Şimdi Ara

İlk 10k ne yaptı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
8.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene ile arada daaaağğğğlar kadar fark var hocam. Geçen yılın lys matematiğini çözenler bilir, kek sorulardı. Bu yıl hiçte öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

quote:

Orijinalden alıntı: sibelokyc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rapac

quote:

2. senem ve denemelerde yaptıklarımla uzaktan yakından alakası yok. bunlar nasıl sorulardı böyle ya.mafolduk.ygs 23bindim ama bunda mat geo 34e 23 gıbı bıse olcak galiba ne dıyosunuz

gayet iyi, 23binden 15e çekersin bence.

o kadar olmaz bence.

o kadar olmasa da olur .yeterkı öne çekim

Öne çekersin fen netine bağlı ama en az 4 k falan gidersin.. Fenin iyi olursa 10 k falan gidebilirsin. Çünkü mattan sonra herkes braktı calışmayı..

dunku sınavdan sonra fende ne sorcaklarına da guvenemıyo kı ınsan.ne kadar çalışsan da absürd dandık bı soru soruyo mal gıbı kalıyoruz

• Umarim siz hakli cikarsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Geçen sene ile arada daaaağğğğlar kadar fark var hocam. Geçen yılın lys matematiğini çözenler bilir, kek sorulardı. Bu yıl hiçte öyle değil.

Kek sorular Bu yıl tamam çok zordu da geçen yıl da gayet zordu ha bu yıl daha zordu 2 sene de girmiş biri olarak bunu söyleyeyim ancak kek sorular kısmına gülerim nice arkadaşım 45 46 yaparken 30 larda seyretti geçen yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

kesınlıkle katılıyorum. bi kere bana artı zaman verselerdı ben yıne de çözemezdım boşlarımı.
  • ygs1ve2 41k'ydı. Dünkü sınavda yaydım. Mat 28 geo 28.75 net. Fizikte 25 kimyada 22 bioda 18 net yaparsam mf4'de sıralamam ne olur sizce?
    Ekleme: okuldan 53.47 puan gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 17 Haziran 2013; 13:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

quote:

quote:

2. senem ve denemelerde yaptıklarımla uzaktan yakından alakası yok. bunlar nasıl sorulardı böyle ya.mafolduk.ygs 23bindim ama bunda mat geo 34e 23 gıbı bıse olcak galiba ne dıyosunuz

o kadar olmaz bence.

Bende 25.000'im netlerimiz de aynı bu arkadaşla. Geriler miyim çok kafayı yicem ya Matematik 46 net yapsam bile kafayı yerdim o kadar iyiydi matematiğim. Sizce kaça atar beni ben ilerleyeeğimi zannetmiyorum 30-40 bine gerilemeyeyim de

şimdi hep şunu dııyoruz fenı kasarsak neden olmasın dıye ama böyle oluncada ınsanın guvenı kırılıyo ne kadar çalışsan da boşmuş gıbı gelıyo.tabı çalışmaktan başka çare yok ayrı da.benım de tek temennım o kadar gerıye duşmemek.ama herkesınkı kötu gecmişse bız de o kadar gerıye duşmeyız heralde

• Beyler ygs2 4600 dü.lys mat 35 felan gelir geo 15 falan obp 54.mf3 de ilk 7 k için fen nasıl olmalı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: FirariAdam

quote:

Orijinalden alıntı: skytech333

İlk 10k da durum nedir ben s.çtm

Hocam sıkmayın canınızı daha fen sınavı var. Peki şunu sorucam size;

YGS1 -2 ilk 1500 de olan biri Matematik 42 D 8 Y Geometri Full geldi. Fen sınavı da tahminen Biyoloji 10 Net Fizik 27 Net Kimya 27 Net OBP 52 sizce ilk 5k gelir mi :/

Mf4 için bence kesin gelir

• ygs2 10 bin mat 32 geo 14 mf 3 de 6k şansım var mı (obp:50)
  • ygs1 20k ygs2 18k mat 46D 4Y geo 24D 6Y ilk 10kyagirebilir miyim lütfennn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

quote:

quote:

quote:

o kadar olmaz bence.

Bende 25.000'im netlerimiz de aynı bu arkadaşla. Geriler miyim çok kafayı yicem ya Matematik 46 net yapsam bile kafayı yerdim o kadar iyiydi matematiğim. Sizce kaça atar beni ben ilerleyeeğimi zannetmiyorum 30-40 bine gerilemeyeyim de

beni anlatmışsın bro, aklım almıyor son yaptığım final - fem - uğur üçlüsünde 75 'in altına düşmedim kafayı yiyeceğim 50 55 arası bi net gelecek fenim iyidir ama bilmiyorum bu matematik bana çok koydu fizik denemesinin başına oturasım gelmiyor.
    ygs 1 26k off...

• Ygs 11k 38-39 Mat 24 Geo netiyle nolur sizce OBP 57, Fenden 75-80 yapsam kaç gelir tahminen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Links 2-3-4 -- 17 Haziran 2013; 13:46:02 >
  • saksıfon kullanıcısına yanıt
    5 bin civarı olur.
  • hazır yorum yapanlar varken ben de kendi durumumu yazayım, yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar

ygs5k, mat 1y geo6y1b, okuldan 47.6 geliyor. lys2yi de bulundugum sıraya göre ortalama netlerle kapatsam yerimi nerde görüyosunuz
  • rapac kullanıcısına yanıt
    3-5 k arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrkymsbülbl

ygs1 20k ygs2 18k mat 46D 4Y geo 24D 6Y ilk 10kyagirebilir miyim lütfennn

Feni de guzel yaparsan gayet rahat girersin bence

• ygs-2 1311 ... mat 41 d 3y 6 soru da hatırlamıyorum( 1 i bile doğru çıksa kardır) ...geometri 27d 3y ..ilk 3000 içinde kalırım değil mi ? sınavda hiç boş bırakmamıştım yapamadıklarımı salladım :) o hatırlamadığım soruların hemen hemen hepsi sallama sorular :)
  • zalimahmet kullanıcısına yanıt
    kalırsın bence.
  • bu haliyle ne kadar geri atmıştır hocam sence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.