Şimdi Ara

Ilk 2k şansım TM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayt 62 65 arası (bunun dışına çıkmıyorum)
    345 ve acil netlerimi yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2k hayırlı olsun hocam,okuluma beklerim
  • İstanbuldayım :)
    İÜHL daha cazip geliyor.

• şehir açısından diyorsan haklısın tabi. Okul açısındansa ankara 1 numara..:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparator081 -- 21 Mayıs 2019; 0:46:33 >
  • Hocam ben öyle düşünmüyorum :)

• Gerek üniversite yerleştirme puanları gerekse adli-idari yargı sınav sonuçları gerçeği gösteriyor yeter ki görmek isteyene..

• Hocam hukuk sadece adli yargı sınavından ibaret değil İstanbul hukuk en çok prof barındıran hukuk fakültesi. Avukatlık isteyen birisinin İstanbul hukuk yerine ankarya gitmesi komik olur size bir yazı atacam. Bilkent Hukuk mezunu ankarada master yaptığına pişman olmuş :)
    Realist olalım biraz yks belirlemez bir hukuk fakültesinin başarasını.lütfen tamamını okuyun.

• Resim gözüküyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: garnçon attrayat

Hocam hukuk sadece adli yargı sınavından ibaret değil İstanbul hukuk en çok prof barındıran hukuk fakültesi. Avukatlık isteyen birisinin İstanbul hukuk yerine ankarya gitmesi komik olur size bir yazı atacam. Bilkent Hukuk mezunu ankarada master yaptığına pişman olmuş :)
    Realist olalım biraz yks belirlemez bir hukuk fakültesinin başarasını.lütfen tamamını okuyun.
    Öncelikle herhangi bir yazı gelmedi. Size göre, üniversite puanı belirlemez adli yargı puanları belirlemez o belirlemez bu belirlemez peki ya prof sayısı mı belirler. Allah aşkına güldürmeyin beni. Üniversiteye başlayınca anlarsın ancak, prof sayısının abartıldığı kadar bir öneminin olmadığını.

• Neyse...
    İyi geceler

• Hocam yazıyı pmden atabilir misiniz bana?

• İyi bir hukukçuyla ancak bu kadar konuşabilirdin zaten.

Sanada iyi geceler..

• Hocam inanma sen bunlara ya. He eğer İstanbul ve civarında yaşıyorsan İstanbul senin için iyidir. Fakat anadolu un herhangi bir şehrinde yaşıyorsan kesinlikle Ankara Hukuk

• Allah aşkına amacın ne senin
    Kavgacı bir üslupla konuşuyosun üstelik hukuk okuyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun
    Bende Ankara hukuk istiyordum ama inan şartlar öyle götürmüyor.
    Ben yüzü aşkın hukuk mezunu tanıyorum kimi daha 25li yaşlarda paralarla oyun oynuyor. İstanbulda 6.000$ (esin hukuk)alan avukat tanıdığım var. Gsü bilkent bilgi istanbul özel hukuk, ticare hukuku eğitiminde kraldır. İşletme üzerine master yaparsanız inannılmaz yerlere gelebillirsiniz böylerde. Ama Ankara hukuk biraz gerilerde kalıyor bu konularda.
    Ben demiyorum Ankara hukuk kötüdür ama çok tatmin edici bir yer değil. Ankara hukukta okuyan adamın sermayesi olacak yoksa büyük şirketlere girme olasılığı yok denecek kadar az (isnistnalar hariç)
    Üstelik şu linke bak istersen :)
    Türkiye Barolar Birliğine göre en iyi hukuk fakülteleri - Memurlar.Net
    www.memurlar.net
    Memurlar.Net
    https://www.memurlar.net
    › haber

• Hocam resim gönderemiyorum ki
    Denedim olmadı:(
    İstiyosan pm den insagram veya wp adresini yolla atıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnçon attrayat -- 21 Mayıs 2019; 21:23:2 >
  • derdiniz ne oğlum sizin

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Kendi aklınca İstanbul hukukun ankara hukuka karşı üstün olduğunu(!) kanıtlamaya çalışıyor.

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Valla bende anlamadım :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.