Yeni kasa ford fiesta 1.6 aracına da baka bilirsiniz kalkışlarda zorlanmıyor bildiğim kadarı ile daha çok bayanların kullandığı bir araba.
şimdi baktım hoşuma gitti. bi araştırmak lazım :) teşekkürler..
o vites konusunda kararsızım baya.. sağol tavsiyeler için :)
bence bu fake üye
quote:
Orijinalden alıntı: vilfarm
bence bu fake üye
ahahahahaha :D tamam o zaman..
Yokuşta zorlanıyorsan otomatik al.
quote:
Orijinalden alıntı: OneMoreChance
ankaradaki yokuşlar malum.. :D kışın zorluk çekmek istemiyorum açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: _Nefess
quote:
snow modu falan olur onların. Çok zorluk çekmezsiniz diye düşünüyorum. Yokuş aşağı bi ihtimal.
quote:
quote:
quote:
snow modu falan olur onların. Çok zorluk çekmezsiniz diye düşünüyorum. Yokuş aşağı bi ihtimal.
anladım.. bi araştırcam iyice işte bakalım.
galiba ankaradasın eğer dikmende oturmuyorsan yokuşları bu kadar dert etme diyorum ve geçen yıl bahçelievlerde yaşadım 10 dereceden daha fazla yokuş görmedim bu yüzden kış için 4 çeker düşünsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
yokuşlarda yarım debiraj olayı diye bir şey var bilgili abiler açıklarsa öğreniriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
galiba ankaradasın eğer dikmende oturmuyorsan yokuşları bu kadar dert etme diyorum ve geçen yıl bahçelievlerde yaşadım 10 dereceden daha fazla yokuş görmedim bu yüzden kış için 4 çeker düşünsen daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
yokuşlarda yarım debiraj olayı diye bir şey var bilgili abiler açıklarsa öğreniriz.
tamda orda oturuyorum malesef :D :D sırf o yokuşlar yüzünden çayyolundaki eve geçicem bu gidişle.
Şahin alın
quote:
Orijinalden alıntı: Ersinho
Şahin alın
aynısını düşündüm aslında da kararsız kaldm işte
açıkçası a ve b sınıfı araçlar yani a sınıfına a1'i örnek verebiliriz b sınıfınada poloyu örnek verebiliriz bu araçlar çok küçük iç hacimleriyle beni çileden çıkartıyor. Önümde toefl-pbt var bölüme geçmek için bu sınavı vermem lazım ama eşşek kafalı ben çalışmak yerine araba araştırıyorum allah'ım sana geliyorum
açıkçası a ve b sınıfı araçlar yani a sınıfına a1'i örnek verebiliriz b sınıfınada poloyu örnek verebiliriz bu araçlar çok küçük iç hacimleriyle beni çileden çıkartıyor. Önümde toefl-pbt var bölüme geçmek için bu sınavı vermem lazım ama eşşek kafalı ben çalışmak yerine araba araştırıyorum allah'ım sana geliyorum
bence dacia al sandero stepwaylar var sıfır araba ilk sen ayak basarsın
quote:
Orijinalden alıntı: veilben
oha çok iyiymiş bunlar . duster var bi de onu da beğendm
quote:
quote:
ve çok az yakıyor duster biraz şeklen kaba yapılmış ama stepwaylar çok hoş tam bayan arabası veya genç çk hoş ve dizelleri çok az yakıyor arkadaşta var bir depo ile 1200 km yaptım diyor dolduruyorum unutuyorum diyor onda kırmızısı var çok hoş ve konforlu sürmedim ama yolculuk çok ettim baya güzel dağ tepe anlamıyor altı çok yüksek jip görünümü var.test et hoşuna giderse hiç uğraşma piyasayla tertemiz hatasız arabaya bin.kafan rahat olsun.
quote:
quote:
quote:
ve çok az yakıyor duster biraz şeklen kaba yapılmış ama stepwaylar çok hoş tam bayan arabası veya genç çk hoş ve dizelleri çok az yakıyor arkadaşta var bir depo ile 1200 km yaptım diyor dolduruyorum unutuyorum diyor onda kırmızısı var çok hoş ve konforlu sürmedim ama yolculuk çok ettim baya güzel dağ tepe anlamıyor altı çok yüksek jip görünümü var.test et hoşuna giderse hiç uğraşma piyasayla tertemiz hatasız arabaya bin.kafan rahat olsun.
çok çok teşekkür ederim ya içime baya sindi açıkçası şimdiden :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
Babanız size bu kadar bütçe ayırıyorsa durum iyi demektir. benzinde sorun olmaz demektir. Büyük ve hb olsun istiyorsunuz ve havalı olsun diyorsunuz onada tamam. O zaman audi a3'ten başka bir araç bakmayın.
2. el diyosun sanırım ?? çünkü biraz pahalı durum iyi ama ilk araba olduğundan...
vurup kırıp döküp sonrada satıp daha iyisini alacaksanız ozaman 15 liraya kadar bir fiat palio alın. onda öğrenin. sonra dediğim gibi audi tarzı bir araca geçersiniz. Yok araç değiştirmeyeceğim diyorsanız almışken iyisini alın. 2.el tabiki.