bir alt yapiya sahip olup, bunun uzerine kat cikmanla ilgili. 4 yillik fen lisesi mezunu, son 2 sene de dershaneye gidip, hayvani bir sekil de hazirlanmis adamla, yan gel yat, son sene hazirlan birini bir mi tutuyorsunuz simdi ? ondan sonra gelipte bu adamlar nasil 1k ya giriyor demeyin komik duruma dusuyorsunuz. ayrica bu kisilerin ulkelerine hayirli olmadiklarini nereden cikariyorsun ki ? kimisi nice muhendislik fakultelerinin ilgili bolumlerinden kimileri ise tip alaninda doktor oluyorlar, akademisyen olanlarida var bunlarin. sence bir muhendisin, doktorun, akademisyenin ulkesine ve ulkenin insanlarina faydasi olmaz mi ?_ ne yani illa bi hadise olup erovizyon(her ne halt ise) cikip sarki mi soylemek lazim ses getirmek icin ? bumudur olay, cunku farkindaysan bu gibi benzeri seyler cok ses getiriyor, medyanin kuklasi diger oyuncular gibi.

taktik ve calisma programi yok, cevap basit: alt yapi + istikrarli ve duzenli calisma bundan ibaret. nice birincilerin bir konusmalarini dinle, hepsi ayni seyi soyluyor hala neresini yada nesini anlamiyorsunuz merak ediyorum.

yukarda ne demek istediğimi anladı bi arkadaş zaten sen niye zorluyorsun anlamakta? boşver, kasma..

• narcissus34 kullanıcısına yanıt
    Düzenli çalışarak 1000e girmesi tabii ki şans değil ama girememesi şans arkadaş bunu soruyor sanırım. Çok çok iyi hazırlanmış olsan da sınav günü heyecanlanabilirsin, hastalanabilirsin veya şansın yaver gitmez soruyu bile anlamayabilirsin.

• quote:

Düzenli çalışarak 1000e girmesi tabii ki şans değil ama girememesi şans arkadaş bunu soruyor sanırım. Çok çok iyi hazırlanmış olsan da sınav günü heyecanlanabilirsin, hastalanabilirsin veya şansın yaver gitmez soruyu bile anlamayabilirsin.

yok, o şimdi demogoji yapıyor kendi halinde..
  • quote:

quote:

yok, o şimdi demogoji yapıyor kendi halinde..

Alıntıları Göster
    bi yetkili konuyu silebilir mi baya yanlış anlaşıldım heralde açtığıma pişman oldum açıkçası rica etsem biri silsin konuyu benim silme gbi bi yetkim yok sanırım..

• biraz şans evet. mf4 hamda 1.4k, yaptığım saçma hatalar olmasa ilk 500de olurdum kesin. ama şöyle bir şey var önümdekiler de saçma hatalar yaptı. hiç kimse saçma hata yapmasa sıralar en fazla 500 kişi değişirdi herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

biraz şans evet. mf4 hamda 1.4k, yaptığım saçma hatalar olmasa ilk 500de olurdum kesin. ama şöyle bir şey var önümdekiler de saçma hatalar yaptı. hiç kimse saçma hata yapmasa sıralar en fazla 500 kişi değişirdi herhalde.

ha yani bunda bashediyorum biraz. mesela sen de diyorsun yapardım o soruları diye ilk 500 de olurdun belki daha da iyi. biraz sınav anıyla alakalı. bu senin daha iyi ilk 1000 ve daha iyisini haketmediğin anlamına gelmiyor yani. bir de şunu soracağım kaç yıldır hazırlandın sınava lisenin başından beri mi? ne zaman sıkmaya başladın kendini?
  • ygly Y kullanıcısına yanıt
    yaz + son sene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.