Şimdi Ara

İLK 5K MF İSTEYENLER MSÜ NETİNİZ KAÇ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 95-100 arası bir şey gelecek. Cevaba ne işaretlediğimi bilemediğim türkçe soruları var
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Her sınav bu şekilde turlayarak mı ilerliyorsunuz hocam yani ortalama her dersten 15-20 soru görüp başa dönerek. Kendimde sanki bir dersi baştan sona çözünce ortalarında bir uyuşma olduğunu hissetmeye başladım özellikle bu msü’de, o nedenle sizin sisteminize yakın bir sistem ile devam edeceğim son 10 gün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 98 geldi bikaç tane emin olamadığım var min 7k hedefim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUTURS kullanıcısına yanıt
    Evdeki denemelerde bazen nizami çözüyorum yani ders ders bazen ise turlayarak .msüde turlamayi denedim ve başarılı oldu sanırım.
    Siz de deneyin ,sınavda da duruma göre hareket edersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92.75 Tabiri caizse batırdım.

Hem eli titrek tiplerin sıramı çevrelemesi yüzünden oluşan gereksiz gerginlik hem de 150 dkya alışmanın verdiği zaman kontrolsüzlüğü matta 12 soruyu boş bırakmama sebep oldu. Ama bunlar bir yana matematiği daha önceki ÖSYM sınavlarından farklı olarak çok daha zaman alıcı ve şekilsizdi...Piyasadaki denemelere göre çok daha orijinal ve idrakımızı kolaylaştıran görsellerden bizi mahrum bırakan sorular vardı.Sosyalinin de TYT den bağımsız oldukça bilgi ağırlıklı olduğunu söylemeliyim.

Normalde 100-110 bandındayım umarım TYT'de bu eksiklerimi telafi edebilirim.(Hedef ilk 3k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 16 Haziran 2020; 9:23:49 >
  • yav benimde 118.75 geldi de
  • Superational273 S kullanıcısına yanıt
    ayt niz nasıl
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    Değişiyor hocam ama genel anlamda 70-80 bandındayım

• 104.75 . Hedef 1 k

• Smtkoff S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi yapmışssın . Hedef nedir . Bende 1k civarı istiyorum . 104.75 geldi sosyal beklediğimden bi tık kötü geçti . O biraz kötü oldu . Boğaziçi makine ve ya endüstri istiyorum sonrasında itü endüstri hayırlısı artık .

• Yav agalar 95.75 nete geçen sene veya bu civarlarda kaç k gelmişti msüde

• 103 geldi biyolojiden 3 yanlıs yaptım gereksiz yere. Dinden beklemediğim yanlışlarım çıktı sınavda düzeltirim umarım önemli olan eksiklerin üzerine gitmek
    1k istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SUTURS

92 geldi ama nasıl geldiğiyle ilgili bir fikrim yok. Sınav anında fena s.çıyordum türkçe fen mat işaretlediklerimin çoğu doğru gelince sırıtmadı. Siz nasıl bir sıralama yapıyorsunuz sınavlarda? Ben bu sefer bir mattan başlayayım dedim ama şirazem kayıyordu son 45dk Türkçe fen sosyal çözdüm. Hedef ilk10k bu arada
    hocam siralamada sos fen'i onceye alip bitirmeye calis.

turkceyi basa koyma cunku osym'nin paragraflar agir oluyor, yamulursun. Sonraki derslere odaklanamazsin.

• mathildarossa M kullanıcısına yanıt
    O nası oluyor kxjxjs

• Pisagör P kullanıcısına yanıt
    Aynı hocam bende 104.75 senin gibi bende sosyalden yanlıs yaptım gereksiz . 2k hedef ins bakalım

• Savur aq

• LastDoremoni L kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar istiyorum ben. Odtü ya da İtü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.