Şimdi Ara

ilk araba seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni kasa renault flash veya brodway 2012 model al bence.
    ne diyosun araba alcaksan yolda kalmıyacam falan diyosan hyundai ix20 al
    HYUNDAİ İX 20 LERE BAK 2 Cİ EL AL SIFIRI 50 MİLYAR 2010LARI 35
  • Babanız size bu kadar bütçe ayırıyorsa durum iyi demektir. benzinde sorun olmaz demektir. Büyük ve hb olsun istiyorsunuz ve havalı olsun diyorsunuz onada tamam. O zaman audi a3'ten başka bir araç bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKB

yeni kasa renault flash veya brodway 2012 model al bence.
    ne diyosun araba alcaksan yolda kalmıyacam falan diyosan hyundai ix20 al
    HYUNDAİ İX 20 LERE BAK 2 Cİ EL AL SIFIRI 50 MİLYAR 2010LARI 35

hyundai iyiymiş aslında . teşekkürler tavsiye için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-buberci-otomotivden-2011-i30-style-plus-otomatik-30000-kmde-97629715/detay#

içi de geniştir.. i30 ları inceleyin derim..

hyundai düşünmemiştim pek ama iyiymiş cidden teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Babanız size bu kadar bütçe ayırıyorsa durum iyi demektir. benzinde sorun olmaz demektir. Büyük ve hb olsun istiyorsunuz ve havalı olsun diyorsunuz onada tamam. O zaman audi a3'ten başka bir araç bakmayın.

2. el diyosun sanırım ?? çünkü biraz pahalı durum iyi ama ilk araba olduğundan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nefess

merhabaaa ben yeni araba almayı düşünüyorum ama ilk arabam olucak çok pahalı bişey olsun istemiyorum ama rahat kullanabileceğim bişey olsun istiyorum . düz vites düşünüyorum. ama mesela ablamın volkswagen polo 1.4 model arabası var. çok memnun aslında ama yokuşta durunca kalkışta zorlanıyo araba böyle sorunlar olmck bi araba tavsiye ederseniz sevinirim :)

Öncelikle daha önceden araba kullanmışlığınız var mı ? Yani düz vites bir aracı şehir içerisinde rahat kullanabiliyor musunuz yoksa vites geçişlerinde zorlanıyormusunuz ? Yani buna göre otomatik araç seçiminizi yapabilirsiniz.

Daha sonra araç ile yılda kaç km yol yapacaksınız ? Yada bir araçtan beklediğiniz nedir ? Mesela kimi bayan ufak araba olsun der kimisi konforlu olsun der kimiside bağajı geniş olsun der..

Bu soruların cevabından sonra en iyi araçı size uzman arkadaşlarımız önereceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: formex

quote:

merhabaaa ben yeni araba almayı düşünüyorum ama ilk arabam olucak çok pahalı bişey olsun istemiyorum ama rahat kullanabileceğim bişey olsun istiyorum . düz vites düşünüyorum. ama mesela ablamın volkswagen polo 1.4 model arabası var. çok memnun aslında ama yokuşta durunca kalkışta zorlanıyo araba böyle sorunlar olmck bi araba tavsiye ederseniz sevinirim :)

Öncelikle daha önceden araba kullanmışlığınız var mı ? Yani düz vites bir aracı şehir içerisinde rahat kullanabiliyor musunuz yoksa vites geçişlerinde zorlanıyormusunuz ? Yani buna göre otomatik araç seçiminizi yapabilirsiniz.

Daha sonra araç ile yılda kaç km yol yapacaksınız ? Yada bir araçtan beklediğiniz nedir ? Mesela kimi bayan ufak araba olsun der kimisi konforlu olsun der kimiside bağajı geniş olsun der..

Bu soruların cevabından sonra en iyi araçı size uzman arkadaşlarımız önereceklerdir.

düz vitesle sorunum yok dediğim gibi içinin geniş olması gerekiyo benim için konforlu olması da önemli. genel olarak şehir içinde kullanıcam arada bi istanbul en fazla yani. bi de uzun süre kullanmayı düşünüyorum hurda olana kadar yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nefess -- 29 Ağustos 2012; 16:38:14 >

• quote:

quote:

quote:

düz vitesle sorunum yok dediğim gibi içinin geniş olması gerekiyo benim için konforlu olması da önemli. genel olarak şehir içinde kullanıcam arada bi istanbul en fazla yani. bi de uzun süre kullanmayı düşünüyorum hurda olana kadar yani :D

Alıntıları Göster
    araba firmalarını gezdiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formex -- 29 Ağustos 2012; 16:58:02 >

• quote:

volkswagen ve audi ye baktm şmdilik. nissanda vardı aklımda aslında ama pek kimse önermedi burda da . aklımda citroen c4 ve opel astra var şu an onlara da bakıcam ama burda da bi kaç önerilen arabayı beğendim hyundai nin . araştırıyorum şu an yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nefess -- 29 Ağustos 2012; 17:03:49 >
  • quote:

quote:

volkswagen ve audi ye baktm şmdilik. nissanda vardı aklımda aslında ama pek kimse önermedi burda da . aklımda citroen c4 ve opel astra var şu an onlara da bakıcam ama burda da bi kaç önerilen arabayı beğendim hyundai nin . araştırıyorum şu an yani :)

Peki bu araba nasıl ?

ilk araba seçimi

ilk araba seçimi

?

YADA BU ARAÇLAR :

ilk araba seçimi

ilk araba seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formex -- 29 Ağustos 2012; 17:12:32 >

• quote:

quote:

quote:

Peki bu araba nasıl ?

ilk araba seçimi

ilk araba seçimi

?

çok beğendim açıkçası opel düşünüyodum zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu araba nasıl ?

ilk araba seçimi

ilk araba seçimi

?

çok beğendim açıkçası opel düşünüyodum zaten.

Yukarıya 1 araç daha ekledim. Eğer hangisi hoşunuza gidiyorsa araştırıp 2. el tamiz bir araç bulup birde bakım yaptırıp kullanabilirsiniz. Tabi bir tanıdığınızla motor vb. aksamlarını kontrol ettirerek.

Şimdiden hayırlı olsun.

• çok teşekkür ederim ilginiz için :)))
  • quote:

niye kimse tınlamadı ki beni ama :(

Başka bir forumda olsaydınız eminim çok fazla mesaj alırdınız ama donanım haber daha farklı bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu için normaldir bu durum sorunuza gelince madem ki ilk aracınız olacak ve yokuşta kaydırmaktan korkuyorsunuz o zaman otomatik bir araç almanız da fayda var. Poloyu beğeniyorsanız iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

quote:

Başka bir forumda olsaydınız eminim çok fazla mesaj alırdınız ama donanım haber daha farklı bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu için normaldir bu durum sorunuza gelince madem ki ilk aracınız olacak ve yokuşta kaydırmaktan korkuyorsunuz o zaman otomatik bir araç almanız da fayda var. Poloyu beğeniyorsanız iyi bir seçim olacaktır.

polo iyi de işte düz viteste zor oluyo kalkışı.
  • quote:

quote:

quote:

Otomatik polo iyi bir seçim olacaktır. Polonun otomatiği de var. DSG yazan modellerine bakarsanız sorun yaşamazsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otomatik polo iyi bir seçim olacaktır. Polonun otomatiği de var. DSG yazan modellerine bakarsanız sorun yaşamazsınız.

teşekkürlerr :)

• Yeni kasa ford fiesta 1.6 aracına da baka bilirsiniz kalkışlarda zorlanmıyor bildiğim kadarı ile daha çok bayanların kullandığı bir araba.
  • Park etmekte sıkıntı çekmiyorsanız sedan araba alın bence.İstanbulda bir bayan araç kullanacaksa kesinlikle otomatik alın derim.Ama sürüş tecrübeniz kesinlikle olsun.Ehliyetiniz yeniyse 6-7 binlik ucuz bir araba alıp acemilik atın derim.Alışınca satıp güzel bir araç alırsınız.Hem tecrübesizken düz vitese alışmak daha iyidir.Otomatik çocuk oyuncağı gibi gelir sonralarda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.