Şimdi Ara

İlk araç muayenesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de aracıma titizimdir kimseye vermek istemem de sizinki hastalık derecesine varmış, kontağı açınca beklemese nolcak kutuplarda mı yaşıyoruz ki zaten araç ısınmış vaziyette olacak, takılmayın boşverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

4 buçuk yıl önce ilk aracımi aldığımda bende titiz takiliyordum. Aracın her ne kadar döküntü olsa da titizdim. Ama ne kadar titiz olursan o kadar çok iş geliyor aracın başına. İkinci aracımı 2 buçuk yıl önce aldım ve yine önceki kadar olmasa da titiz olmaya çalıştım. Sonuç ne oldu, aracın yanlarında tek çizik yokken kapı carpmalar sonucu veya farklı sebeplerden yan taraflar su an delik deşik ve kapısını sütten araçların bulaşan boyalarından dolayı gökkuşağı gibi rengarenk. Yani işin özü, ünlü bir atasözünün dediği gibi "kaderde varsa _üzülmek neye yarar üzülmek."

sakınanan göze çöp batar demek istedin herhade ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Ben de aracıma titizimdir kimseye vermek istemem de sizinki hastalık derecesine varmış, kontağı açınca beklemese nolcak kutuplarda mı yaşıyoruz ki zaten araç ısınmış vaziyette olacak, takılmayın boşverin

olsun hatta sana bişrey diyyim mi kızdırmalar söner 2 dk da o şekil de beklerim hemen çevirmem kontağı
    motoru çalıştırırım vitesi boşa alırım 10 -15 dk o şekilde çalıştırırım motora bir kan akışı gider sonra ola çıkarım.
    kural -1 : kızdırmalar sönmedem kontapı çevirinleri
    kural -2 : arabanın kapısını hızlı kapatanları boğasım geliyor..
    bu arada biryerde böyle bir muhabbet oldu adamlar dediki bana bunun gibilerin arabası alınır işte dedilerc...

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar teyzem rica etti onun arabasını ben götüreyim diye kendisi şehir dışında. Benim götürmem problem olur mu? Tüvtürk videosunda vekaletname falan yazıyordu da.

Bir de araçta ne var ne yok pek bilgim yok geçer mi geçmez mi ama geçmese de 1 ay içinde yaptırıp tekrar ücretsiz olarak gidebiliyormuşuz sanırım öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Manojok

Arkadaşlar teyzem rica etti onun arabasını ben götüreyim diye kendisi şehir dışında. Benim götürmem problem olur mu? Tüvtürk videosunda vekaletname falan yazıyordu da.

Bir de araçta ne var ne yok pek bilgim yok geçer mi geçmez mi ama geçmese de 1 ay içinde yaptırıp tekrar ücretsiz olarak gidebiliyormuşuz sanırım öyle mi?
    Aracı senin muayeneye götürmende sorun yoktur fakat, ezbere iş yapmamak adına eğer araç servis bakımlıysa yetkili servise muayene kontrolü için gidebilirsin. Servis bakımlı değilse de eli yüzü düzgün özel servis muayene kontrolü yapar.

Aracı muayeneye götürdün, bir kusur oldu ve red verdiler 1 ay içerisinde aracı tamir ettirip aynı istasyonda ücretsiz muayene hakkın var. 1 ayı geçersen ücret ödersin.

• Merhabalar,

Aracı 2017 de sıfır aldık. İlk tescil tarihi 19 ekim 2017. 19 ekim e kadar muayene ettirmem lazım sanırım. Ruhsatın 2. sayfasında diğer bilgiler kutusunda mua. ge. trh.:11-09-2020 yazıyor. Bu cuma son mu şimdi. 3 yıl değil miydi süre?

Bir de port bagaj sorun olmuyor değil mi? Cam filmi de var. Yetkili servisde yaptırmıştım filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Merhabalar,

Aracı 2017 de sıfır aldık. İlk tescil tarihi 19 ekim 2017. 19 ekim e kadar muayene ettirmem lazım sanırım. Ruhsatın 2. sayfasında diğer bilgiler kutusunda mua. ge. trh.:11-09-2020 yazıyor. Bu cuma son mu şimdi. 3 yıl değil miydi süre?

Bir de port bagaj sorun olmuyor değil mi? Cam filmi de var. Yetkili servisde yaptırmıştım filmi.
    Tescil değil üretim tarihi dikkate alınıyor, o yüzden tarihler biraz değişken.

Port bagajı bilmiyorum ama cam filmi hafif kusur geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz geçti muayeneden. Port bagaja bakmadı bile. Cam filmi ve silecek suyu hafif kusur oldu. Silecek suyunu doldurmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 11 Eylül 2020; 11:48:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.