Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şifreyi nasıl alacaz arkadaşlar acil cevap lütfen
  • Teşekkürler haber veren arkadaşa, ekran koruyu ve araç şarj aleti kaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewusst

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Huawei mediapad7 279tlye maloldu, haber verene teşekkürler,12taksit +kargo bedava

ben de yapıştırdım bitane pişman olmayız işallah

Hocam enpara kampanyası burada geçerli mi bilginiz var mı?

ben de onu yazmıştım önceki mesajlarımda, enparaya 300 tl aktardım, ödeme yapayım dedim ama malesef olmadı. kart bilgileri için bankayla irtibata geçin diyor :( kartın üzerindeki isim kısmı mı işi bozuyor acaba. bendeki kartta isim yok, olsa olur mu acaba. bi 60 tl de ordan gelse fena olmazdı

• kargo kaç gün içerisinde geliyor bilen var mı
  • 2 tane kaptık.
  • kargolar 21ekim'de gönderilmeye başlanacak şeklinde okudum sitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

kargo kaç gün içerisinde geliyor bilen var mı

21 inden sonra gönderecekler sanırım.
  • iphone 5 şarz cihazı aldım 45 tllik haber veren arkadaşa tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

2 tane kaptık.

2 tane kaptık derken şifre mi kaptınız 2 tane.
    Ben 2. kez almaya kalkınca alamazsınız diye uyarı verdi. Sony zx300 kulaklık aldım bedavaya. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.
  • changa C kullanıcısına yanıt
    Google'da sarıkutu yaz. Çıkan turkcell sayfasından 50 tl lik hediye çekini sepete ekle, alışverişi tamamla seçeneklerini takip edersen cep tel mesaj olarak gelecek.
  • Bir hatta 1500 puan diğerinde 3500 kaldı,50 tl'lik çekleri de kaptım sağ ol
  • bu sony kulaklıklarda stok mu yenilendi ben saat 3.30 da cıktıgımda yoktu hiç şmdi herkes bende kaptım demiş ilginç :D
  • 1 mavi kulaklıkta ben kaptım.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: racnas

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/sarikutu/Sayfalar/turkcellmagaza-comda-50-TL-hediye-ceki.aspx

300 PUANA ALTLİMİTSİZ 50 TL TURKCELL MAĞAZA DA KULLANILABİLEN HEDİYE ÇEKİ VERİLİYOR. ŞİFRE CEBE MESAJLA GELİYOR, SATINALMA SAYFASINDA SARI KUTU KAMPANYASI SEÇİLİP ŞİFRE GİRİLİNCE AKTİFLENİYOR.

ALT LİMİT YOK. 49 TL LİK ÜRÜN ALDIM. 1 TL Yİ ONLARA BIRAKTIM.

YETİŞEN ALIR. UMARIM FAYDALI OLUR

PS : capslock açık kalmış sonradan farkettim silip tekrar yazmaya üşendim.

Sony ZX300 Kulaklık

2 adet kaptım üstadım, Allah razı olsun eyvallah bilgilendirmeniz için
    ablamın şansına kırmızı ilk ona aldık, bende kırmızı alacaktım ama tükenmiş.ben mavi aldım çok sevindi

• psiko53 P kullanıcısına yanıt
    Sony tır dayamış herhalde Turkcell mağazanın kapısına, bitmek bilmedi bir türlü, hala stok var :) Sony Türkiye satış raporlarında, ayın parlayan yıldızı bu kulaklık çıkar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL

hocam canlı destekden veya çağrı merkezinden kayıt oluşturun, ben öyle yaptım çözemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Sony tır dayamış herhalde Turkcell mağazanın kapısına, bitmek bilmedi bir türlü, hala stok var :) Sony Türkiye satış raporlarında, ayın parlayan yıldızı bu kulaklık çıkar artık

şimdi bende 1 tane kaptım siparişiniz 3 gün içerisinde kargoya teslim edilcek diyo ama araya bayram tatili girer muhtemelen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL

hocam canlı destekden veya çağrı merkezinden kayıt oluşturun, ben öyle yaptım çözemediler.

Yukarıdaki kutu TURKCELL MAGAZA da kalmış. Oradan SARI KUTU seçip altına şifreyi girin. hepsi bu.

Ben de S3 için dış batarya aldım.
    https://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Samsung-Samsung-Galaxy-S3-3000-mAh-Batarya-Kiti/1006674/.html

• bir de babamın hesaptan abime kılıf aldım,diğer abimde artık alır bir şeyler :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.