Bildirim
İlk arabamı aldım....
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kazasız belasız kullan
piyasasını bilmediğim için yorum yapamıcam
ama yeni ehliyet almışsın
heves uğruna delilik yapma bu iş şakaya gelmez biliosun -
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Arkadaşında dediği gibi Ehliyetin yeni. Bir hevesle ehliyetim var diyip trafikte bi delilik yapma.
Hayırlı olsun.. -
Kaç yaşında araç ?
Hayırlı olsun bu arada Allah kaza bela vermesin -
1992 model, kırmızı renk, 1300 motor...
Kış için yağını,suyunu koyup artık havanın iyi olduğu zamanlarda ve akşam-gece saatlerinde pratik yaparım diyorum..
Merkezi kilit-alarm taktırmayı da istiyorum kısa zamanda...
Ankaradayım... -
Aman arabanın yürüyen aksamına, motoruna vs. iyi baktır. Kış geliyor yolda kalırsın. -
hayırlı olsun arkadaşım . ehliyetin yeni olduğundan dikkatli kullanmalısın. ilk araban olduğu için gayet iyi. ileride iyice profesyonel olunca daha iyisini almayı nasıp etsin Allah -
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.kendine degilde trafikte diger arac kullanan soforlere gore hareket et üstadım.en onemlisi bu bence.bi emniyet kemeri lütfen cok onemli. -
Hayırlı olsun İlk otomobilin heyecanı başkadır. Doya doya yaşamaya bak, Çünkü diğer otomobillerden alamazsın bu tadı.
-
bendede 92 model vardı 8 sene kullandım hiç bir problem yaşamadım.Sadece debriyaj değiştirdim.iyi günlerde kullanman dileğiyle allah kaza bela vermesin -
Hayırlı olsun. Şehir içi kullanımında çok iyidir. LPG ile yakıt da sorun değil. Yalnız, 1400 motor diye biliyorum ben Spring'i.
quote:
Orjinalden alıntı: 2become1
Kış için yağını,suyunu koyup artık havanın iyi olduğu zamanlarda ve akşam-gece saatlerinde pratik yaparım diyorum..
Ankaradayım...
-
92 model Ankara için iyi fiyat
Güle Güle Kullan
Şöförlük Kabiliyetini bu otomobilde kazanırsan her otomobili rahatça kullanırsın...
Doğru seçim. -
bende 1986 model r12 tx kullanmıştım ilk olarak iyi kötü kullanmayı öğrendim sayılır yani acemiliği attım denilebilirde -
kazasız belasız kullan,,allah daha iyilerinide nasip etsin -
AMAN DİKKAT KAĞIT GİBİ ARABA FRENDE BAZEN TEKERE AYAĞINI SÜRTMEN GEREKİR BENDE VARDI ACEMİ OLDUĞUNA GÖRE ÇOK DİKKATLİ KULLAN KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER -
quote:
Orjinalden alıntı: 2become1
Ankaradayım...
Hayırlı olsun.
Gaza dolmuşa gelme, bir süre sonra "ben artık oldum" sanıp riskli işlere girme, hız yapma, kimseyle yarışma. Sakin sakin kullan. Araba dediğin insanı bir noktadan başka bir noktaya götürmeye yarar, başka da bişeye yaramaz.
İyi günlerinde kullan. -
7 000 YTL nasıl?? -
fiyat iii ehliyetide yeni almışsın ztn öğrenmen pratik yapmak için iyi olur kasasız belasız sürmek nasip etsin ama ufak tefek sürtmeler flnda olursa yadek parça tamir olayı ucuzdur sana fazla pahalıya patlamazz -
allah kaza bela vermesin güle güle bin -
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin...
Benzer içerikler
- egzoz nasıl patlatılır
- abgas werkstatt arızası nasıl giderilir
- kaporta çatlak giderici
- sava kış lastik yorumları
- goodyear silecek yorum
- a101 elektrikli araba
- a101 tuşlu telefon
- mtv tablosu
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X