Şimdi Ara

ilk 10k icin kac yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs2 4k aslinda hedefim ege tipti ama artik imkansiz. Mat 33 civari geo 25. Fenlerden kacar tane yaparsam ilk 10k da kalirim hadi turev integraller neyse de karmasik sayilari bile yapamadim. 75 yeter mi?

Arada mf3 icin soruyorum o mattan sonra mf4 gg. Obp de 49.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vergiss Uns Nicht -- 19 Haziran 2013; 14:29:58 >

• Allahini seven yardim etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergiss Uns Nicht

Ygs2 4k aslinda hedefim ege tipti ama artik imkansiz. Mat 33 civari geo 25. Fenlerden kacar tane yaparsam ilk 10k da kalirim hadi turev integraller neyse de karmasik sayilari bile yapamadim. 75 yeter mi?

Arada mf3 icin soruyorum o mattan sonra mf4 gg. Obp de 49.5

Benimde netlerim boyle ygs2 29k

Mf3 te fenler cok onemli fenleri iyi yaparsan gelir ege tıp

• abi geo netin çok iyi ama mf3 de bi işe yaramıyo bence hayla ilk 10 bindesin çünkü ygs si ilk on bin olanların en azından bi 2-3 bini 35 civarına neti var
  • ege tip geçmiş olsun full çektin olabilir, fizik kimya hadi olur da biyoloji full kasar ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muslu S.

abi geo netin çok iyi ama mf3 de bi işe yaramıyo bence hayla ilk 10 bindesin çünkü ygs si ilk on bin olanların en azından bi 2-3 bini 35 civarına neti var

Ygsniz 25bindi galiba Sizin netleriniz nasil ?

• Ege imkansız artik 10k da kalsam yeter

• fen e de bağlı belki ege olabilir çok iyi yaparsan bu iş sıralama işi ki net puan işi değil milletin ne yaptığına bakar
  • Gecen sene tam bu zamanlar Ege tip isteyen bı arkadasımız vardi.Ygs siralamasi 5000 civarıydi. Matematik neti 35 di geometri 28 falandi.Bu netlerle Ege tip şansım nedir diye sormuştu cogunluk Ege olmaz artık falan demişti ama fule yakın fen netleriyle Ege tipa gitti Senin netlerine gelecek olursak genel duruma göre normal ilk ortalama fen netleriyle banko ilk 10 000 desin zaten o yüzden fenı iyi yapmaya bak Ege ihtimali hala yüksek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.