Şimdi Ara

İLK 30 BİN NE SEÇECEK DEV ANKET (2024 EDITION )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İLK 30 BİN NE SEÇECEK DEV ANKET (2024 EDITION )

(En Son Oy Tarihi: 20.8.2024)
Giriş
  • Bakalım bu sene durumlar nasıl hem sıralamalar hakkında fikir de olur

• gelir mi bilmem ama 28k ile sadece tıp yazacağım.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

verelim oyu

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

sen de tıp yazacaktın galiba nereleri yazdın acaba ?

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

tercih yapmadım daha hocam 1 inde falan anca şekillenir gibi kararsızım

• TEPEDE KALSIN DA KATILIM OLSUN

• Daha karar veremedik ki hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt

Hocam sizin sıralamanız çok güzel gelen tıp şehirleri de güzel mühendislik olarak da iyi yerler geliyor bence bu tatlı bir heyecan sizin adınıza

Hocam valla keske tatli olsa... daha cok stresli geceleri uyutmayan inanilmaz gelisen teknolojide muhendislik kumarini oynamak mi yoksa cevreyi dinleyip tip mi yazmak arasinda kalmak. 200 bin yapan arkadaşım benden cok daha mutlu bir sekikde tercih yapti biraz kiskanmiyor degilim

teknolojiyi yönlendirecek olan zaten mühendisler değil mi hocam ben bunu anlayamıyorum açıkçası ben çocukluktan beri beyaz önlük istemesem müh. yazardım yurtdışı remote çalışma v.s derken ama tabi ki hayat sizin hayatınız ben sevmeden yapılan mesleğin nasıl olduğunu biliyorum umarım sevdiğiniz alanı seçersiniz

Hocam iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim fakat hayatım boyunca hic aman aman istediğim bir bölüm olmadı. Sadece bu sanal dünyaya bir ilgim vardı. Siralamadan kaynakli o ilgimizden de vazgectik. Artık sevdigimiz uniyi tercih etmek yerine tercih ettigimiz uniyi seveceğiz hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loky19 -- 29 Temmuz 2024; 15:32:58 >

her şey gönlünüzce olsun hocam şimdilik hangisine daha yakınsınız

Suanlik kesinlikle muhendislik hocam

• ben geçen sene karar verdiğimde sınava çalışmaya ik departmanında çalışan arkadaşlarıma sormuştum yaşım sorun olur mu diye onlar da bana 30 yaşında müh. mezunu adamı kim ne yapsın demişti o yüzden hep içimde kalacak sanırım evden pijamayla çalışma rahatlığı   sadık yarimiz çocukluk aşkımız diyip ya kliniklerde ya da hastanede koşturacağız artık hocam. İnşallah mutlu olursunuz forumda sevdiğim nadir insanlardansınız

• ilk 30kda bile mühendislik ile tıp arasındakiş fark ciddi manada az bakalım katılım arttıkça ne olacak  

• Tıp yazın yoksa işsiz kalırsını

• Upppullaaaah

• Kendinizi yakın hissetmediğiniz bölümü yazmayın ilk dönemden itibaren nasıl geçiş yaparım diye kendinizi araştirirken bulursunuz

• UPS UPS UPSSOOOOSSSS

Hocam vallahi mesajı okuduğumda ister istemez yüzümde gülümseme oluştu. Sizin gibi bir insanın övgüsüne layık olabilmek çok güzel bir şey. Hocam mühendislerinde kendi içinde +/-leri bulunmakta. Evden çalışmak çoğunda psikolojik olarak zor bir süreç geçirmelerine sebep olabiliyor. Birazda hayırlısı böyleymiş demek lazım. Sonuçta kaç tane 26 yaşında insan sizin gibi cesaret gösterip o yaşında tıp kazanabiliyor hocam. Hangi sektör olursa olsun sizin gibi insanlara hep ihtiyacımız var. Umarım her şey sizin de gönlünüze göre olur hocam. Eğer tıp yazarsam 6-7 yıl sonra beraber çalışabilmek dileğiyle  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.