Şimdi Ara

İlk araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mutlu yıllar dilerim, ilk defa araç sahibi olacağım yaklaşık 600'bine kadar bütçem var. Araçlar hakkında bilgim 0.Hangi modelin hangi motoru tutar, hangi model kronik arızalıdır hiçbir fikrim yok. Hyundai i20, Clio, Fiesta ve Egea'ya bakıyorum bu aralar.Genel olarak şehir içi kullanacağım, manuel düşünüyorum.İşimi görsün yeter kafasındayım :)

Araçtan genel olarak beklentilerim az yakar,çok kaçar,parçası ucuz piyasası olan; elden çıkarması kolay araç bakıyorum.Sanayideki ustayla ne kadar az görüşürsem o kadar iyi benim için.

Genç bir kardeşiniz olarak tavsiyelerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,
    Elden çıkarması elden çıkarması kolay manuel araç bakıyor isen Egea bakmalısın ya da dizel Linea, daha aileye yönelik olmalı. Küçük araçları otomatik alman daha hızlı satmanı sağlar
    Otomatik i20 bulabilirsen o daha iyi olur.
    1.2 manuel i20 de olabilir, elden çıkarmak diğerlerine göre daha zor olabilir ama bu araçlar sanayiye kolay kolay götürmez seni.
    Clio da olabilir, fiestaya çok girme nispeten daha sorunlu bu araçlara göre.
  • up up

• clio 4 0.9 tce 2020 model civarı az km model yılı yüksek, boyasız hatasız bulmayada bakarsan satarken rahat olur.

• Merhaba, 2 senedir aktif kullandığım 2012 model clio 1.5 dizel night-day var. 190bin civarında. 35bin km civarı yaptım. 10binde bakımlara giderim sadece yakıtı az, ciddi kazası yok 1000 küsür bir trameri ve bir kaç lokal boyası var. İlgilenirsen görüşebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    İlk defa araç alacağım öneri
    4 hafta önce açıldı
    İlk araç önerisi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.