< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlk 500den İTÜ elektronik haberleşmede gidenin 35 bin siralamadan tıp yazandan daha dusuk kazanmasi (2. sayfa)
-
-
Pratisyen hekimler 82 k civarında başlıyor uzmanlığını anlana kadar tus stresi 6 sene okumak da cabası doktor olmak isteyen doktor olur mühendis olmak isteyen mühendis olur eyvallah da bu arkadaş niye böyle fanatizm yapıyor anlayamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günümüz şartlarında böyledir. 6 yil sonrasını kimse bilemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara zipzipa yazdım aga
35-40'a anca Izmir Kemalpaşa sanayi'de torna tesfiye atölyesinde başlarsınız (deneyimden konuşuyorum)
İTÜ mezunu adam kusura bakmasın da öyle yerde de çalışmasın. Temmuz zammından önce SS giriş maaşı 65-70 civarındaydı.
Savunma sanayisine iyi muhendisler giriyor odtu, hacettepe gazı universitesi gibi yerlerin muhendisliklerinden mezun olman gerek en iyi mühendisler giriyor
İTÜ YTÜ gibi İstanbul üniversiteleri de bu klasmanda zaten
itü belki de ytü bilemedim şimdi
Maaşları kafana göre manipüle ederek yazmışsın itü ehb’den mezun olanları görmesek inanacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahmet İsmet'ten daha rahat okudu, doğu görevi yapmayacak, iş yerinde nöbet tutmayacak, TUS'a çalışmayacak, işe 3 yıl önce başlayacak, savaş-pandemi vs durumunda çağırılmayacak, çok daha stressiz bir iş yapacak, iş yerinde kaçak afganların tehditlerine mâruz kalmayacak ama fakir olacak. Biz bu durumda Ahmet'i sadece tebrik edebiliriz bravo Ahmet.
Hazırlıkta beraber 5 sene
O da iş bulabilirsen
itü mezunu için , 35-45 yeni baslayana az 70 de tecrübeli olana cok az.
daha cok baslangıc maasına 60+ , tecrübeliye de 150-200 gibi deyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 1 Ağustos 2024; 14:34:27 > -
kıyas mantıksız degil mi , mühendis ilke doktor arasında 2 sene var. senior mühendis ise 10 veya 5 sene bile desek
9 sene bir tarafta 6 sene diger tarafta olmus oluyor.
-
2 senede team lead olan insanlar var ne kadar donanımlı olduğuna bağlı
donanım yılla olan bir şey . 2 senede team lead olsan da , işe alacak kişi yıl üzerinden iş tercübene bakıyor." team lead " sonucta bir ünvan .her şirket farklı seviyede kişiyi team lead yapıyor.
10-15 yıl tecrübe isteyen pozisyona " team lead" veya daha üst ünvan var diye almayacaklar sonuçta.
6 yıllık doktorluk senior mühendise denk olmuyor bence. doçent + doktor senior mühendise denk oluyor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 3 Ağustos 2024; 9:52:44 > -
Hiç sanmıyorum eskisi gibi kolay değil doçent olmak artık çoğu yerde yandaşlar var oradan doçent olabiliyorsun
Doc de olmak için
6yıl tip +2 yil zorunlu +4yil dahiliye +4yil zorunlu(stada yaptıysa artık tüm hastanelerin bakanlığa bagli) +3yıl nefeoloji yandali +3 yıl zorunlu 22 yıl sonunda uzman olabildin sonra üniversitede 5 yıl boyunca araştırma görevlisi eskinin yardımcı doçent sonra doç olabiliyorsun
18 yaşında üniversiteye girersen eğer hiç sene kaybetmeden şu an 27 yıl sonra 45 yaşında doç olabiliyorsun
Eakiden 6 yıl tip 4 yıl dahiliye 3 yıl yandal ve akademik süreleri de kısaymış 5 yıl çalışma zorunluluğu yokmus 18 yılda olabiliyorsun doc
Şimdi 27yilda olabilirsin doç
İsteğimi kabul edip mesajıma bakabilecek misin sevgili meslektaşım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X