Şimdi Ara

İlk 10k ne yaptı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
8.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Geçen sene ile arada daaaağğğğlar kadar fark var hocam. Geçen yılın lys matematiğini çözenler bilir, kek sorulardı. Bu yıl hiçte öyle değil.

Kek sorular Bu yıl tamam çok zordu da geçen yıl da gayet zordu ha bu yıl daha zordu 2 sene de girmiş biri olarak bunu söyleyeyim ancak kek sorular kısmına gülerim nice arkadaşım 45 46 yaparken 30 larda seyretti geçen yıl

Sacmaladin bence bu seneki gecen senekinden kat kat daha zordu. Gecen senekini mat ve geoyu toplam 80dkde cozdum 1tane dikkatsizlik yanlisim vardi sadece bu sinav yetismedi sinav heyecani da etkilyo tabi ama yinede yapamicagim sorular vardi

Eee ben ne demişim bu yıl daha zordu dedim geçen senekinin zor olduğu gerçeğini değiştirmez 2 yıldır mat2 kasıntı bu yıl daha kasıntıydı saçmaladın demeden önce mesajımı düzgün okursan sevinirim

edit: ayrıca kat kat zor falan da (tamam daha zordu orası kabul) değildi sınav heyecanından dolayı öyle geliyor seneye de sınavdan önce 2013 sorularını çözdüm çok kolay yeaaa cılar türeyecek

Benim itirazim gecen senekine zor demene. Gayet basitti bence 30 yapan arkadaslarin muhtemelen stres yapmistir sinavda. Gecen seneki sorulari cozdum son hafta cok basit geldi nasilsa kolay soruyolar diye saldim fazla calismadim ama patlattilar

Eh tüm sene benzer sorularını soru bankalarında gördüğün için geçen sene orijinal olan sorular sana normal sorular geliyor ancak geçen sene girenler olarak birçok soru tipine orda şahit olduk en basitinden düz çizgili 2.türev grafiği sorusu ve daha niceleri. Zorluk olarakta sürenin yetişmemesiydi. Seneye de birileri çıkacak sınav öncesinde 2013 lys yi çözdüm çok basit xd diyecek çünkü tüm sene soru bankalarında benzer sorularla karşılaşacak. İki senede sınava giren biri olarak evet bu sene daha zordu ama KAT KAT denilecek kadar da değil

hocam öyle diyon da geçen sene ilk 10bindekiler genelde 45+ydı. Full yapan yüzlerce kişi varmış.

bu sene full çıkması bile sürpriz olur. ilk 5 bin bile 38-42 arası sürünüyor.

• Arkadaşlar Ygs 1-24k mat:35 geo:23 gibi netler gelecek ortalama obp:49 sıralamam nasıl değişir ilk 15k ya çekmek için nasıl fen netleri yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçen sene ile arada daaaağğğğlar kadar fark var hocam. Geçen yılın lys matematiğini çözenler bilir, kek sorulardı. Bu yıl hiçte öyle değil.

Kek sorular Bu yıl tamam çok zordu da geçen yıl da gayet zordu ha bu yıl daha zordu 2 sene de girmiş biri olarak bunu söyleyeyim ancak kek sorular kısmına gülerim nice arkadaşım 45 46 yaparken 30 larda seyretti geçen yıl

Sacmaladin bence bu seneki gecen senekinden kat kat daha zordu. Gecen senekini mat ve geoyu toplam 80dkde cozdum 1tane dikkatsizlik yanlisim vardi sadece bu sinav yetismedi sinav heyecani da etkilyo tabi ama yinede yapamicagim sorular vardi

Eee ben ne demişim bu yıl daha zordu dedim geçen senekinin zor olduğu gerçeğini değiştirmez 2 yıldır mat2 kasıntı bu yıl daha kasıntıydı saçmaladın demeden önce mesajımı düzgün okursan sevinirim

edit: ayrıca kat kat zor falan da (tamam daha zordu orası kabul) değildi sınav heyecanından dolayı öyle geliyor seneye de sınavdan önce 2013 sorularını çözdüm çok kolay yeaaa cılar türeyecek

Benim itirazim gecen senekine zor demene. Gayet basitti bence 30 yapan arkadaslarin muhtemelen stres yapmistir sinavda. Gecen seneki sorulari cozdum son hafta cok basit geldi nasilsa kolay soruyolar diye saldim fazla calismadim ama patlattilar

Eh tüm sene benzer sorularını soru bankalarında gördüğün için geçen sene orijinal olan sorular sana normal sorular geliyor ancak geçen sene girenler olarak birçok soru tipine orda şahit olduk en basitinden düz çizgili 2.türev grafiği sorusu ve daha niceleri. Zorluk olarakta sürenin yetişmemesiydi. Seneye de birileri çıkacak sınav öncesinde 2013 lys yi çözdüm çok basit xd diyecek çünkü tüm sene soru bankalarında benzer sorularla karşılaşacak. İki senede sınava giren biri olarak evet bu sene daha zordu ama KAT KAT denilecek kadar da değil

"Geçen sene 2010 ve 2011 i çözdüm, ne kolay sormuşlar lae diye girdim sınava, patladı.
    Bu sene tekrar aynı sınavları çözdüm, 2012 çok kolaymış la nasıl yapamadım diye yakındım hatta.
    Seneye sınava girecek öğrenciler de aynı şeyi yaşayacaklardır. Çünkü tüm yayınevleri, öğretmenler vs. ÖSYM'yi takip ediyorlar. Onlar yeni soru tipi çıkarıyor, öğretmenler-kitaplar bize bunların çözümünü öğretiyor, sonra gidip eski sınavları alıp çözüyoruz ve o sınavın kolay olduğunu düşünüyoruz. Durum bu."
    Bu mesajı yazmıştım ama yollamamıştım, aynı şeyi düşünüyoruz demek ki. İnsanlar bu kadar açık bir şeyi nasıl görmez anlamıyorum.

Aynen öyle zaten. Geçen sene mesela ilk kez çizdirmeli soru sordular geometride, o soruları ilk gören önce afallar bu ne ben hayatımda geometride çizdirmeli görmedim diye şaşırır o şaşkınlıkla soruyu çözmeye çalışır belki de kafasında hayalini kuramaz ancak o sorudan sonra ne oldu bu sene hep o soru tarzında sordular sınavda da geldi millet rahat yaptı geçen sene çözme oranıyla bu sene çözme oranı arasında eminim fark vardır.

Seneye ne olacak bu senenin benzer türev integrallerini yardırcaklar sınav öncesinde millet 2013 lys'yi çözecek oooo kebap valla basitmiş 45+ garanti xd diyecek öyle girecek. Ha sınav zordu da abartmayın kat kat falan diyerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hic oyle dusunmemistim kardesim haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"Geçen sene 2010 ve 2011 i çözdüm, ne kolay sormuşlar lae diye girdim sınava, patladı.
    Bu sene tekrar aynı sınavları çözdüm, 2012 çok kolaymış la nasıl yapamadım diye yakındım hatta.
    Seneye sınava girecek öğrenciler de aynı şeyi yaşayacaklardır. Çünkü tüm yayınevleri, öğretmenler vs. ÖSYM'yi takip ediyorlar. Onlar yeni soru tipi çıkarıyor, öğretmenler-kitaplar bize bunların çözümünü öğretiyor, sonra gidip eski sınavları alıp çözüyoruz ve o sınavın kolay olduğunu düşünüyoruz. Durum bu."
    Bu mesajı yazmıştım ama yollamamıştım, aynı şeyi düşünüyoruz demek ki. İnsanlar bu kadar açık bir şeyi nasıl görmez anlamıyorum.

Aynen öyle zaten. Geçen sene mesela ilk kez çizdirmeli soru sordular geometride, o soruları ilk gören önce afallar bu ne ben hayatımda geometride çizdirmeli görmedim diye şaşırır o şaşkınlıkla soruyu çözmeye çalışır belki de kafasında hayalini kuramaz ancak o sorudan sonra ne oldu bu sene hep o soru tarzında sordular sınavda da geldi millet rahat yaptı geçen sene çözme oranıyla bu sene çözme oranı arasında eminim fark vardır.

Seneye ne olacak bu senenin benzer türev integrallerini yardırcaklar sınav öncesinde millet 2013 lys'yi çözecek oooo kebap valla basitmiş 45+ garanti xd diyecek öyle girecek. Ha sınav zordu da abartmayın kat kat falan diyerek.

Kat kat zordu diye abartmiyorum, cunku kat kat zordu.
    Gecen yilki sinavi bizzat yasadim ve gecen yilki sinavimi da goz onunde bulundurarak bu yilki calismamlar 40+ diyordum. Gecen yil verimsiz calismayla deli gibi de korku ve heyecanla tecrubesizlikle 39 yapmistim. Bu yil ne yapabildim 33.75 bu kadar sadece. Sebebi ben degilim sinav kendimde hata gormuyorum kimse kusura bakmasin.

Bir de su durum var herkes kolay sorulari gostererek konusuyor. Gecen seneki sinavi bir elinize alsaniz kalemsiz cozersiniz o sorulari su an en azindan gozumde oyle. Bu yilin kolay sorulari bile gecen yildan daha dusundurucuydu. Ya Allah askina bir matrislere karmasik sayilara bakar misiniz bunlari bile kasmislar gecen yilki matris carpma sorusuna bir bakin ne dedigimi net gorursunuz.

Taban puanlari aciklandiginda ak koyunu kara koyunu gorecegiz.

• ygs2 16k mat 39 geo 18 net obp 53 ile ne olabilir sağlam fizik ve kimya ile ?
  • YGS -1 27 bin
    Mat 4y 8 b
    Geo 10 net anca gelir. MF-4 ten tercih yapıcam sizce cok geri atar mı? (diploma notum 90). Bi yorum yazın cok uzgunum kaç gundur herkes gibi
  • @aqawasazax
    İleri bile atabilir.Mat iyiymiş.

@aasit
    Mf4 için geo kötü olmuş senin,o muhakkak etkiler malesef.

Benimde durumum ygs 16k idi.Sınavdan galiba matematik 33-35 arası geoda 20-21 civarı gelecek.Sizce durum ne olur arkadaşlar biraz tedirginim doğal olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3595

min4k

Min 4 k geri atar mi diyorsunuz, yoksa diger turlu mu bir umut soruyorum iste

min 4k olursun
  • Ygs1 11k mat 32 geo 17

• ygs2 1800
    mat 42 net geo 28.75 arkadaşlar sızce neolur sıralamam? fenden 80 saysak? 52 obp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foremus5 -- 17 Haziran 2013; 15:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

ygs 2 13k mat 29 geo 19 sizce mf3te ilk 20k da kalma ihtimalim var mı biyolojiden çok güzel bir net ile

ygsimiz yaklasık ayni ama mat ve geo benim biraz daha iyi hocam okuldan kac geliyor size bir de istediginiz hangi bolum mf3te

48 puan geliyor moleküler biyoloji istiyorum bir ihtimal ıtü tutar mı acaba bu netlerden sonra

Dostum alakasız olcak ama ben sana moleküler Biyoloji hakkında akil vermek istiyorum. Bilmiyorum neden istiyorsun ideallerin hedeflerin ne ama sakın ha girme pisman olacaksin. Ben de istiyordum eksiye falan biraz göz at anlayacaksın. Bogazici mezunlari diyor bunlari yani. Sakin ha gelmeyin diye. Her yil daha da düşüyor geleceği cok parlak gibi görünüp hiç de öyle olmayan bi meslek(imiş).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 17 Haziran 2013; 15:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canbey614

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

ygs 2 13k mat 29 geo 19 sizce mf3te ilk 20k da kalma ihtimalim var mı biyolojiden çok güzel bir net ile

ygsimiz yaklasık ayni ama mat ve geo benim biraz daha iyi hocam okuldan kac geliyor size bir de istediginiz hangi bolum mf3te

48 puan geliyor moleküler biyoloji istiyorum bir ihtimal ıtü tutar mı acaba bu netlerden sonra

Dostum alakasız olcak ama ben sana moleküler Biyoloji hakkında akil vermek istiyorum. Bilmiyorum neden istiyorsun ideallerin hedeflerin ne ama sakın ha girme pisman olacaksin. Ben de istiyordum eksiye falan biraz göz at anlayacaksın. Bogazici mezunlari diyor bunlari yani. Sakin ha gelmeyin diye. Her yil daha da düşüyor geleceği cok parlak gibi görünüp hiç de öyle olmayan bi meslek(imiş).

teşekkür ederim fakat biyolojiden başka hiçbir şeye ilgim yok malesef. Moleküler biyoloji okuyup akademisyen olmaya çalışacağım o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: electricos

şu matematikten 1 yanlış falan yazanlar gerçekleri mi yazıyor acaba?
    ygs2:39bin
    lys1:mat 14 bos,geo 10 bos

Ygs 2 36 bin
    Mat 20 net geo 12 net
  • Dostum işte onu diyorum ben de. Herkes akademisyen olmaya çalışıyor. Ben tabi karışamam ama iyi araştır. Sırf bunun için site kurmustu ya bogazicili cocuklar biz yandik siz yanmayin diye. Amerikada ki okullar falan epey bi azaltmis akademisyen ve yuksek lisans ogrencisi alımını. Ayni sekilde Türkiye de oyle. Yanlis hatirlamiyorsam söyle bir ornek vardi. Su an amerikada ekonomiden yuksek master falan yapmis bir yardimci docent 12 bin dolar maas alirken molekuler bio dan yardimci doc olan biri anca 2 3 bin dolar alabiliyormus. Ki bu amerika da böyle. Türkiyede kimbilir nasil.

Ben sadece duyduğum bir şeyi paylaşmak istedim umarım yanlış anlamazsin. Kolay gelsin şimdiden.

• ygs2 29bin
    mat 35
    geo 25
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

@aqawasazax
    İleri bile atabilir.Mat iyiymiş.

@aasit
    Mf4 için geo kötü olmuş senin,o muhakkak etkiler malesef.

Benimde durumum ygs 16k idi.Sınavdan galiba matematik 33-35 arası geoda 20-21 civarı gelecek.Sizce durum ne olur arkadaşlar biraz tedirginim doğal olarak?

Bende farkındayım hocam geri atacağını.LAkin ne kadar geri atar okul puanım 54 . Bu okul puanı o açığı kapatır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xColdplay

quote:

Orijinalden alıntı: electricos

şu matematikten 1 yanlış falan yazanlar gerçekleri mi yazıyor acaba?
    ygs2:39bin
    lys1:mat 14 bos,geo 10 bos

Ygs 2 36 bin
    Mat 20 net geo 12 net

yanlışlarıma bakmadım hafız onlar sadece boşlarım :)
  • Feni iyi yaparsanız kapatır gibi duruyor

• Arkadaslar yanlus denen sorularhakkinda ne dusunuyosunuz?(12-18matta)
    bence 12.soru yanlis 4*1=4 cikiyo ama 1*4=4 cikmiyo hepsi yanlis bence oncullerin.
    18.soru dogru bence. Yazinca yerine birinden 0 birinden 3uzeri10+1 geliyo direk 3uzeri 10 +1 bence cevap. Soyle ornek veriyim 90in 7ye bolumunden 6 kaliyo 2ye bolumunden 0 .14 e bolumundende 6 kaliyo dogru cevap bence o yuzden

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.