Şimdi Ara

İLK 11 ACİKLANDİ(HOLMEN İCERİR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

İnanılmaz bu ne ya
    Beklerin yerine orta saha oyuncuları var. Adam sekçuğu ilk 11 e monte etti. Raul yok salih yok alper yok sow yok
    Gelen gideni aratır diye boşuna söylememişler

holmen varsa sow tribunde.

yabanci sinirina gore planlama yapmistiniz ya alisacaksiniz sow un falan tribunde oturmasina yapacak bir sey yok:)

webo ya da emenike iyi oynamazsa tribunden cagirirsiniz sow u:)

İLK 11 ACİKLANDİ(HOLMEN İCERİR)

Hiç de öyle değil güzel kardeşim. Bu kadro gerçekten mükemmel ötesi olur. Artı olarak 5 yabancı var. İstersen Webo'yu sok, istersen Kadlec'i, İstersen Meireles'i. Yani sonuç olarak size yaramadığı için bu kural bize mok atmaya çalışma lütfen. :)

cok harika bi kadroymus kardesim gercekten. agzim acik kaldi:)

Bir Holmen kötü (onu da daha izlemedik) gerisi sizin kadro ile yarışabilecek güçte ? Sizin Selçuk'u, Hamit'i, Burak'ı Amrabat'ı, Emre'yi, Hakan'ı da biliyoruz kardeşim fazla konuşma.

bizim kadromuz ne alaka ? ben bizim kadromuzdan bahsetmis miyim? sacma sapan konusmayin.

amaciniz bizim kadro kalitemize ulasmaksa dogru fazla bir seye ihtiyaciniz yok.

yok eger amaciniz bizim de istedigimiz gibi avrupanin buyuk kuluplerinin kalitesine ulasmaksa o zaman senin de yabanci sinirina karsi durman lazim.

hangi vizyondasin? o onemli tabii.

Peki 3-4 sene önce sen neden karşı durdun yabancı kuralına, diye sorarlar adama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

11 den sow'u alın geriye ne kalır ki...

es es maçında gördük sow'u da . adam resmen ben gitmek istiyorum diyor her adımında daha bu adamı oynatmanın mantıgı nedir ki . geçen sezon ki sow nere bu sow nere

Haklısın hocam ama es-es maçında herkes yıldızlaştı da bir tek Sow'mu sönüktü eğer gitmek istiyorsa ne ala ama formsuz diye kadroya bile alınmıyorsa ben art niyet ararım.
  • Selcuk nedır sezon oncesı 11 tane orta saha oyuncusu olucak rekabet nerde en ıyısı selcukmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 orta saha oyuncusu var diyoduk hala selçukla oynuyoruz.
    Sow niye yok, içimden bi ses satılacak diyor..
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Cristian oynuyor diye kızıyorduk ama, şimdide Alper, Salih veya Recep gibilerinin yerine Selçuk oynuyor.Boşuna dememişler;Gider yunusu, gelir domuzu...
  • abi holmene laf ediyosunuz ben bişe demiyorum
  • Gökmen yardırıyo ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holmen yazdım akıllı lumia gökmen yapmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

İnanılmaz bu ne ya
    Beklerin yerine orta saha oyuncuları var. Adam sekçuğu ilk 11 e monte etti. Raul yok salih yok alper yok sow yok
    Gelen gideni aratır diye boşuna söylememişler

holmen varsa sow tribunde.

yabanci sinirina gore planlama yapmistiniz ya alisacaksiniz sow un falan tribunde oturmasina yapacak bir sey yok:)

webo ya da emenike iyi oynamazsa tribunden cagirirsiniz sow u:)

İLK 11 ACİKLANDİ(HOLMEN İCERİR)

Hiç de öyle değil güzel kardeşim. Bu kadro gerçekten mükemmel ötesi olur. Artı olarak 5 yabancı var. İstersen Webo'yu sok, istersen Kadlec'i, İstersen Meireles'i. Yani sonuç olarak size yaramadığı için bu kural bize mok atmaya çalışma lütfen. :)

cok harika bi kadroymus kardesim gercekten. agzim acik kaldi:)

Bir Holmen kötü (onu da daha izlemedik) gerisi sizin kadro ile yarışabilecek güçte ? Sizin Selçuk'u, Hamit'i, Burak'ı Amrabat'ı, Emre'yi, Hakan'ı da biliyoruz kardeşim fazla konuşma.

bizim kadromuz ne alaka ? ben bizim kadromuzdan bahsetmis miyim? sacma sapan konusmayin.

amaciniz bizim kadro kalitemize ulasmaksa dogru fazla bir seye ihtiyaciniz yok.

yok eger amaciniz bizim de istedigimiz gibi avrupanin buyuk kuluplerinin kalitesine ulasmaksa o zaman senin de yabanci sinirina karsi durman lazim.

hangi vizyondasin? o onemli tabii.

Peki 3-4 sene önce sen neden karşı durdun yabancı kuralına, diye sorarlar adama ?

sen beni birak, bizim yonetimimizle o zamanki yonetimimiz farkli, dolayisiyla savunduklari seyler de farkli olabilir. bunda elestircek anlamicak bisey yok.

ama sizin ayni aziz yildirim, neden o zaman baska sey savunurken simdi baska sey savunuyor? once onu soyle bence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.