Şimdi Ara

İlk arabam için yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay içinde ilk arabamı almayı düşünüyorum ama şahsi bi araba olmayacak. 4 kişilik aileyiz ve geniş araba tercihimizdir , en az 4-5 sene , senede 1 kez uzun yol olmak üzere sürekli kullanıcam.

Fiyat aralığı 18.000 & 24.000 arası

Ford Mondeo 2006model GHIA makyajlı kasa manuel vites 2.0 motor benzinli veya dizel farketmez (ama benzin tercihimdir...)

Opel Vectra 2004-2008 kasa 1.6 Edition manuel benzinli.

Volkswagen Golf 4 2001 model 1.6 Comfort benzinli veya 2003 model 1.6 pasific benzinli.

Ford Focus 2004 veya 2007 arası 1.6 GHIA benzinli veya dizel. (son kasa hatchback önceki kasa sedan olmak şartıyla)

Golf'ün piyasası yüksek olduğndan modeli düşrmek zorunda kalıyorum ama ne kadar güzel bi araba olsa da düşük model kullanmak istemiyorum.
    Mondeo ilk tercihimdir.
    Olmadı Focus.
    En az tavsiye edilen Vectra'da son tercihimdir.

Şimdiden her cevabınıza teşekür ediyorum...

• vallaha kardeş bende araba alacam ve senin söylediğin mondeo ve vectrayı uzun süre bende araştırdım ama yakıt konusundan dolayı bu sınıf arabalardan vazgeçtim kaldı ki senin böyle bi sıkıntın yoksa mondeo ve vectra iyi birer secim .
  • Mondeo Konforlu Arabadır Ama Yakıt Konusunda Biraz Fazla Harcar Duyduğum Kadarıyla + Vergisi Çok Olur ..

En İyi Seçim Bence Focus Bu Araçlar Arasında . . . ! Hem Yeni Model ve Temiz Bişeyler Bulabilirsin . !
  • üç seçenekte alman,dolayısıyla yakıt konusu sana iş açabilir.üstelik fordun vergi dilimide yüksek.yakıt problem değilse ford derim veya ekonomik olsun dizel ve ucuz dersen fransız araçları düşünülebilir reno cıtroen ve pejo gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.