Şimdi Ara

İlk 4 arka kameralı telefon | Samsung A9 Unpacked Türkçe canlı yayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesut reis şu yerlilere danışmanlık yapsanıza yavv

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bkz:Tipsizlik Abidesi
  • Huawei yeni Iphone'lardan önce acele şekilde Krin 980'i tanıttı ve ilk 7nm mobil işlemciyi ben tanıttım dedi... Endüstriyel anlamda Apple bunu yapsa da ben de geliyorum mesajı vermekti. Aslında Samsung'un burada yaptığı da aynısı ilk 3 kameralı telefonundan sonra 4 kameralı bir modelle birinci oldu. Bu cihazlar Galaxy S10'a mesaj gönderiyor muhtemelen ve ben S10'un 3 ya da 4 kamerayla gelmesini bekliyorum. Hatırlayanlar Galaxy Alpha'yı aklına getirsinler. Samsung Metal kasayı ilk orada denedi ve beğenilince S6'yı gördük. A9'un aldığı tepkiler S10'un kamera sayısını ve işlevlerini belirleyecektir.

• İzlemek isteyen tekrarını izler uzatmayın artık. Sanki canlı yayın tekrarı koymuyorlar gibi davranıyorsunuz.

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    Google böyle bir firma hocam mesela geçenlerde sırf kullanıcılar apk düzenleme yapmasın diye apk editör uygulamasını play store'den kaldırdılar baktılar ki mama azalıyor hemen android 4.2 desteğini kesip kullanıcıyı zor durumda bırakıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık şuna inanıyorum bu telefoncular arasındada ampulcüler gibi bir anlaşma var heralde ampulun ömrü belli saat aralıkta olucak gibisine

belli netlikte çeken kamera koymaktansa hala mercimek gibi kamerayla ugrasıyorlar

s4 zoom gibi adam akıllı tek mercekle olsa ne güzel olur yan s4 zoom o lense ragmen sıradan telefonlar gibi çekiyordu ama kastım o lens gibi gelişmiş özellikte gerçek manada bir lensle telefon çıksa

• İzlemeden yazıyorum. Firmalar ne yapacaklarını şaşırdılar. Yakında arka tarafta boş yer kalmayacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.