Şimdi Ara

İlk 4 Tahminim(Edit geldi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen lobiyi Aziz Yıldırım'a sor. Gs'nin elinde ne medya ne hakem ne lobi hiçbir güç yok. Bunların çoğu Fb'nin elinde , bir kısmı da Beşiktaş. Sen Gs kompleksini bırak ta başkanını destekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venerable

Sen lobiyi Aziz Yıldırım'a sor. Gs'nin elinde ne medya ne hakem ne lobi hiçbir güç yok. Bunların çoğu Fb'nin elinde , bir kısmı da Beşiktaş. Sen Gs kompleksini bırak ta başkanını destekle.
    yav

he

he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hadi akhisar'a yenilsek neyse, ki herifler 3 gün sonra tarihinin en önemli maçına çıkacak. o yüzden bizim maça yedek bile çıkabilirler.

ama galasataray akhisar ve malatyayı geçtikten sonra, son hafta göztepe'ye takılacak öyle mi?

buna kargalar bile güler.

o gün, o maça forumdan 11 tane arkadaş çıksa, ciğerlerini sahada bırakır yine de şampiyonluğu bırakmaz. bunun adına ne derseniz deyin, galatasaray'ın son hafta yenilip şampiyonluğu vereceğini düşünen hayal aleminde yaşıyordur.

ha akhisar'da, malatya'da puan verir (sanmıyorum) ama son hafta vermez beyler, geçin o işleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Biz bunu gözümüzle görüyorduk zaten. Sezon başında sana demedik mi iki oyuncuyu da canlı canlı izliyoruz mariano daha faydalı bir oyuncu diye? isla balon bir futbolcu doğru düzgün kaç tane maçı var fenerde? Adam kadroya bile giremiyor artık. Bitmiş topçuyu türkiyenin en iyi sağ beki yaptın. Mariano’nun tek ayağı bile olamaz şu haliyle
    Isla balon değil her halukarda Mariano'dan kaliteli ve yetenekli bir oyuncu ancak kendini salmış iş disiplinini kaybetmiş
    Mariano dediğin adam futbol yaşantısının büyük bölümünü Brezilya liginde geçirmiş birisi Isla dediğin adam ise daha 19 yaşında Avrupa'nın yolunu tutmuş Udinese'nin ve Şili'nin altın jenerasyonunu oluşturan futbolculardan birisi

• 29 yaşında iş disiplinini kaybetmiş bir futbolcunun Fenerbahçeden başka bir takıma gitmesi beklenemezdi zaten. Sen de haklısın. Van persie yi örnek almıştır.

Bizde 33 yaşındaki Gomis, Donk çıkıp çatır çatır oynuyor siz 29 yaşındaki adamı oynatamıyorsunuz. Dünyanın en yeteneklisi olsa kaç yazar.

Uzatmaya gerek yok Mariaonun takımına verdiği katkı ortada. İsla’nın ki de öyle. Zaman kimi haklı çıkardı görüyoruz.

• Tarot fallarına gerek yok, Galatasaray bırakmaz...
  • Fenerbahçe kupayı alırsa artık bu konuyu uplarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Fenerbahçe kupayı alırsa artık bu konuyu uplarsınız.
    Alamazsa da uplanır merak etme
  • Cimbom deler geçer. Diğerleri kendi aralarında takılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gsliler göğüs gere gere burada takılıyor da şampiyon olamazlarsa görürüm ben buraları

• Baya objektif göztepeye 0 yazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'daki ruh şampiyonluk havasını çoktan yarattı. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu mucize olur. Çok da güzel olur.

• Tahmin değil temenni ıslak hayallerim diye değiştir başlığı
  • Akhisar'ı yenelim lig biter.
  • Ben Gs' ın son maçta şampiyonluğu vereceğini sanmıyorum. Göztepe' de Gs' ın adamı Sarbi 55 var, yapar numarasını verir Gs' a maçı Şaka bir yana, Akhisar' ın T.D' ü her ne kadar Gs' li olsa da durumları çok kritik. Maçı kaybederlerse düşme potasına giriyorlar. Gs' ı kupadan da ettiler ama yine de kendilerini ateşe atmamak için var gücüyle savaşacaklarını temenni ediyorum. Malatya' da bence elinden geleni yapacaktır. Başlarında Erol Bulut var çünkü. Yani demem o ki Gs son maça lider girerse kimse o maçta şampiyonluğu vereceklerini düşünmesin. Önümüzdeki 2 maç puan kaybı oldu oldu olmadı Gs' ı tebrik ederiz.

Başakşehir' in ise işi zor bence. Sivas maçını kazanamayacaklarını düşünüyorum. Antalya deplasmanı da çok zor geçecektir. Kasımpaşa maçını alırlar sadece.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    2001 de kendi evinizde ankaragucune yenildiniz bitime 2 hafta kala biz onunuze gectik sampiyon olduk

Tarih tekerrur edermi eder belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 2 Mayıs 2018; 17:18:5 >
  • göztepe de tamer tuna beşiktaş için o maça asılacaktır. adam tahminde bulunmuş hepsi laf sokma peşinde.

ha bana kalırsa %99 gs şampiyon. fatih ile yine rüzgarı alacaklar arkalarına, el atmak lazım buna
  • ne gs son haftalarda hata yapar ne de bjk içerde yenilir. bu 2 takım da biz değil ki böyle saçma iş yapsınlar. onlar bize ait özellikler
  • Biz son maçta 3 şampiyonluk kaybettik Galatasaray'da 1 kere kaybetsin birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Gsliler göğüs gere gere burada takılıyor da şampiyon olamazlarsa görürüm ben buraları
    Biz bile puan kaybedebiliriz diyoruz. 3. sıradasınız şampiyonluk konuları açan sizsiniz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.