Hayirli olsun diyeyim ilk bastan..Ben 18 yasindayim universiteyi kazandim kibrista bu sene ehliyetimi aldim araba almayi dusunuyorum..burada cok modifiyeli araba var onlara cok ozendim 206 lari bir yapmislar,supralari bende kendi butcemde araba alip modifiye yapmak istiyorum ama tanidigim olmasi lazim gerekir herhalde benim icin en yararli olabilecek bi arkadas lazim bana siz ne onerirsiniz 0 dan bi araba alip modifiye mi yaptirmak yoksa hazir almak
otur dersini çalış kıbrıs gibi küçücük yerde ne arabası kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: SharkBLaCk
Hayirli olsun diyeyim ilk bastan..Ben 18 yasindayim universiteyi kazandim kibrista bu sene ehliyetimi aldim araba almayi dusunuyorum..burada cok modifiyeli araba var onlara cok ozendim 206 lari bir yapmislar,supralari bende kendi butcemde araba alip modifiye yapmak istiyorum ama tanidigim olmasi lazim gerekir herhalde benim icin en yararli olabilecek bi arkadas lazim bana siz ne onerirsiniz 0 dan bi araba alip modifiye mi yaptirmak yoksa hazir almak
Güle güle kullan kazasız belasız günler
konu eski ama yıne de hayırlı ugurlu olsun. acemılıgı atmak ıcın birebir bi arac. şahınden ıyıdır yıne bence. acemılıgımı r9broadway de atmıstım. 1 sene ıcınde ogrenısrsın tam anlamıyla. sonra da zaten sana o araba yetmemeye baslar. değiştirirsin daha ıyı bır sey alırsın. kazasız belasız. hayırlı gunler geceler
kazasız belasız kardesım hayırlı olsun
güle güle kullan. ama çok dikkatli ol. acemiliğini atmak için çok güzel bir seçim.. ancak spring ler 1400 cc dir. babamın da var. adam arabaya nerdeyse tapacak. merkezi kilit ve otomatik cam taktırabilirsin gayette güzel ve kullanışlı olur.
güle güle kullan hayırlı olsun
Hayırlı olsun ilk araba baskadir baska Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun güle güle ve dikkatli kullan
kazasız belasız kullan. hayırlı olsun
Bizimde ilk araba r9 springdi hala severim o arabaları ben küçüktüm tam hatırlamıyorum ama resimleri war...
hayırlı olsun...
bi de resm koysaydın keşke...
hayırlı olsun dostum allah kaza bele vermesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme