Toplama bilgisayarımın geçenlerde kasasını değiştirdim.Herşey çok güzel ama aşağıda belirttiğim iki problem canımı sıkıyor.
1)Bilgisayarın power düğmesine basınca bazen ilk seferde açılmıyor önce biraz çalışıypr sonra kapanıyor.Ancak bir kaç denemden sonra çalışmayı uygun buluyor.Bazende ilk açılışta çalışıyor. 2)Mouse ekranın sağ tarafında kayboluyor ne yaptıysam düzeltemedeim.Hem tv hemde monitör olan lg marka bir monitörüm var onun ayarı ilede oynamama rağmen düzelmedi.Gerçekten çıldırtacak bir sorun.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler
1)powe düğmesi yerine anakart üzerinden açmayı dene yine problem devam ederse başka bir power supply ile dene düzelmez ise anakart arızalı olabilir.
2) ekran ayarlarından 2.bir ekran tanımlanmış 2. ekranı devre dışı bıraktığın zaman mouse sağ tarafta kaybolmayacak. kaybolma sebebi ise 2.bir monitor bağlanmışcasına mouse sağ taraftan 2. monitore geçiyor. monitorun kablosunu diğer çıkışa bağlarsan kaybolan mouseyi orda bulabilirsin
1. sorunun için kasa içi power kablolarını kontrol et, kasanın düğmesi basılı kalıyor olabilir plastiğine bak.. 2. soru için sanırım ekran kartı sürücüsü özelliklerinde 2.Monitor desteği açık bilgisayarın sanki 2 monitor varmış gibi davranıyor sen fareyi sağa çekince aslında kaybolmuyor olmayan 2. monitore gidiyor..2. masaüstü yani
Acılıs sorunu buyuk bir ihtimalle Guc Kaynagından kaynaklanıyor eger garantisi devam ediyorsa geri verin,diger probleminize gelince isletim sistem olarak vistamı kullanıyorsunuz?
Teşekkürler.Monitörle olan problemi çözdüm.Diğerine henüz fırsat bulamadım. Allah razı olsun....