Şimdi Ara

İlk Araba, İlk deneyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle durumumu aşağıda birazdan belirticem, sizin gibi arabalar ile içli dışlı değilim, son zamanlar da birden gelen heves ile son iki aydır Honda civic 99 sedan kasa araçları takip edip olumlu olumsuz yorumları okuyup kafamda belirli bir şekil aldı. Şimdi soru şu...

İlk defa araba kullanacak adam honda civic 1.4 piyasası 24 bin ile 16.750 ile değişen bir araba ile mi başlaması lazım yoksa 12 bin 14 bin tl lik fiyat aralığı diğer arabalar ile mi başlaması lazım.

Kısacası şu Honda civic ile sıfırdan araba kullanılır mi? Çevremde ki bazı insanlar maliyeti düşük araçları tavsiye ediyor. Bir yere vurdugunda vs. Gibi durumlarda yedek parçası ucuz olan araçları tavsiye ediyor.

Siz neler tavsiye edersiniz.Yaşım 24.Kendime çok güveniyorum. Ehliyete yeni yazıldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamun aleykum.arkadaslar 2014 model eco civic aracim var.ben buna hondada lpg taktirsam nekadara takar honda servisleri bigisi olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Parolo -- 15 Eylül 2015; 22:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maliyet açısından düşük model tabiki daha uygun hor kullanır mekanik masraf yada irili ufaklı çarpma/sürtmelerle masrafın çok daha az olur. ha benim param var sıkıntı yok diyosan civic yerine bi volvo tavsiye ederim daha güvenli araç.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.