Şimdi Ara

ilk aracım için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• alfa güzelmiş
  • Filimdeki kel adammısın ? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickine uygun bir araç almalısın mesela siyah bir taunus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfayı kaçırma derim
  • nasıl bi bütçe varsa 8 den 18e çıktı :))

• Arkadaşlar filmdeki adam değilim dublorüyüm :) bu arada bütçe 12 civarı poloyu örnek olarak verdim sızce o fıyat ederimi diye.Alfa cidden güzele benziyor sizce tercih etmelimiyim.model yılı olarak problemli çok olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unoyu listeden hemen çıkarın, gördüğünüz yerde koşar adımlarla kaçın... alfa iyi, polo çok pahalı. diğerleri üç aşağı beş yukarı aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sred -- 9 Temmuz 2014; 15:12:27 >
  • Polo bence o fiyatı etmez o fiyata baktığın kasadan bir sonraki kasa yani Clio2'nin temizleri alınır. Fiat Punto ve Panda alınabilir o fiyatlara.O nedenle pahalı.

Alfa bakımı ve parça fiyatlarını araştırın ve bulunduğunuz ilde bakan ustalar var mı ona bakın derim.
  • Alfa bana iyi gelmedi muayenesi yok km'si yazmiyo hem ileride satmanız zor olabilir bence corsa ve 2000 model clio lara bakın derim

• 12-14'e kadar bende bakıyorum. Hatta bazı ilanlara bende bakmışım yukarıdakilerden.

Lpg'li ve 4 kapı bu fiyatlara Palio, Polo dışında önerebileceğiniz başka araç var mı?
  • Janti kullanıcısına yanıt
    98-99-00 hyundai accent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sred

98-99-00 hyundai accent

Hatchback istiyorum hocam, teşekkürler fikrin için.
  • başka bir alfa daha buldum biraz araştırdım istanbuldayım usta sayısı çok.Bende corsa ve cliolara yöneliyorum yavaştan.Hb istedigim içinse hyundai bakmadım.sene sonunda belkı kredı çekerek daha yenı araçlarada kayabilirim.Palio bana nedense hep kalitesiz görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

98-99-00 hyundai accent

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-masrafsiz-1997-golf-3-otomatik-167230642/detay/

çok yakmasından korkmuyorsan bence iyi bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

quote:

98-99-00 hyundai accent

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-masrafsiz-1997-golf-3-otomatik-167230642/detay/

Çok eski model hocam bunlar ya, kararsız kalıyorum.

Bugün 2005 Palio'ya bakmaya gittim; ustamla beraber. 123 binde ama usta motor sıkıntılı, km düşürülmüş dedi. Telefonda 12,500 e tamam demişti, motor sıkıntılı olunca konuşmadık bile daha. Dıştan çok iyiydi araç.

2001 Polo'lara bakmaya karar verdim. Biraz limitimi aşıyor ama bulursam güzel bir şey, düşünebilirim. Ya da C3'lerde var bu paralara, 14-15 civarı. Onlara da bakıyorum.

Teşekkür ederim ilgin için.

• O saçma sapan poloya o parayı sakın vermeyin de.
    Golf 3 önerisi gelmiş, değerlendirin bence.
  • Ayıp ya 97 poloyo 18 bin yazmış
    Uygun fiyatlı corsa veya clio bakılabilir hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

quote:

98-99-00 hyundai accent

Çok eski model hocam bunlar ya, kararsız kalıyorum.

Bugün 2005 Palio'ya bakmaya gittim; ustamla beraber. 123 binde ama usta motor sıkıntılı, km düşürülmüş dedi. Telefonda 12,500 e tamam demişti, motor sıkıntılı olunca konuşmadık bile daha. Dıştan çok iyiydi araç.

2001 Polo'lara bakmaya karar verdim. Biraz limitimi aşıyor ama bulursam güzel bir şey, düşünebilirim. Ya da C3'lerde var bu paralara, 14-15 civarı. Onlara da bakıyorum.

Teşekkür ederim ilgin için.

mutsubıshı carisma var 2001-2002 modelleri 10bintl 15bin TL aralığında o araçlarada bi bak istersen

araç almadan farkedilmeyen bir durum var oda araçtaki donanım durumu palio ile polo arasında model farkı var ama 1996 model polo-golf donanımı 2006 model palio da olmuyor malasef tabi palio bi üstünlüğü parça ucuz kafan rahat arıza derdi yok

• Bende carisma bakıyorum ama 2005 model 200binde olan arabalar var kışa dogru corsa ya da golf 3 bakıyorum bırde alfalara yöneldim.Poloya çok fahiş fiyat biçtiler ama tavan olayı çok güzel temiz bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.